Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę technikiem - ɴoɴαмe

ɴoɴαмe

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 140
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

noname - naprawdę godny polecenia!

profesjonalny, miły i błyskawiczny!!!

Najpierw wysłucha czego sobie życzysz, później zaproponuje szybkie i proste rozwiązanie.

Gorąco polecam i dziękuję za pomoc !!!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
53 minuty temu, mateq661 napisał:

Jestem Włascicielem Kraina-Haju.pl Ostatnio pisales do Niki i sie smiales ze mamy gowno a nie ludzi na ts Ale to ty masz gowno a nie serwer wysylajac swoje pieski :D  I  wypierdalajac massbana Jestes zerem smiesznym dzieciakiem ktory ma cos z łbem i uwaza sie za pseudo "HAKERA" Tfu na Ciebie syfie Co potrafisz to zajebac bana powod "BLACKLISTA"

A tu prosze mam cos do dodania :) lecimy na zgloszenia pozdrawiam :)  Mysle ze tyle wystarczy patrzcie na wielkiego technika

123dowody.png

58 minut temu, krystekkk2 napisał:

Śmieszny stary jesteś. Właśnie dzisiaj o ok. 21:30 Twój NA Michuś zrobił na TS Kraina-Haju.pl ( jestem tam technikiem ) massbana kierując wszystkich na Twój śmieszny serwer. Przyszedłem to wyjaśnić i powiedzieć, że taka rzecz może wiązać się z utratą licencji to Ty po prostu mnie zbanowałeś i napisałeś, że jutro będziecie mieć licencje AAL haha. Weź człowieku. Naprawdę nie umiesz normalnie porozmawiać tylko od razu ban? Taką jesteś pizdą? To może dorośnij. A to anonymous to wiesz, nie robi z Ciebie wielkiego króla HACKERA. Nie pozdrawiam. ptfu :')

2Vy03ta.png

Dlatego ich się nie wpuszcza do serwera, zawsze powinno robić się samemu bo teraz same niedoroby umysłowe panują w tej dziedzinie, m.in. xFatal bądź taki noname który w realu nie byłby taki mądry pseudo hackierki.

Nie polecam również ich serwera jak i ich osoby. Wielcy pseudo hackierzy, a nie widzą luk w swoich zabezpieczeniach i stronie przez która hasełka wyciekają ❤

@Eryk @Maja..

Polecam zamknąć ten temat z racji iż widzicie co sam noname odwala ;)

Opublikowano
2 minuty temu, HEAVERZZ napisał:

Dlatego ich się nie wpuszcza do serwera, zawsze powinno robić się samemu bo teraz same niedoroby umysłowe panują w tej dziedzinie, m.in. xFatal bądź taki noname który w realu nie byłby taki mądry pseudo hackierki.

Nie polecam również ich serwera jak i ich osoby. Wielcy pseudo hackierzy, a nie widzą luk w swoich zabezpieczeniach i stronie przez która hasełka wyciekają ❤

@Eryk @Maja..

Polecam zamknąć ten temat z racji iż widzicie co sam noname odwala ;)

Nie wiedziałem ,że jesteś taki fałszywy :).
Pierw prosisz mnie o pomoc z botami a teraz takie coś piszesz XDDD no ale dobra.
Pogadałem z @mateq661 na tsie i okazało się ,że pomylił osoby. Więc nie wpierdalaj się w miedzy wódkę a zakąskę. W dodatku zobacz że na screenie jest jakiś iHous.

fPdC8vF.jpg

Opublikowano
4 minuty temu, ɴoɴαмe napisał:

Nie wiedziałem ,że jesteś taki fałszywy :).
Pierw prosisz mnie o pomoc z botami a teraz takie coś piszesz XDDD no ale dobra.
Pogadałem z @mateq661 na tsie i okazało się ,że pomylił osoby. Więc nie wpierdalaj się w miedzy wódkę a zakąskę. W dodatku zobacz że na screenie jest jakiś iHous.

Nie jestem fałszywy tylko można wiele się dowiedzieć o was w necie.

Wiesz dlaczego jestem tak nastawiony w twoją stronę? Przez twojego koleżkę xFatala ;) Bo do Ciebie akurat nic nie mam.

Opublikowano
2 minuty temu, HEAVERZZ napisał:

Wiesz dlaczego jestem tak nastawiony w twoją stronę? Przez twojego koleżkę xFatala ;) Bo do Ciebie akurat nic nie mam.

Dawidku, nie pchaj się tutaj, bo wyniosą cię na butach i nożach tak jak ci już mówiłem najpierw liżesz dupę a później wypie*dalasz się za plecami idź lepiej zajmij się tymi poscikami na fb dla 13 latków, bo tylko tam intelektualnie pasujesz.

Pij rozważnie.

Opublikowano
Przed chwilą, HEAVERZZ napisał:

Można się dowiedzieć w necie XDDDDD na pudelku też możesz się wiele rzeczy dowiedzieć.
Mówisz że do mnie nic nie masz a jednak masz, jesteś człowieku śmieszny nie wiesz nawet o co chodzi a już piszesz ,żeby temat usunąć.
Od dzisiaj jesteś u mnie na czarnej liście.

fPdC8vF.jpg

Opublikowano
1 minutę temu, xFatal2 napisał:

Dawidku, nie pchaj się tutaj, bo wyniosą cię na butach i nożach tak jak ci już mówiłem najpierw liżesz dupę a później wypie*dalasz się za plecami idź lepiej zajmij się tymi poscikami na fb dla 13 latków, bo tylko tam intelektualnie pasujesz.

