Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Nexoria - Rework

Gość krzywy231

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

prez01png_axqeraq.png

Strona Główna:

Forum Dyskusyjne:

TS3:

164.132.109.146:6666

prez02png_axqerqx.png
prez03png_axqerqa.png
prez04png_axqexpr.png
prez05png_axqexhp.png
prez06png_axqexhe.png
prez07png_axqexrp.png
prez08png_axqexxs.png
prez09png_axqexex.png
prez10png_axqexen.png
prez11png_axqexes.png
prez12png_axqexww.png
prez13png_axqexsw.png
prez14png_axqenxa.png
prez15png_axqennr.png
prez16png_axqenna.png
prez17png_axqenex.png
prez18png_axqenwp.png
prez19png_axqenwr.png
prez20png_axqeexx.png
prez20apn_axqeenx.png
prez21png_axqeenw.png
prez22png_axqeeeh.png
prez23png_axqqsxw.png

Linki do profilów administracji.

Azprime:

Krzywy:

Gorczan:

Screenshoty Weryfikacyjne:

Screenshot #1:

Screensho_axqewhh.png

Screenshot #2:

Screensho_axqewhn.png

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie było chętnych na grę na "oficjalnej" odsłonie serwera więc na reworku też nie spodziewam się tłumów - takie jest moje zdanie...

Komputer: z NASA.

Opublikowano

Grałem na pierwszej odsłonie fajnie się grało, Polecam.

Opublikowano

Poprawiliśmy date startu w prezentacji, Azprime się pomylił. Beta testy rozpoczniemy w ten weekend, potrwają przez parę ładnych dni. Do czasu startu pojawi się na pewno jeszcze pare nowości, ale o tym będziemy informować na bierząco. Reklame rozpoczniemy również od weekendu. Zapisy na zamknięte beta dostępne są w tym temacie:

http://forum.nexoria.pl/index.php?/topic/205-zapisy-na-zamkniete-beta-testy/?view=getnewpost
Opublikowano

Ogólnie poprzednia odsłona nie wypaliła ze względu na mała liczbę graczy. Wzięliśmy to do siebie i dołożyliśmy wszystko od siebie żeby umilić wam rozgrywkę na serwerze. Mam nadzieje ze wszystko wypali i każda strona będzie zadowolona. Pozdrawiam i zapraszamy na beta testy. :)

Opublikowano

Grałem na pierwszej odsłonie i bardzo dobrze się grało, jest kilka poprawek do zrobienia, jedyny minus serwera to mało graczy, ale teraz będzie ich sporo, więc jak najbardziej polecam

NIE POLECAM NOWEJ JAKOŚCI ,SAME BUGI, STRATA  CZASU

Opublikowano

A ja nie polecam, nie zdążyłem jeszcze porządnie nagrać się na poprzednim serwerze (Averion) a już jest kolejny i to w dodatku rework. Pierwszy Ascarial Ci Azprime wyszedł (i to głównie dzięki reklamie Wallandera), pozostałe serwery- a było ich bardzo dużo- to dno pod względem technicznym. Nie mam powodów by uwierzyć, że teraz będzie inaczej, bo to samo było mówione o reworku Ascariala czy Averiona. Nie polecam, omijać z daleka.

Opublikowano

Zapowiedź siedzi od 3 dni i tylko 16 odpowiedzi, jak ja się cieszę że ludzie w końcu przejrzeli na oczy i nie grają na serwerach oszustów.

Serwera oczywiście nie polecam, skok na szybkie pieniądze, pewnie jak zawsze będzie zniżka na SM jeszcze przed startem ;)

Opublikowano

Oczywiście nie polecam, Azprime w Teame tzn. że kolejne gówno wycieka z kanału.

Dziekuje.Dobranoc.

Opublikowano

Zapowiedź siedzi od 3 dni i tylko 16 odpowiedzi, jak ja się cieszę że ludzie w końcu przejrzeli na oczy i nie grają na serwerach oszustów.

Serwera oczywiście nie polecam, skok na szybkie pieniądze, pewnie jak zawsze będzie zniżka na SM jeszcze przed startem ;)

Zajmij się swoimi sprawami i swoim serwerem...

Opublikowano

Do piątku potrwają zapisy na otwarte beta testy, jeśli jest ktoś jeszcze chętny na Darmowe SM na start - Zapraszamy do tematu. Reklame rozpoczynamy w trakcie trwania beta testów, zakończą się one w środe i ruszają w ten weekend.

http://forum.nexoria.pl/index.php?/topic/205-zapisy-na-zamkniete-beta-testy/?view=getnewpost

Zajmij się swoimi sprawami i swoim serwerem...

Zaparzyłeś już sobie meliski? Zapowiedz siedzi na forum od wczoraj odkąd zaakceptowała ją moderacja na MPCforum, sam temat został utworzony 20stego.

Opublikowano

Który to już raz?  ^^ Chyba wiecie jak skończył każdy serwer pana azprime, nie polecam :c

ty k***o patrz na siebie bo za twoje handlowanie bazami bedziesz doyebany wezmiemy sie za was wszystkich wam sie tylko wydaje ze jestescie anonimowi

You cannot keep out your own fear

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...