Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terraria Bad Apple!

Damian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WOW! Tyle, ile ja grałem w Terrarię, tak nigdy czegoś tak spektakularnego nie widziałem! Wybitne dzieło, które musiał tworzyć czysty geniusz. Piękno w każdej postaci.

Opublikowano

talentu ? ;x.... już zdecydowanie wolałbym zbudowane to z różnych bloków kolorowych i szybkie teleportacje pomiędzy nimi...

1) nie wiem co jest na filmiku... jak dla mnie to zwyczajnie migające światełka

a takie coś to nie jest zbyt dużym problemem ;x...

2) wolę jakby zrobił to ten ktoś za użyciem normalnych bloków i kolorów...

przynajmniej wiadomo byłoby co stara się on pokazać...

fan tego "Bad Apple" - czym kolwiek to jest bo mnie się pierwsze skojarzyło piosenka z My Little Pony

prawdopodobnie wie co jest tutaj pokazywane ;x... ja nie...

2/10 xD

3/10 za stratę czasu na słaby projekt :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@up

widocznie jest to skierowane do osob ktore wiedza o co chodzi

Moje AMV:

Arpeggio Of Blue Steel:

https://www.youtube.com/watch?v=tMZDfT2ds4I

5 Centimeres per second:

http://www.youtube.com/watch?v=4UFHW47oIwc

Gun Gale Online// Sword Art Online 2:

https://www.youtube.com/watch?v=fP2gEn28_cY

Postaw +, właśnie plusy motywuja mnie do dalszego działania

Opublikowano

@PanTobi

Oglądnij najpierw ten film https://www.youtube.com/watch?v=G3C-VevI36s , a potem porównaj go do wersji z terrarii... Tutaj nie chodzi o to czy jest fajne, czy tobie się podoba, czy może nie. Tutaj chodzi o ogrom pracy i odwzorowanie tylu klatek oryginału przy ograniczonej mechanice terrarii... Pomyśl, ile roboty musiał w to włożyć, żeby móc porównywać obie wersje

Jak dla mnie wyszło super, ale to tylko moja opinia. Jeżeli nie było to generowane żadnym programem, to gratuluje wytrwałości i d e t e r m i n a c j i :D

Opublikowano

chcesz to masz: https://www.youtube.com/watch?v=mgfwwqwxdxY

skoro nie liczy się nic innego tylko zmarnowanie sobie życia na nieznaczącą rzecz zapewne dla twojej osoby wielkim wyczynem są

narkomani alkocholicy i palacze którzy to zmarnowali ogrom swojego czasu na własne nałogi...

może i na filmie jest inna gra jednak zapewniam cie ża zaprogramowanie tego wymagało więcej czasu...

i prawde mówiąc podtrzymuję swoje zdanie...

gdyż dodatkowo ujmowałem w swojej wypowiedzi fakt iż wolałbym wykonanie tego co wykonał autor "tego czegoś" w terrari

za pomocą teleportów i zbudowania każdej kaltki w kolorze... nie docenię zmarnowanego czasu...

liczą się EFEKTY nie POŚWIĘCENIE

//Edit: 

i abyś przedwcześnie nie pier** to dodam iż w Factorio jedyne do czego masz dostęp to bramki logistyczne

które występują też w TERRARI ale ciekawostka i w minecraft ;)...

więc każda gra ma możliwość utworzenia czegoś takiego...

fakt faktem Factorio ma o tyle łatwiej że jedna lampka może być zaprogramowana i wyświetlać kilka kolorów

ale tak jak mówiłem wcześniej...

- Portal

- Klatka po klatce budowana

- i kolorowa animacja w terrari

Opublikowano

@PanTobi

Rozumiem i szanuję twoje zdanie. Każdy może posiadać własną opinie, a ja tylko wyraziłem swoją. W factorio nie grałem i nie mam zamiaru, więc choćbyś zachwycał się tym filmem jak nad ósmym cudem świata, dla mnie są to tylko komputerowo wygenerowane klatki na wyświetlaczu w jakiejś tam grze na własnoręcznie zrobionym 'komputerze' ;) 

Opublikowano

to zabawne co napisałeś.... gdyż twoja poprzednia wypowiedź kierowałą do tego że NIE MAM prawa mieć własnego zdania

i źle oceniam projekt pokazany w tym temacie... i stwierdziłeś iż 

NIE EFEKT A ILOŚĆ PRACY ( zmarnowanego czasu ) LICZY SIĘ W KOŃCOWYM WYNIKU

przynajmniej to wynika z twoich słów dla mnie

TO PODAŁEM CI PROJEKT... który faktycznie ten czas zmarnował

proszę:

1486214814885981143028.jpeg

//Edit:

dodalem spoilera

Opublikowano

Nigdzie nie napisałem, że nie masz mieć prawa posiadać własnego zdania.

Fakt, może źle wyraziłem się w pierwszym poście; nie miałem zamiaru sformułować tego w ten sposób.

Ty odebrałeś to jako atak na twoją osobę, zacząłeś tworzyć gównoburzę. Nie mam zamiaru ciągnąć tego w nieskończoność, bo nie o to mi chodziło pierwszą wiadomość.... W temacie robi się tylko spam i offtop, a tutaj nie o to chodzi ;) Pozdrawiam ;)

Opublikowano

a potem porównaj go do wersji z terrarii... Tutaj nie chodzi o to czy jest fajne, czy tobie się podoba, czy może nie. Tutaj chodzi o ogrom pracy i odwzorowanie tylu klatek oryginału przy ograniczonej mechanice terrarii... Pomyśl, ile roboty musiał w to włożyć, żeby móc porównywać obie wersje

stwierdziłeś iż moje zdanie nie ma znaczenia... w tym zdaniu które ci podświetliłem

wyraziłem własne zdanie i wypowiedziałem się że projekt przedstawiony tutaj jest marnie wykonany i w sumie obecnie dodam

że gdyby nie szkoda mi było czasu ( bo tworzenie czegoś takiego to jego marnowanie ) to sam zrobiłbym lepszą wersję...

i zastosowałbym do tego portale... w sumie nawet kiedyś widziałem podobną rzecz czyli animacje w terrari

lecz tak jak ja się wypowiedziałem i jak osobiście bym wykonał to przy użyciu portali...

może powiesz mi więc co innego znaczy zaznaczone przezemnie które TY wypowiedziałeś ?...

skoro nie znaczy to że mam prawo ALBO wyrazić zadowolenie albo NIE MAM prawa się wypowiadać...

bo jak dla mnie to jedyny przekaz jaki otrzymałem z obecnie czerwonego tekstu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...