Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowo poznania dziewczyna.

Creative

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Blad jak sie bedziesz za bardzo staral to nic nie wyjdzie bo wyczuje ze nie masz nic do zaoferowania. Wiesz jacy faceci maja najwiecej dziewczyn ci co maja olewke na wszystko i sa konkretni, tylko znowu umiar.Malo ci doradze bo z tym jest naprawde roznie. Kazda jest tak naprawde inna. Najlepiej badz soba i stopniowo zmiejszaj dystans , reszta sama poleci. Tak naprawde nie ma na to recepty stuprocentowej. Odwaz sie poprostu tyle .Powodzenia.

XDDDDD

Co za bzdura! To faceci mają się starać. Ci olewający są po prostu idiotami, nie szanującymi kobiet. Wy uważacie, że jak olejecie to będziecie super, kiedy kobiecie po prostu robi się przykro. 

Nie lubię pisać takich rzeczy przez Facebooka bo to mi nigdy nie wychodzi. Po prostu nie wiem czy mogę tak prosto z mostu palnąć i zaproponować wypad do kina kiedy znamy się jeden dzień. W sumie tak jakby mam otwartą furtkę skoro sama się do mnie przytulała (nie znając mnie podeszła do mnie " Kolego, my się chyba nie znamy " objęła mnie w pasie i zaczęliśmy gadać). Marysiu jesteś kobietą to weź coś poradź  :s

Z wyjściem do kina lepiej zaczekać: może to po prostu jej chwilowa fascynacja? Popisz z nią, spotkaj się (raczej spacer niż od razu kino, po prostu wyjście) i zobacz, co z tego wyjdzie. :)

Zobacz, skoro nie odmówiła mi bycia razem na sylwestrze to kino nie byłoby chyba takim złym pomysłem. No ale fakt, od razu nie wypalę z tym, tylko pytanie czy warto pisać tak codziennie czy np. co drugi dzień, żeby nic się nie spaliło. 

Jeżeli tak Ci się podoba to dlaczego nie pisać codziennie? Jeżeli coś się wypali to znaczy, że było chwilowe i tyle;p 

Najlepiej ci Velta poradzil , przejdz sie na spacer najpierw. I zobacz jak sie zachowuje na codzien.Bo mi np niektore dziewczyny zwyczajnie nie pasuja po blizszym poznaniu. Podejdz do tego na luzie i po kolezensku.

Tak właśnie zamierzam zrobić w najbliższym czasie (czytaj grudzień). Najlepiej gdzieś na Mikołajki ją zabrać, tak, żeby było spontanicznie, a zarazem interesująco.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Zrobiliście już sobie snapa, więc możesz już bez problemu podbijać o ruchanie.

Nie ma czegoś takiego jak lista tematów do rozmowy czy poradnik do podrywu. Idziesz, jest spoko i się dogadujecie naturalnie - robisz to dobrze. 

Opublikowano

Blad jak sie bedziesz za bardzo staral to nic nie wyjdzie bo wyczuje ze nie masz nic do zaoferowania. Wiesz jacy faceci maja najwiecej dziewczyn ci co maja olewke na wszystko i sa konkretni, tylko znowu umiar.Malo ci doradze bo z tym jest naprawde roznie. Kazda jest tak naprawde inna. Najlepiej badz soba i stopniowo zmiejszaj dystans , reszta sama poleci. Tak naprawde nie ma na to recepty stuprocentowej. Odwaz sie poprostu tyle .Powodzenia.

XDDDDD

Co za bzdura! To faceci mają się starać. Ci olewający są po prostu idiotami, nie szanującymi kobiet. Wy uważacie, że jak olejecie to będziecie super, kiedy kobiecie po prostu robi się przykro. 

co za bzdura! kobiety też muszą się starać żeby facet nie wyszedł na spierdolinę-desperata który chce pakowac sie w związek za wszelką cenę. Ona tez musi chcieć i to okazać. olewanie nie jest ok ale zbyt częste zagadywanie do loszek to zły pomysl bo loszki tego nie lubią i ich w*****a liczba 9000 adoratorów, mają w czym wybierać a ten ktory ciągle zawraca im dupe i nie mogą sie od niego odczepić jest najmniej atrakcyjny