Ajajaj wiesz gdybyś mnie dobrze znał to byś wiedział z kim masz doczynienia i do czego jesteśmy zdolni, tak my.

2 minuty temu, ɴoɴαмe napisał:

Można się dowiedzieć w necie XDDDDD na pudelku też możesz się wiele rzeczy dowiedzieć.
Mówisz że do mnie nic nie masz a jednak masz, jesteś człowieku śmieszny nie wiesz nawet o co chodzi a już piszesz ,żeby temat usunąć.
Od dzisiaj jesteś u mnie na czarnej liście.

Jestem, nie jestem. Obojętnie.

Z racji że używam Proxy, VPN płatnego i szyfrowania to nic nie zdziałacie.

Opublikowano
7 minut temu, HEAVERZZ napisał:

Ajajaj wiesz gdybyś mnie dobrze znał to byś wiedział z kim masz doczynienia i do czego jesteśmy zdolni, tak my.

Jestem, nie jestem. Obojętnie.

Z racji że używam Proxy, VPN płatnego i szyfrowania to nic nie zdziałacie.

Kurwa kolejny xD

Pij rozważnie.

Opublikowano
1 minutę temu, xFatal2 napisał:

Kurwa kolejny xD

Kolejny? Fatalku.

Zważaj na słowa. Wracając do "BLACKLISTY" znacie jej znaczenie ogółem? Bo chyba nie, ta odmiana występuje w przykładowo licencjach bądź grach, nie w przypadku ludzi ;)

Ostatni post tutaj bo się już robi to żałosne, konserwacja z osobą o zaniżonym poziomie intelektualnym.

Opublikowano
Przed chwilą, HEAVERZZ napisał:

Kolejny? Fatalku.

Zważaj na słowa. Wracając do "BLACKLISTY" znacie jej znaczenie ogółem? Bo chyba nie, ta odmiana występuje w przykładowo licencjach bądź grach, nie w przypadku ludzi ;)

Ostatni post tutaj bo się już robi to żałosne, konserwacja z osobą o zaniżonym poziomie intelektualnym.

Fuckboy ty się tak za bardzo nie rozkręcaj, bo widzimy kto tu zaniża poziom.

Jeżeli masz jakiś problem wejdę na teamspeak'a i pogadamy :)

Pij rozważnie.

Opublikowano
4 minuty temu, xFatal2 napisał:

Fuckboy ty się tak za bardzo nie rozkręcaj, bo widzimy kto tu zaniża poziom.

Jeżeli masz jakiś problem wejdę na teamspeak'a i pogadamy :)

O tej godzinie nie mam czasu na rozmowy z Wami tylko wolę z dziewczyną posiedzieć :*

"Fuckboy" Ajajaj gościu, ty mnie nawet nie znasz.

Opublikowano
1 minutę temu, HEAVERZZ napisał:

O tej godzinie nie mam czasu na rozmowy z Wami tylko wolę z dziewczyną posiedzieć :*

"Fuckboy" Ajajaj gościu, ty mnie nawet nie znasz.

To się lepiej zajmij tą dziewczyną a nie pierdolisz smuty na mpc.

Tak jak napisałem wyżej reszta do obgadania na ts w wolnej chwili.

Pij rozważnie.

Opublikowano

Zabawna cała sytuacja oraz mylenie osób.

@mateq661 Polecam najpierw się dowiedzieć kto ma konto na forum a później wypowiadać się na jego temat -.-

Poza tym @HEAVERZZ 

Cytat

@Eryk @Maja..

Polecam zamknąć ten temat z racji iż widzicie co sam noname odwala ;)

Serio ? Jak możesz oceniać daną osobę prywatnie a w internecie wiadomo że nie zawsze będzie każdy taki sam...

Odnośnie tego twojego komentarza po 1. Jak z serwera Ts3  mogą wyciekać hasła? odnośnie Forum przecież i tak ledwie co kto tam siedzi i po co dane hasła jak na obecną chwilę kont użytkowników jest: 64 i nie masz żadnego błędu jak dostęp do bazy dannych...

• Polecasz zamknąć ? Z tego co widzę zaszła jedna wielka pomyłka a większość opini na temat danego użytkownika są pozytywne.
  • Więc nie przelewaj prywatnych stosunków na opinie publiczną :)

Opublikowano

Polecam użytkownika :D

pomógł w tym o co poprosiłem, nie oszukał itp.

Gdy coś mi jeszcze po czasie nie działało również pomógł

Dzięki wielkie jeszcze raz :D

344561.gif

Opublikowano

Widzę, że ktoś tu płaczę :D

A ja się wypowiem, że noname to jeden z niewielu techników, którzy potrafią przyjść zrobić co mają zrobić i przy tym nie rozjebać całego ts. Bardzo w porządku osoba, która wykonała swoje zadanie od A do Z na moim serwerze za co mu dziękuję. W internecie jest wielu cwaniaków co podobno wszystko potrafią a później robią rangi kanałowe dwa miesiące a na końcu zagrożą ddosem serwera.

Użytkownik godny polecenia, zaufany ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...