Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowo poznania dziewczyna.

Creative

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Byłem wczoraj z koleżanką na 18'stce u naszej wspólnej koleżanki i tam poznałem fajnych i spoko ludzi, między innymi pewną dziewczynę, która w sumie sama do mnie zagadała, wyciągała na parkiet (nie żebym nie chciał, po prostu podszedłem pogadać z koleżanką i sama mnie za rękę złapała i na parkiet). Mega mi się podoba, jest na prawdę urocza, dobrze mi się z nią tańczyło, rozmawiało (zrobiliśmy sobie nawet snapa :v). No i jak się żegnaliśmy z całą ekipą i do niej podszedłem, przytuliłem i powiedziała mi, że ten jeden taniec dużo dla niej znaczył. Powiedziałem, że mam nadzieję, że to nie nasze ostatnie spotkanie, odparła, że też ma taką nadzieję i w sumie piszę z nią. Ale hm, może wyjdę na idiotę czy tam jak ocenicie ale serio nie mam pojęcia o czym zacząć rozmawiać (nie podrywałem dziewczyn od bodajże 2 lat i nie to, że nie wiem jak to się robi ale jak dobrze prowadzić rozmowy, żeby to nie była wymiana słówek tylko konkret tematy). Co byście mogli mi poradzić? Bo właściwie wstępnie zaprosiłem ją na sylwestra i jeśli wypali to się spotkamy z moją ekipą, także już jakiś początek jest. 

Pozdrówki dla Was.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

wyruchaj i zostaw

powiedz ze ci sie podoba a nie pierdolisz sie w jakies sylwestry

Opublikowano

wyruchaj i zostaw

powiedz ze ci sie podoba a nie pierdolisz sie w jakies sylwestry

To akurat dałem jej do zrozumienia i mam wrażenie, że w drugą stronę też  :) Od czegoś trzeba zacząć, nie umówię się z nią do domu i nie pójdę do łóżka, wolę zacząć od takich rzeczy, gdzie nie odmówiła mi z góry, więc ;) A jak się uda to i do kina wyciągnę ale bardziej wolałbym skupić się na tematach rozmów.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

ludzie zrozumcie że takich pytan sie tu nie zadaje xD

Zadaje ;) Przejrzyj sobie subforum w dół, był temat o miłości, o związku i jakoś ludzie dawali radę, a niektórzy niestety poza trollowaniem i bezmyślnością nie mają nic innego do zaoferowania w odpowiedzi.

Zgwałć ją.

Niestety, nie bawią mnie takie zagrywki ;) 

hhh zaraz sie zleca ruchacze teoretycy.Obserwacja on

Uporam się z tym ale nadal czekam na jakieś konstruktywne i inteligentne komentarze, chociaż to 1% na tym forum.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

jakich ty odpowiedzi oczekujesz

ze ktos ci napisze krok po kroku co zrobic xD ?

nie masz innego wyjscia niz porozmawianie z nia 

Pomocnik
Opublikowano

Zadaje ;) Przejrzyj sobie subforum w dół, był temat o miłości, o związku i jakoś ludzie dawali radę, a niektórzy niestety poza trollowaniem i bezmyślnością nie mają nic innego do zaoferowania w odpowiedzi.

Zgwałć ją.

Uporam się z tym ale nadal czekam na jakieś konstruktywne i inteligentne komentarze, chociaż to 1% na tym forum.

szukasz porad odnosnie milosci od 16letnich graczy csgo ktorzy nie mieli kontaktu z płcią przeciwna

dostaniesz tylko takie bezsensowne odpowiedzi jak od @premul 

sam sobie z tym poradz

Opublikowano

Zgwałć ją.

szukasz porad odnosnie milosci od 16letnich graczy csgo ktorzy nie mieli kontaktu z płcią przeciwna

dostaniesz tylko takie bezsensowne odpowiedzi jak od @premul 

sam sobie z tym poradz

Wiem jak sobie z tym poradzić, ale zrozum, chcę po prostu znać zdanie innych, co oni by robili, itp. będziesz w moim wieku i wyjdziesz z poziomu stulejarza to zrozumiesz o czym mowa ;) Nie chcę tego spalić po prostu.

jakich ty odpowiedzi oczekujesz

ze ktos ci napisze krok po kroku co zrobic xD ?

nie masz innego wyjscia niz porozmawianie z nia 

Odpowiedzi na poziomie od ludzi na poziomie inteligencji przynajmniej powyżej 70%.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Ojej xD 

A może po prostu bądź uroczy i jej coś wprost powiedz? 

