Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Różne darmowe banery na Twój TS3!

Mati .

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Dziś zrobiłem 6 prostych bannerów wliczające nazwę serwera oraz krótka notatkę opisową.

DOWNLOAD ZAWERIA PLIK .XCF (PSD GIMP)

Wymiary: 1000x400px;

Download1 (Tematyka Ogólna): http://www13.zippyshare.com/v/HECiOyy1/file.html

Skan1 (Tematyka Ogólna): https://www.virustotal.com/pl/url/c165c76a49de19dfc132f761c4c004cb6492da267b29a991c09aa89f5c9d5d15/analysis/1479050095/

Prezentacja:

Bannery o tematyce ogólnej:

BANNER1

41gjhaN.png

BANNER2

n2jfDCJ.png

BANNER3

GfDQljh.png

Bannery o tematyce gier strzelanki:

BANNER2

V7kUuTe.png

BANNER3

1tKjeLf.png

W przyszłości mam zamiar robić więcej prac, i bardziej złożonych zawierające więcej elementów.

Pozdrawiam.

Witam

Dziś wykonałem prosty banner w tematyce League of Legends przy użyciu grafik z google!

Baner jest całkowicie darmowy. Jeśli chcesz taki mieć, to napisz w odpowiedzi wszystkie dane, jakie mają się na nim znajdować.

( Jest możliwość dodania tekstu pobocznego/ikon/itd)

Baner1:

QkjFBkf.png

Baner2:

qrrqYiM.png

Baner3:

TQ8LJfH.png

Download:

http://www72.zippyshare.com/v/crnTmaEo/file.html

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/d9598b6820e4aed2e69838bae912dbae0e3f4238f03e9f725fd29d63bec2dd54/analysis/

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Obrazek z google + napis z gimpa? Taki banner to kwestia 1 min roboty, wygląda to ohydnie i amatorsko, pozbawione jakiejkolwiek perswazji graficznej.

Opublikowano

Sposób wykonania:
1. Wchodzimy w google grafika

2. Wpisujemy background game

3. Pobieramy
4. Wrzucamy do PhotoShopa/Gimpa
5. Ariel 180px 
6. Zapisz

Dziękuję:) Takie coś robie w paintcie.

Ale tak na serio... Jak to nawet nie wygląda:)

Opublikowano

Obrazek z google + napis z gimpa? Taki banner to kwestia 1 min roboty, wygląda to ohydnie i amatorsko, pozbawione jakiejkolwiek perswazji graficznej.

Dla niektorych nawet taki jest przydatny, nie podoba ci sie to po co sie czlowieku wypowiadasz. Nie wiem, masz moze jakies psychiczne problemy, ze jestes toksyczny wszedzie gdzie nie trzeba?

Twoj banerek z epsort to tak samo tlo z neta, zwykle napisy i ikonki. Czlowieku zastanow sie nad tym co piszesz, bo tylko sie pograzasz

Opublikowano

Dla niektorych nawet taki jest przydatny, nie podoba ci sie to po co sie czlowieku wypowiadasz. Nie wiem, masz moze jakies psychiczne problemy, ze jestes toksyczny wszedzie gdzie nie trzeba?

Po prostu jestem zdania że jeśli coś robisz, to robisz to od zera, przykładasz się do tego.. a nie lecisz na łatwiznę, sklejasz gotowe elementy w tak zwaną ''kupę'' i happy.

Pozdrawiam serdecznie.

Opublikowano

Sposób wykonania:

3. Pobieramy

5. Ariel 180px 

6. Zapisz

Dziękuję :) Takie coś robie w paintcie.

Sposób wykonania, którego nie potrafiłbyś zrobić. ^^

Po prostu jestem zdania że jeśli coś robisz, to robisz to od zera, przykładasz się do tego.. a nie lecisz na łatwiznę, sklejasz gotowe elementy w tak zwaną ''kupę'' i happy.

Pozdrawiam serdecznie.

No to bądź sobie tego zdania gdzie indziej, bo twoja toksyczność nie jest tu potrzebna. Idź robić piękne grafiki od zera zamiast marnować czas na BRZYDKIE i BEZNADZIEJNE tematy z BRZYDKIMI pracami. Co 2 post zaprzeczasz samemu sobie. XDDDDD. Poza tym myślę, że jesteś niespełna rozumu, bo to co mi napisałeś w odpowiedzi jest zamieszczone w temacie. Grafikę opisałem jako 2 zwykłe napisy i rożnorodne tła. Nie musisz tego kopiować, żeby nabijać sobie posty.

