Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Nexoria - Rework

Gość krzywy231

Rekomendowane odpowiedzi

Gość krzywy231
Opublikowano

Jakim cudem mój email był już używany. Zresetujcie wszystko jak to rework kappa

Konta zostały zachowane z poprzedniej edycji.

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jacy yt będą nagrywać?

Jak skończymy negocjacje ze wszystkimi, opublikujemy liste. Zdradze tylko, że dziś pojawi się pierwszy odcinek od YoshihitoMayoshe, a jutro od Dezana. Również chcielibyśmy poinformować, że ze względu na pare niedociągnięć znalezionych podczas testów, start odbędzie się w sobote o 16:00, potrzebuje pare godzinek więcej na fix tego, co zgłosiliście u nas na forum.

kolejne przekładanie ? nie dość że w uj razy przekładaliście bete to jeszcze start ...

A nie pamiętasz jak było z poprzednimi serwerami, jak chociażby z Averionem? Taka specyfika serwerów, gdzie Azprime ma jakiekolwiek udział. Wystartuje z opóźnieniem a i tak będzie zabugowany. Zaraz ktoś napisze "jasnowidz", "hejt". A ja i tak swoje wiem i będzie tak jak mówię.

Gość krzywy231
Opublikowano

Grałem na becie i moje uczucia są raczej mieszane. Widać, że technik bardzo dobrą robotę wykonał jeśli chodzi o wszelakie bugi i sam interfejs. Samą rozgrywkę nie mogę nazwać monotonnością co na pewno też jest plusem. Również trzeba pochwalić administrację za pracę w kierunku reklamy.  Druga strona medalu która mnie niepokoi to ItemShop i nie chodzi tu o ceny a przepaść między graniem na "czysto" a graniem na "IS". Oczywiście wszystko na tym świecie jest możliwe i nie twierdzę, że bez tego IS'a nie ma sensu gry jednak ta przepaść między posiadaniem a brakiem go może zrazić wielu graczy. Osobiście biorę pod uwagę zachowanie/kontakt z administracją i tu musiałbym opisać tak : Krzywy - Polecam ; Azprime - Nie polecam ; Gorczan - nie zdążyłem poznać. 

Zawitać, zawitam a czy polecam ? hmm ciężko z czystym sumieniem komuś polecić ten projekt ale również nie odradzam :)

Dzięki za rzeczową opinie, chyba jedna z nielicznych jakie można przeczytać na tym forum.

Wyniki konkursu na SM dostępne już na fanpage:

Opublikowano

Który to już serwer Azprime w tym roku? 4 czy 5? Chyba już tylko mózgojeby będą tutaj grały bo reszta będą robić zakłady za ile dni padnie a tak wgl. swoją drogą szkoda, że nie ma jeszcze zakładów bukmacherskich z metina za ile padnie dany serwer bo myślę, że było by duże zainteresowanie stawiania zakładów. Więc ja daje taką średnią jak na Azprime czyliiiii hmm... 2 tyg.

Opublikowano

Który to już serwer Azprime w tym roku? 4 czy 5? Chyba już tylko mózgojeby będą tutaj grały bo reszta będą robić zakłady za ile dni padnie a tak wgl. swoją drogą szkoda, że nie ma jeszcze zakładów bukmacherskich z metina za ile padnie dany serwer bo myślę, że było by duże zainteresowanie stawiania zakładów. Więc ja daje taką średnią jak na Azprime czyliiiii hmm... 2 tyg.

A cie już dupa ściska?, on sponsoruje, także możesz widzieć kilka razy jego nick w prezentacji.

To, że mu nie wyszło parę razy to nie znaczy, że teraz to samo będzie.

Serwer polecam, Dobre mordy robią dobry serwerek :>

Gość krzywy231
Opublikowano

Widze ze wypuścili małpe spawacza z RAFAKO, zatem chciałbym gorąco przywitać wszystkich jego zwolenników w temacie, gównoburze czas zacząć.

Opublikowano

Widze ze wypuścili małpe spawacza z RAFAKO, zatem chciałbym gorąco przywitać wszystkich jego zwolenników w temacie, gównoburze czas zacząć.

Że się ludzie jeszcze nie skapnęli co robi S.A.B.A.L  :) Próbuje się wybić na gnojeniu każdego serwer i yutubera a gdy już się wybije będzie robił to samo co wszyscy ci marni yutuberzy zacznie się sprzedawać :) Już widać pierwsze efekty "Balmora" "Shiro3" "Wom2" "Samia" jeśli naprawdę ktoś myśli że on nie bierze za to $$$ to jest kompletnym idiotą :) I te gadanie w każdym odcinku "ja za to nie biorę pieniędzy" robi się już nudne :)

Opublikowano

http://nexoria.pl/page/rules

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Patrząc na aktywność pod zapowiedzią nie widze tego serwera. Posty na zmianę nabijaja te same osoby jest ich może 10 nikt inny się nie interesuje tym serwerem, obstawiam gdzieś 400 na starcie o ile balmora nie wystartuje bo pewnie i tak cała wiara pójdzie tam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...