Opublikowano

XDDDDD

co za bzdura! kobiety też muszą się starać żeby facet nie wyszedł na spierdolinę-desperata który chce pakowac sie w związek za wszelką cenę. Ona tez musi chcieć i to okazać. olewanie nie jest ok ale zbyt częste zagadywanie do loszek to zły pomysl bo loszki tego nie lubią i ich w*****a liczba 9000 adoratorów, mają w czym wybierać a ten ktory ciągle zawraca im dupe i nie mogą sie od niego odczepić jest najmniej atrakcyjny

No tak, ale jednak czemu dziewczyna ma się starać, skoro facet nie okazuje głębszych chęci do jakiejś relacji? Toż już kilkaset lat temu było tak, że to kobiety miały być "zdobywane" ;p 

Specjalista
Opublikowano

Do sylwestra tyle czasu... Weź się z nią umów gdzieś wczesniej do jakiegoś klubu czy coś  xD  A na koniec powiedz 

Na pierwszej randce śpię tylko z tymi, z którymi nie mam zamiaru się więcej spotkać.

Myślę, że bedzie git  :lenny:  :lenny:  :lenny:

Opublikowano

No tak, ale jednak czemu dziewczyna ma się starać, skoro facet nie okazuje głębszych chęci do jakiejś relacji? Toż już kilkaset lat temu było tak, że to kobiety miały być "zdobywane" ;p 

atencja ma być dawana po równo. Jeśli z nią gada to w rozmowie widać że jest zainteresowany, ale ciągłe zawracanie dupy to nie klucz do sukcesu. Od czegoś mam przyjaciółki, widze z ich perspektywy. Dziewczyny też chcą zdobywać facetów, nie lubią super łatwych. jesli dziewczyna zaczyna rozmowę to nie olewajcie. Jeśli nie zaczyna to też nie zaczynajcie 10 raz z rzędu bo nie o to chodzi, czekajcie, aż sama napisze/zagada. Liczy sie 1sze wrażenie, jesli wywarliście dobre to nie trzeba nic robić żeby ją mieć

Opublikowano

To wy mieszkacie 100km od siebie, że tylko ze sobą piszecie? Skoro podobacie się sobie nawzajem, to zacznijcie się spotykać. Dziewczyna albo jest tobą zainteresowana i będzie wykazywać chęć do wspólnych spotkań, albo nie jest i będzie szukać wymówek, a wtedy nie ma co się starać i robić nadziei, tylko po prostu odpuścić.

Opublikowano

atencja ma być dawana po równo. Jeśli z nią gada to w rozmowie widać że jest zainteresowany, ale ciągłe zawracanie dupy to nie klucz do sukcesu. Od czegoś mam przyjaciółki, widze z ich perspektywy. Dziewczyny też chcą zdobywać facetów, nie lubią super łatwych. jesli dziewczyna zaczyna rozmowę to nie olewajcie. Jeśli nie zaczyna to też nie zaczynajcie 10 raz z rzędu bo nie o to chodzi, czekajcie, aż sama napisze/zagada. Liczy sie 1sze wrażenie, jesli wywarliście dobre to nie trzeba nic robić żeby ją mieć

No takie odniosłem wrażenie, skoro sama zaczęła do mnie podbijać itp. Tylko jak mówiłem nie lubię rozmawiać przez Facebooka, wolę w 4 oczy, a nie zawsze jest okazja.

To wy mieszkacie 100km od siebie, że tylko ze sobą piszecie? Skoro podobacie się sobie nawzajem, to zacznijcie się spotykać. Dziewczyna albo jest tobą zainteresowana i będzie wykazywać chęć do wspólnych spotkań, albo nie jest i będzie szukać wymówek, a wtedy nie ma co się starać i robić nadziei, tylko po prostu odpuścić.

Nie, mieszkamy od siebie jakieś 40 km. To nie problem, jak będę miał prawko i auto to śmigam do Niej, chociażby na spacer. No na parkiecie się do mnie uśmiechała, zaczepiała, podbijała do rozmowy, tak więc nie jest tragicznie, jest wręcz wyśmienicie. Gdyby nie taka odległość to byłoby jeszcze lepiej. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Ogolnie to sa pojebane nie ma co ukrywac , odzywaja sie w najmniej  oczekiwanym  momencie wszystkiego sie po nich spodziewac. Ostatnio wracam do domu po pracy i zaczynam grac w sobie w lola , nic totalna olewka , odpalam fajke w pokoju a panna do mnie wbija i  ni z beczki ni z niczego chodzmy sie kochac bo sie nudzi xD nosz k***a. Albo ostatnio doszedlem szybciej i ja zostawilem i  poszedlem spac na drugi dzien ty mnie chyba nie kochasz od niej slysze.