Opublikowano

Sposób wykonania:

3. Pobieramy

5. Ariel 180px 

6. Zapisz

Pozdrawiam serdecznie.

No to bądź sobie tego zdania gdzie indziej, bo twoja toksyczność nie jest tu potrzebna. Idź robić piękne grafiki od zera zamiast marnować czas na BRZYDKIE i BEZNADZIEJNE tematy z BRZYDKIMI pracami. Co 2 post zaprzeczasz samemu sobie. XDDDDD

Widzę kolego nie potrafisz nawet przyjąć krytyki, zwykły dzikusek szalejący w temacie.  :v

Opublikowano

Sposób wykonania:

3. Pobieramy

5. Ariel 180px 

6. Zapisz

Pozdrawiam serdecznie.

No to bądź sobie tego zdania gdzie indziej, bo twoja toksyczność nie jest tu potrzebna. Idź robić piękne grafiki od zera zamiast marnować czas na BRZYDKIE i BEZNADZIEJNE tematy z BRZYDKIMI pracami. Co 2 post zaprzeczasz samemu sobie. XDDDDD. Poza tym myślę, że jesteś niespełna rozumu, bo to co mi napisałeś w odpowiedzi jest zamieszczone w temacie. Grafikę opisałem jako 2 zwykłe napisy i rożnorodne tła. Nie musisz tego kopiować, żeby nabijać sobie posty.

#jednaMinuta

S9yGVru.png

No ja nie widzę różnicy:)

Opublikowano

Sposób wykonania:

3. Pobieramy

5. Ariel 180px 

6. Zapisz

Pozdrawiam serdecznie.

#jednaMinuta

S9yGVru.png

No ja nie widzę różnicy:)

Swietna pikseloza napisu, 0 kontrastu z tłem, napis niewidoczny, wymiary ustawione na pokaz. Twierdzisz 1 minuta i wyszlo ci gowno, ktore jest rozpikselowane i niewidoczne, bo nawet nie potrafisz dobrać dobrego tła do białego napisu. Powodzenia kreatywny człowieku

Opublikowano

Człowieku ale ty widzisz różnice PhotoShop/Paint?? Udowodniłem ci, że takie wypociny co ty udostępniasz to są do wykonania w edytorze grafiki bez żadnych udogodnień. Rozumiem, że chcesz się pokazać ale zrób coś co wymaga jakichkolwiek umiejętności bo te "Bannery" reprezentują sobą margines ewentualnie "ZERO":) 

Opublikowano

Człowieku ale ty widzisz różnice PhotoShop/Paint?? Udowodniłem ci, że takie wypociny co ty udostępniasz to są do wykonania w edytorze grafiki bez żadnych udogodnień. Rozumiem, że chcesz się pokazać ale zrób coś co wymaga jakichkolwiek umiejętności bo te "Bannery" reprezentują sobą margines ewentualnie "ZERO":) 

Ale przecież napisałem w temacie z czego składają się te banery i są dla osób, które na prawdę nic nie mają. Ludzie, zacznijcie czytać ze zrozumieniem... Ludzie potrzebują różnych prac, nawet tych najgorszych. Zamiast docenić to, że udostępniam takie rzeczy, z którymi ktoś by sobie nie poradził i może skorzystać, to wy tylko hejtujecie. To jest idiotyczne i tworzy bezsensowny spam.

Opublikowano

Jak napisałeś bannery są dla osób, które nie mają co wgrać na serwer.

Szczerze mówiąc ten minimalizm nie razi jakoś w oczy i na serwerze nie prezentuje się jakoś najgorzej.

Jednak, jeśli ktoś tworzy jakiś większy projekt to branie bannerów z mpc i to zrobionych po najmniej linii oporów to głupota i brak profesjonalizmu. :v 

Fajnie, że co raz więcej rzeczy wrzucasz, może wreszcie ludzie będą jakoś oprawiać graficznie te serwery i będą jakoś normalnie wyglądać, a nie te badziewia co teraz są wstawiane. 

