Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Nexoria - Rework

Gość krzywy231

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kiedy wam się to znudzi ? Legalna praca nie boli ale jak sie przyrosło do fotela to tak już jest że sie żeruje na innych ludziach. Azprime bez Endymiona to jesteś cienki i nic Ci nie wychodzi. Szacun za Ascarial ale potem sie zepsułeś.Pewnie będzie jeszcze 1/2/3 reworki bo wy nie odpuścicie. Szkoda że wam nie wychodzi. Pozdro.

Tworzenie serwerów MT2 to też praca :) 

Opublikowano

Serwer dla kasy. Jak wszystkie poprzednie gówna od Azprime. Zgarnie hajs po miesiącu i spierdoli. Dziękuję za uwagę.

Naprawde rzeczowa opinia. To co napisałeś kompletnie mija się z tym co jest w tej prezentacji, zapewne gdyby było tak jak piszesz, nie było by tego Reworka, oddawania SM, wcześniejszego zamknięcia serwera na miesiąc i masy mojego czasu poświęconego tutaj tylko po failu z poprzednia edycja. Wylaczylibysmy wszystko w pizdu, zamknęli to, spierdolili z kasa tak jak napisales i postawili za jakiś czas inny projekt. Nie w tym rzecz. Azprime w tym momencie pełni tu tylko role opiekuna i sponsora, nie ma żadnych funkcji administracyjnych poza zorganizowaniem reklamy i dopilno waniem, aby beta i start odbyły się tak jak powinny, sam z nich zrezygnował i nie udziela się już nawet w tych tematach. Jak masz co do tego wątpliwości, zajrzyj do nas na forum, fanpage i na otwarte beta testy. Głównym administratorem w tym momencie jestem ja. Co z tego wyjdzie, zobaczymy.

Po 1. "na prawdę" pisze się osobno ;)

Po 2. Nie obchodzi mnie kim jesteś, współpracujesz z gościem który naje**ł "X" projektów Metin2, które opieprzyły ludzi z kasy jak 90% innych "Mega projektów" na tym zjebanym forum. Twój sponsor, czy jak go tam nazywasz miał swoją szansę... już kilkukrotnie. Za każdym razem kończyło się to klapą, a powiedz mi kto za to hajs przytulił ???

Wspominając to, że jest sponsorem serwera - dodam iż będzie go sponsorował do momentu aż będzie na tym zarabiał. Myślę że jedna miesięczna wypłata z serwera go zadowoli i serwer na tym zakończy swój żywot. 

Opublikowano

Serwer dla kasy. Jak wszystkie poprzednie gówna od Azprime. Zgarnie hajs po miesiącu i spierdoli. Dziękuję za uwagę.

Naprawde rzeczowa opinia. To co napisałeś kompletnie mija się z tym co jest w tej prezentacji, zapewne gdyby było tak jak piszesz, nie było by tego Reworka, oddawania SM, wcześniejszego zamknięcia serwera na miesiąc i masy mojego czasu poświęconego tutaj tylko po failu z poprzednia edycja. Wylaczylibysmy wszystko w pizdu, zamknęli to, spierdolili z kasa tak jak napisales i postawili za jakiś czas inny projekt. Nie w tym rzecz. Azprime w tym momencie pełni tu tylko role opiekuna i sponsora, nie ma żadnych funkcji administracyjnych poza zorganizowaniem reklamy i dopilno waniem, aby beta i start odbyły się tak jak powinny, sam z nich zrezygnował i nie udziela się już nawet w tych tematach. Jak masz co do tego wątpliwości, zajrzyj do nas na forum, fanpage i na otwarte beta testy. Głównym administratorem w tym momencie jestem ja. Co z tego wyjdzie, zobaczymy.

Po 1. "na prawdę" pisze się osobno ;)

Po 2. Nie obchodzi mnie kim jesteś, współpracujesz z gościem który naje**ł "X" projektów Metin2, które opieprzyły ludzi z kasy jak 90% innych "Mega projektów" na tym zjebanym forum. Twój sponsor, czy jak go tam nazywasz miał swoją szansę... już kilkukrotnie. Za każdym razem kończyło się to klapą, a powiedz mi kto za to hajs przytulił ???

Wspominając to, że jest sponsorem serwera - dodam iż będzie go sponsorował do momentu aż będzie na tym zarabiał. Myślę że jedna miesięczna wypłata z serwera go zadowoli i serwer na tym zakończy swój żywot. 

Nie poprawiaj ludzi, jeżeli sam nie znasz podstaw ortografii. klik, klik 2.

===================================================

Beta została moim zdaniem przeprowadzona niedokładnie ze względu na małą ilość testerów albo chociaż kilkunastu doświadczonych. Oby to się zmieniło na open becie, bo jest masa niedoróbek...

Na becie zauważyłem, że exp nie jest trudny, ale podstawowy zakup itemshopu będzie obowiązkowy, więc rzeczywiście można powiedzieć, że serwer żąda zarobku, ale na jakim projekcie nie daje on przewagi? 

Osobiście wbiję na oficjalny start (chyba 12 grudnia coś tam pisaliście), ale nie będę się nastawiać na jakąś ogromną stabilność tego reworka...