Każda dziewczyna jest inna, ale raczej baby wolą wiedzieć, na czym stoją ;o

Tylko jej nie wystrasz! 

Opublikowano

"wyjdziesz z poziomu stulejarza"?

stary, to ty nie wiesz o czym gadac z laska

Wiem doskonale, widzisz to jest ta różnica między nami, człowieka myślącego i na poziomie, a takiej osoby jak Ty.

Ojej xD

A może po prostu bądź uroczy i jej coś wprost powiedz? 

Każda dziewczyna jest inna, ale raczej baby wolą wiedzieć, na czym stoją ;o

Tylko jej nie wystrasz! 

Nie lubię pisać takich rzeczy przez Facebooka bo to mi nigdy nie wychodzi. Po prostu nie wiem czy mogę tak prosto z mostu palnąć i zaproponować wypad do kina kiedy znamy się jeden dzień. W sumie tak jakby mam otwartą furtkę skoro sama się do mnie przytulała (nie znając mnie podeszła do mnie " Kolego, my się chyba nie znamy " objęła mnie w pasie i zaczęliśmy gadać). Marysiu jesteś kobietą to weź coś poradź  :s

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Ale ja jestem dziwna i nie wiem, co lubią inne baby. Hmm skoro sama jest taka otwarta to why not? To tylko wypad do kina, przecież Cię nie zabije :p 

Opublikowano

Ale ja jestem dziwna i nie wiem, co lubią inne baby. Hmm skoro sama jest taka otwarta to why not? To tylko wypad do kina, przecież Cię nie zabije :p 

No niby nie tylko muszę poczekać niestety do grudnia na wypłatę hajsu za szkolenie bo obecnie jestem przy końcowym stanie portfela i nie miałbym za bardzo za co pójść xD Ale najgorsze w sumie jest to, że jest podobna to mojej byłej, też Weroniki no ale mega mi się podoba i nie chciałbym tego spieprzyć  :s

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Na powaznie to dzialaj w miare szybko bo ktos inny sie zakreci i koniec bedzie.Musisz byc konkretny tylko bez przesady.Jw kobiety sa bardzo plochliwe i ostrozne.

Opublikowano

Na powaznie to dzialaj w miare szybko bo ktos inny sie zakreci i koniec bedzie.Musisz byc konkretny tylko bez przesady.Jw kobiety sa bardzo plochliwe i ostrozne.

Tak jak pisałem mam nadzieję, że coś z tego będzie skoro sama do mnie pierwsza podeszła, wcześniej jej w ogóle nie zauważyłem, dopiero potem. Na parkiecie też fajne ruchy szły także liczę na coś konkretnego.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

No niby nie tylko muszę poczekać niestety do grudnia na wypłatę hajsu za szkolenie bo obecnie jestem przy końcowym stanie portfela i nie miałbym za bardzo za co pójść xD Ale najgorsze w sumie jest to, że jest podobna to mojej byłej, też Weroniki no ale mega mi się podoba i nie chciałbym tego spieprzyć  :s

Tak jak mówi Speed, bo jeszcze ktoś inny Ci ją zgarnie, jak się tak będziesz cackać!

A co do podobieństwa do Twojej byłej to podchodzisz jak facet, bierzesz z całej siły, pchasz na ścianę i krzyczysz prosto w twarz (oczywiście bez umycia zębów): maluj włosy na zielono, załatw sobie bliznę na pół twarzy, kolorowe soczewki i przejdź operację nosa, bo wyglądasz jak moja była!! 

Opublikowano

Tak jak mówi Speed, bo jeszcze ktoś inny Ci ją zgarnie, jak się tak będziesz cackać!