Pomimo, że banner nie robi jakiegoś wrażenia to jest estetyczny i nie razi w oczy. :P 

Leci plusik za chęci. 

Opublikowano

Witam.

Mam do zaprezentowania baner na TS3 w typie grafik Battlefield.

Jeśli chcesz taki banner, to napisz odpowiedź.

(W odpowiedzi możesz zaproponować z jakiej następnej gry zrobić banner na teamspeak3)

Banery:

(Nie mają dużo różnic, ale są to różnice minimalistyczne.)

(Jeśli Ci się przyda, to możesz dać Like.)

1.

KzynOaH.png

2.

QLUyGSl.png

3.

UQjGAMF.png

4.

SiVKadi.png

5.

fmNvO9l.png

6.

TXEFMnp.png

Download:

http://www13.zippyshare.com/v/rwvC2oDQ/file.html

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/url/8bfcbfb0b8a22187b62940f4d3cbd197663d358b28e44beeac8dc65b6faed730/analysis/1479663261/

Opublikowano

Bannery takie sobie. Jak dla mnie zbyt zwykłe.

Mógłbyś zrobić w połączeniu; League Of Legends, Metin, Minecraft, a jeśli nie to sam League Of Legends. :v

Opublikowano

Mógłbyś zrobić w połączeniu; League Of Legends, Metin, Minecraft, a jeśli nie to sam League Of Legends. :v

Do Minecraft oraz Ligi będzie, ale do Metina 2 nie, bo ma strasznie brzydkie grafiki. W końcu to stara gra.

Opublikowano

Do Minecraft oraz Ligi będzie, ale do Metina 2 nie, bo ma strasznie brzydkie grafiki. W końcu to stara gra.

A nie mógłbyś połączyć paru gier? Na pewno banner byłby lepszy i bogatszy. ;p 

TS3 to zbiór graczy w różne gry, a nie tylko jedną i te bannery są dobre tylko pod serwery, które są pod jedną, konkretną grę. A dobrze wiesz, że większość osób, która zagląda w tematy posiada serwery publiczne dla graczy, serwery łączą społeczności różnych gier.

Opublikowano

bannery proste i nie przypadły mi do gustu oprócz napisu który faktycznie trochę mi przypomina taki napis z intra bf3 (w inne nie grałem) (nr3,5,6)  (tło wygląda jakby nałożyć na siebie 4 warstwy może mniej) na forum jest parę bannerów które prezentują jakiś poziom więc mógłbyś się bardziej postarać

+

Opublikowano

bannery proste i nie przypadły mi do gustu oprócz napisu który faktycznie trochę mi przypomina taki napis z intra bf3 (w inne nie grałem) (nr3,5,6)  (tło wygląda jakby nałożyć na siebie 4 warstwy może mniej) na forum jest parę bannerów które prezentują jakiś poziom więc mógłbyś się bardziej postarać

+

Już wspominałem, że będę wstawiał na początku proste prace, bo są serwery, które i takich potrzebują. 

Opublikowano

A nie mógłbyś połączyć paru gier? Na pewno banner byłby lepszy i bogatszy. ;p 

TS3 to zbiór graczy w różne gry, a nie tylko jedną i te bannery są dobre tylko pod serwery, które są pod jedną, konkretną grę. A dobrze wiesz, że większość osób, która zagląda w tematy posiada serwery publiczne dla graczy, serwery łączą społeczności różnych gier.

Ale są niektórzy, którzy patrzą tylko na swój gust i wybierają taki, bo taki im się podoba. Mają gdzieś inne. Jak zrobię kilka podstawowych znanych gier, to zrobię taki, który je wszystkie łączy, spokojnie Maju ..   . Cierpliwość to podstawa, nie denerwuj się tym, że masz brzydki baner xD

Opublikowano

Mi się nie podoba, baner nie może być jednotematyczny.

Lepiej dodać jakiś minimalizm z napisem.

Opublikowano

Jest możliwość uzyskania pliku do edycji? Takie grafiki z "NAZWA.PL" raczej się nikomu nie przydadzą.

przeciez napisalem w temacie, ze jak ktos chce dla siebie to wystarczy napisac... i ja zrobie tak jak on chce

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...