Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Asyria [Dedyk] [Easy/Medium]

Ganjarz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 106
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czemu otwierajac stronę pisze mi o "niebezpieczeństwie". Wiem że to jest tak samo jak z klientem ale czemu to nie zostało zrobione ?

Eteor s15 - AvalonMT2 - Lanseris S3 - Pandora MT2 - IMetin - NetMetin - Revios - Baria -  Athes - Almandia -  Invoria - Dreikon - Kamelis - Aetia - Antaris 

wjigrl.jpg

Opublikowano

Nie polecam serwera.. Właścicielem jest TheBols który miał Morium.pl i co? Zawinął się - zarzucam screen do rozmowy

EfNq43l.png

Nie dostał roboty jako administrator forum i sie msci :) 

aaah ludzie sa naprawde kreatywni 

Zamkniety został stary serwer ktory po prosty padł a do tego przyczyniła sie adminstracja innego serwera i teraz mam za to odpowiadać.

Opublikowano
Broń 75 przerabia się na coś dalej do expa?

Na mapach "expowiskach" występują metiny i bossy? 

Pd'ki z metków będa dropić? 

Czemu nie na opisanych rzeczy w itemshopie?

..pytam już po raz drugi

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

..pytam już po raz drugi

Bronie do expa przerabia sie na set v2 i v3 ;) 

Tak występują

Nie.

Item shop jest dopiero w budowie ;) dzis powinismy go skonczyć ;)

Opublikowano

..pytam już po raz drugi

Bronie do expa przerabia sie na set v2 i v3 ;)

Tak występują

Nie.

Item shop jest dopiero w budowie ;) dzis powinismy go skonczyć ;)

Dzięki <3

Dlaczego nie ma w dropie pdków? 

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Nie polecam serwera.. Właścicielem jest TheBols który miał Morium.pl i co? Zawinął się - zarzucam screen do rozmowy

EfNq43l.png

Zamkniety został stary serwer ktory po prosty padł a do tego przyczyniła sie adminstracja innego serwera i teraz mam za to odpowiadać.

Jak nie dostałem roboty na forum, skoro ten wasz "technik" przyjal na pw? Wkrótce udostępnię bazę forum jak i serwera :]

Opublikowano

Jak nie dostałem roboty na forum, skoro ten wasz "technik" przyjal na pw? Wkrótce udostępnię bazę forum jak i serwera :]

Czekam z niecierpliwością

Opublikowano

EfNq43l.png

Po co te zaśmiecanie starymi dziejami, myślę że każdy zasługuje na drugą szanse, jeżeli się nie powiedzie to trzeciej nie musicie dawać, możesz tak samo powiedzieć o Antarisie bo to samo zrobili na łapali sie kasy i wypieli sie na serwer. Wiec nie ma co ciągnać takiego tematu i lepiej dać kolegą drugą szanse,

GaceekTV_signature_800x250.png

Opublikowano

czy drop jest na kazdym lvl-u ? jak bede mial lvl 200 to poleci mi cos z metka lub bossa np z mapy na 75 ? 

Venum

Opublikowano

Szybko się grało 15 minut i już nie da się zalogować.

EDIT: Chyba trzeba do 100 levela expić w m1 bo jak użyjesz pierścienia TP to potem cie wyrzuca i już się na postać nie zalogujesz 3 postacie zrobiłem 3 TP dałem na 3 różne lokacje Pustynia/Dolina orków/Góry Pająków i postacie zbugowane. Bez sensu.....

Opublikowano

xD.Co to za ,,gówno'' zostało wypuszczone xD? Ja się pytam.Weszłem do atla wyjebało. Aż sprawdze scana czy nie ma keyllogera bo mi tutaj smierdzi czymś.xD 1 ch działa porażka xD

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Postawiony na prawdopodobnie na gotowcu, zero dopracowania, pobugowane wszystko, brak dźwięku w cliencie... porażka.

@Edit Działa tylko pierwsze CH, buguje postać przy jakiejkolwiek próbie teleportu xD

MsWr9Fv.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...