Gość krzywy231
Opublikowano

Pare screenow z aktualnie prowadzonych prac. Dzis o 18:00 startuje ostatnia faza beta testow, zapraszamy do nas na forum ;) Już jutro pojawia sie pierwsze odcinki od Bubbexa, YoshihitoMayoshe oraz BIGMEN'a.

ba02580cf8ba42699d69323f1e1f08e6.png

d55bfd20bd8b433aa028801454478308.png

5a96b1dc6ae74c13b7ebb86818baf334.png

Opublikowano

Pare screenow z aktualnie prowadzonych prac. Dzis o 18:00 startuje ostatnia faza beta testow, zapraszamy do nas na forum ;) Już jutro pojawia sie pierwsze odcinki od Bubbexa, YoshihitoMayoshe oraz BIGMEN'a.

ba02580cf8ba42699d69323f1e1f08e6.png

d55bfd20bd8b433aa028801454478308.png

5a96b1dc6ae74c13b7ebb86818baf334.png

No, widzę, widzę ładnie pracujecie :D

Nieregulaminowa sygnatura

Gość krzywy231
Opublikowano

Beta testy potrwają do czwartku, do godziny 20:00. Oficjalny start 09.12 o godzinie 19:00. Każdego chętnego na Darmowe SM na starcie, zapraszamy do testowania, client dostępny jest u nas na forum wraz z szczegółowymi rozpiskami.

Opublikowano

Beta testy potrwają do czwartku, do godziny 20:00. Oficjalny start 09.12 o godzinie 19:00. Każdego chętnego na Darmowe SM na starcie, zapraszamy do testowania, client dostępny jest u nas na forum wraz z szczegółowymi rozpiskami.

Jeżeli ktoś ma betę, to może coś po prostu ściągnąć, aby mu działało? Patchera nie ma w nim.

Gość krzywy231
Opublikowano

Jeżeli ktoś ma betę, to może coś po prostu ściągnąć, aby mu działało? Patchera nie ma w nim.

Najwidoczniej masz starego clienta, ten który wczoraj po 20stej udostępnialiśmy u nas na forum z hostingu MEGA zawiera w sobie już patcher ;) Zajrzyj do tematu od Azprime w dziale ogłoszenia u nas na forum.

Opublikowano

Polecam bo Azprajm i Gorczan. ;d 

Wpadnę może coś popykam. :P 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Gość krzywy231
Opublikowano

@krzywy231 dacie klienta na dysk google?

Jest u nas na forum, zajrzyj do działu Ogłoszenia.

Opublikowano

Jacy yt będą nagrywać?

czy to ważne? w każdym temacie o serwerze tylko pytania jaki yt jaka reklama na yt itd...

Jak nie będzie nagrywał znany pseudo yt to nie zagrasz?

YT metinowy to chyba największy rak jaki widziałem...Może początkowo faktycznie coś daje ale później serwer pada(tylko nieliczne się utrzymują) bo nikt już nie nagrywa a wszyscy  dalej idą za za swoim bogiem yt...

Komputer: z NASA.

Opublikowano

Jacy yt będą nagrywać?

czy to ważne? w każdym temacie o serwerze tylko pytania jaki yt jaka reklama na yt itd...

Jak nie będzie nagrywał znany pseudo yt to nie zagrasz?

YT metinowy to chyba największy rak jaki widziałem...Może początkowo faktycznie coś daje ale później serwer pada(tylko nieliczne się utrzymują) bo nikt już nie nagrywa a wszyscy  dalej idą za za swoim bogiem yt...

Jestem tylko ciekaw, zagram bo zagram tylko ile będzie osób :P

Gość krzywy231
Opublikowano

Jacy yt będą nagrywać?

Jak skończymy negocjacje ze wszystkimi, opublikujemy liste. Zdradze tylko, że dziś pojawi się pierwszy odcinek od YoshihitoMayoshe, a jutro od Dezana. Również chcielibyśmy poinformować, że ze względu na pare niedociągnięć znalezionych podczas testów, start odbędzie się w sobote o 16:00, potrzebuje pare godzinek więcej na fix tego, co zgłosiliście u nas na forum.

Opublikowano

Jacy yt będą nagrywać?

Jak skończymy negocjacje ze wszystkimi, opublikujemy liste. Zdradze tylko, że dziś pojawi się pierwszy odcinek od YoshihitoMayoshe, a jutro od Dezana. Również chcielibyśmy poinformować, że ze względu na pare niedociągnięć znalezionych podczas testów, start odbędzie się w sobote o 16:00, potrzebuje pare godzinek więcej na fix tego, co zgłosiliście u nas na forum.

kolejne przekładanie ?  nie dość że w uj razy przekładaliście bete to jeszcze start ... 

Opublikowano

Jacy yt będą nagrywać?

kolejne przekładanie ?  nie dość że w uj razy przekładaliście bete to jeszcze start ... 

Spokojnie, lepiej przełożyć niż wystartować z bagnem i resetować itp.

Opublikowano

Grałem na becie i moje uczucia są raczej mieszane. Widać, że technik bardzo dobrą robotę wykonał jeśli chodzi o wszelakie bugi i sam interfejs. Samą rozgrywkę nie mogę nazwać monotonnością co na pewno też jest plusem. Również trzeba pochwalić administrację za pracę w kierunku reklamy.  Druga strona medalu która mnie niepokoi to ItemShop i nie chodzi tu o ceny a przepaść między graniem na "czysto" a graniem na "IS". Oczywiście wszystko na tym świecie jest możliwe i nie twierdzę, że bez tego IS'a nie ma sensu gry jednak ta przepaść między posiadaniem a brakiem go może zrazić wielu graczy. Osobiście biorę pod uwagę zachowanie/kontakt z administracją i tu musiałbym opisać tak : Krzywy - Polecam ; Azprime - Nie polecam ; Gorczan - nie zdążyłem poznać. 

Zawitać, zawitam a czy polecam ? hmm ciężko z czystym sumieniem komuś polecić ten projekt ale również nie odradzam :) 

"Nie gubię szacunku, bo nikogo nie udaję
I na czubku kutasa mam co mówi frajer"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...