A co do podobieństwa do Twojej byłej to podchodzisz jak facet, bierzesz z całej siły, pchasz na ścianę i krzyczysz prosto w twarz (oczywiście bez umycia zębów): maluj włosy na zielono, załatw sobie bliznę na pół twarzy, kolorowe soczewki i przejdź operację nosa, bo wyglądasz jak moja była!! 

Do tego na pewno nie dojdzie, będę się o nią starał bo w końcu jakaś się pojawiła w moim nędznym życiu xD

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Nie lubię pisać takich rzeczy przez Facebooka bo to mi nigdy nie wychodzi. Po prostu nie wiem czy mogę tak prosto z mostu palnąć i zaproponować wypad do kina kiedy znamy się jeden dzień. W sumie tak jakby mam otwartą furtkę skoro sama się do mnie przytulała (nie znając mnie podeszła do mnie " Kolego, my się chyba nie znamy " objęła mnie w pasie i zaczęliśmy gadać). Marysiu jesteś kobietą to weź coś poradź  :s

Z wyjściem do kina lepiej zaczekać: może to po prostu jej chwilowa fascynacja? Popisz z nią, spotkaj się (raczej spacer niż od razu kino, po prostu wyjście) i zobacz, co z tego wyjdzie. :)

Opublikowano

Z wyjściem do kina lepiej zaczekać: może to po prostu jej chwilowa fascynacja? Popisz z nią, spotkaj się (raczej spacer niż od razu kino, po prostu wyjście) i zobacz, co z tego wyjdzie. :)

Zobacz, skoro nie odmówiła mi bycia razem na sylwestrze to kino nie byłoby chyba takim złym pomysłem. No ale fakt, od razu nie wypalę z tym, tylko pytanie czy warto pisać tak codziennie czy np. co drugi dzień, żeby nic się nie spaliło. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Blad jak sie bedziesz za bardzo staral to nic nie wyjdzie bo wyczuje ze nie masz nic do zaoferowania. Wiesz jacy faceci maja najwiecej dziewczyn ci co maja olewke na wszystko i sa konkretni, tylko znowu umiar.Malo ci doradze bo z tym jest naprawde roznie. Kazda jest tak naprawde inna. Najlepiej badz soba i stopniowo zmiejszaj dystans , reszta sama poleci. Tak naprawde nie ma na to recepty stuprocentowej. Odwaz sie poprostu tyle .Powodzenia.

Opublikowano

Blad jak sie bedziesz za bardzo staral to nic nie wyjdzie bo wyczuje ze nie masz nic do zaoferowania. Wiesz jacy faceci maja najwiecej dziewczyn ci co maja olewke na wszystko i sa konkretni, tylko znowu umiar.Malo ci doradze bo z tym jest naprawde roznie. Kazda jest tak naprawde inna. Najlepiej badz soba i stopniowo zmiejszaj dystans , reszta sama poleci. Tak naprawde nie ma na to recepty stuprocentowej. Odwaz sie poprostu tyle .Powodzenia.

Dzięki, konkretny temat, podoba mi się ;) Liczę na to, że nie wyczerpie mi się ta znajomość zbyt szybko, przynajmniej niech do końca roku te półtorej miesiąca się potoczy, a potem się okaże.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

XDDDDD

Co za bzdura! To faceci mają się starać. Ci olewający są po prostu idiotami, nie szanującymi kobiet. Wy uważacie, że jak olejecie to będziecie super, kiedy kobiecie po prostu robi się przykro. 

Zobacz, skoro nie odmówiła mi bycia razem na sylwestrze to kino nie byłoby chyba takim złym pomysłem. No ale fakt, od razu nie wypalę z tym, tylko pytanie czy warto pisać tak codziennie czy np. co drugi dzień, żeby nic się nie spaliło. 

Jeżeli tak Ci się podoba to dlaczego nie pisać codziennie? Jeżeli coś się wypali to znaczy, że było chwilowe i tyle;p 

Opublikowano

Najlepiej ci Velta poradzil , przejdz sie na spacer najpierw. I zobacz jak sie zachowuje na codzien.Bo mi np niektore dziewczyny zwyczajnie nie pasuja po blizszym poznaniu. Podejdz do tego na luzie i po kolezensku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...