Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Plugin] NovaGuilds - obecnie najlepszy plugin na gildie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, ScoreBoard napisał:

Już mi nie potrzebny ten plugin, jeśli chcesz możesz sprawdzić sobie gildie które napisałem, 22 września na beta-testach serwera argania. @ArganPL2

Btw. Kim jesteś kurwo żeby mnie oceniać..

Popieram SCOREBOARD,

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
18 minut temu, ScoreBoard napisał:

Już mi nie potrzebny ten plugin, jeśli chcesz możesz sprawdzić sobie gildie które napisałem, 22 września na beta-testach serwera argania. @ArganPL2

Btw. Kim jesteś kurwo żeby mnie oceniać..

ty i gildie plz, java to program obiektowy, a ty nawet nie wiesz co to jest obiekt, i jak robic pluginy na obiektach, zamiast tworzyc obiekt warp, to pewnie wyczytujesz caly czas cos z configu, hehe

16 minut temu, ArganPL2 napisał:

Popieram SCOREBOARD,

ja tam bym bardziej poszperal na tym forum i zobaczyl ssy jak scoreboard sam robi z siebie blazna

serio, scoreboard i "java developer" haha

######

xyz

Opublikowano
Przed chwilą, pan ktosik napisał:

ty i gildie plz, java to program obiektowy, a ty nawet nie wiesz co to jest obiekt, i jak robic pluginy na obiektach, zamiast tworzyc obiekt warp, to pewnie wyczytujesz caly czas cos z configu, hehe

ja tam bym bardziej poszperal na tym forum i zobaczyl ssy jak scoreboard sam robi z siebie blazna

serio, scoreboard i "java developer" haha

Zgaduję, multikonto Yooniksa. "To pewnie" Osoby które korzystały z moich usług są zadowolone, pluginy są napisane tak aby nie powodowały obciążeń serwera, jak najmniej obliczeń. Skoro ty jesteś taki dobry, jak starasz się opisać to udowodnij to, pośmiejemy się z ciebie na forum. Jak chcesz żebym cię wyśmiał, zapraszam na gg/skype.

Opublikowano
5 godzin temu, ScoreBoard napisał:

Czyli do działania pluginu potrzebny jest Essentials, a co jeśli chodzi o serwery z autorskimi toolsami?

Śmieszne sobie

Wystarczy ekonomia która implementuję tę od Vaulta. Nie moja wina, że ludzie piszą autorskie toolsy nie mając pojęcia o programowaniu i BukkitAPI ;)

P.S. Proszę nie robić gównoburz w moim temacie <3

Dodaj mój nick do posta jeśli potrzebujesz pomocy | Piszę pluginy na zlecenie | Pomagam z Linuxem

newlogo.png

Opublikowano

Mam pytanie czy jest opcja zmiany prefix'u pluginu ? chodzi mi o to ze jest np. [NovaGuilds] Nieznana komenda 

Widziałem że jest coś takiego jak prefix: [NovaGuilds] ale jak zmieniam na [Guilds] to nic się nie dzieje. 

Czy to jest specialnie zrobione czy tylko mam jakiegoś buga ?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 9/23/2017 o 09:37, dennfps napisał:

Mam pytanie czy jest opcja zmiany prefix'u pluginu ? chodzi mi o to ze jest np. [NovaGuilds] Nieznana komenda 

Widziałem że jest coś takiego jak prefix: [NovaGuilds] ale jak zmieniam na [Guilds] to nic się nie dzieje. 

Czy to jest specialnie zrobione czy tylko mam jakiegoś buga ?

Jest to celowe.

Dnia 10/15/2017 o 12:50, Cugieras napisał:

zaakceptuj zapro na steam ...1

Nie.

Dodaj mój nick do posta jeśli potrzebujesz pomocy | Piszę pluginy na zlecenie | Pomagam z Linuxem

newlogo.png

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...