Szkoda kasy na panny tez bo drogo kosztuja ale zadbane ciesza oko nawet. Ja ze swoja nie moge juz wytrzymac a jestem cos 2 lata.

Opublikowano

Mikołajki mogą być dobrym pretekstem na wyjście bo do sylwestra trochę daleko jeszcze a lepiej żeby nie wybiła sobie ciebie z głowy za szybko tak jak kolega wyzej mówił, zmniejszaj dystans powoli, nie bądź od razu nachalny, niech jej przejdzie przez myśl ze jesteś dla niej wyzwaniem. Może na spotkaniu za niedługo ot tak zaproponuje ci jeszcze kolejne przed sylwkiem :P

„Kiedy nie znasz własnego umysłu, wypełniasz go cudzymi poglądami.”

~

Obi-wan Kenobi

Opublikowano

Mikołajki mogą być dobrym pretekstem na wyjście bo do sylwestra trochę daleko jeszcze a lepiej żeby nie wybiła sobie ciebie z głowy za szybko tak jak kolega wyzej mówił, zmniejszaj dystans powoli, nie bądź od razu nachalny, niech jej przejdzie przez myśl ze jesteś dla niej wyzwaniem. Może na spotkaniu za niedługo ot tak zaproponuje ci jeszcze kolejne przed sylwkiem :P

Tak jak pisałem wcześniej to dla mnie nowa sytuacja, że dziewczyna sama z siebie mnie wyciągała na parkiet, rozmawiała ze mną, powiedziała tekst " że jeden taniec dla niej wiele znaczył " no to dziwne byłoby, gdyby nagle ot tak powiedziała mi, że nic z tego. Chcę to powoli rozegrać tylko tak jak mówiłem, lepiej jest jakbyśmy się spotkali i porozmawiali bo tak to ciężko mi się pisze przez Facebooka.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Nie baw sie w zadne fejsbuki , najprostsze rozwiazania sa najlepsze zazwyczaj , malo trzeba zeby doszlo do zwiazku wiem to po sobie. Kawa , lody , spacer na luzie i powinno byc spoko. Smiesza mnie te wszystkie opowiesci o samcach alfa , ludzie ktorzy sa jak czolgi , na ktorym widok kazda ma kisiel w majtach. Nie po to cie rodzice wychowuja zebys klauna  z siebie robil. Poprostu jak sie odwazysz byc soba, dziewczyny to doceniaja bo to jest wyroznienie. Jakby kazdy byl soba zycie bylo latwiejsze bo kazdy jest unikatowa jednostka i kazdy ma w sobie to cos co czyni og wyjatkowym, uwierz mi. Wystarczy uwierzyc w siebie i mniec ewentualnie w dupie docinki innych bo zyje sie dla siebie przedewszystkim.

Opublikowano

kup se golfa III,zgleb go wtedy nie ma takiej opcji ze Ci odmówi

Opublikowano

Nie baw sie w zadne fejsbuki , najprostsze rozwiazania sa najlepsze zazwyczaj , malo trzeba zeby doszlo do zwiazku wiem to po sobie. Kawa , lody , spacer na luzie i powinno byc spoko. Smiesza mnie te wszystkie opowiesci o samcach alfa , ludzie ktorzy sa jak czolgi , na ktorym widok kazda ma kisiel w majtach. Nie po to cie rodzice wychowuja zebys klauna  z siebie robil. Poprostu jak sie odwazysz byc soba, dziewczyny to doceniaja bo to jest wyroznienie. Jakby kazdy byl soba zycie bylo latwiejsze bo kazdy jest unikatowa jednostka i kazdy ma w sobie to cos co czyni og wyjatkowym, uwierz mi. Wystarczy uwierzyc w siebie i mniec ewentualnie w dupie docinki innych bo zyje sie dla siebie przedewszystkim.

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...