Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Różne darmowe banery na Twój TS3!

Mati .

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@mati . jak tak robisz te banery to rób banner interaktywny a nie zwykła grafika i dodany napis 

Juz pisalem wiele razy ze bede co kazdy baner lepsze publikowac, 

poza tym banery nie interaktywne w GIF laguja serwer, przez co ludzi dropi, wiec dodawanie animacji zeby baner byl ciekawszy nie ma sensu

Opublikowano

Nie o banner .gif mi chodzi tylko takie jakie mają boty czyli z ilością online listą adminów oraz ilością kanałów 

Wiem, ale tak jak już pisałem takie banery będę robić w czasie późniejszym, chcę po prostu przerobić każdy możliwy od początku, bo uwierz mi, że są serwery, które nawet i takich potrzebują. Poza tym może się zgłosi osoba nagrywająca z takiej gry i poprosi o baner na YT lub inną rzecz. To jest tylko najprostsza forma przekazania tego, ja z tym mogę zrobić cokolwiek, dodać socialmedia, i inne rzeczy. Jeśli ktoś poprosi o przerobienie tego na baner interaktywny, to zrobię to.

Opublikowano

Nie o banner .gif mi chodzi tylko takie jakie mają boty czyli z ilością online listą adminów oraz ilością kanałów 

Wiem, ale tak jak już pisałem takie banery będę robić w czasie późniejszym, chcę po prostu przerobić każdy możliwy od początku, bo uwierz mi, że są serwery, które nawet i takich potrzebują. Poza tym może się zgłosi osoba nagrywająca z takiej gry i poprosi o baner na YT lub inną rzecz. To jest tylko najprostsza forma przekazania tego, ja z tym mogę zrobić cokolwiek, dodać socialmedia, i inne rzeczy. Jeśli ktoś poprosi o przerobienie tego na baner interaktywny, to zrobię to.

Nie ma serwerów które ustawiają taki szit, chyba że z dziećmi umysłowo upośledzonymi jak Ty.

Opublikowano

Nie ma serwerów które ustawiają taki szit, chyba że z dziećmi umysłowo upośledzonymi jak Ty.

Na twój serwer się taki przyda, bo jest poniżej tego kryterium

Opublikowano

Ty chyba serio masz najebane w tej małej główce, pierdolnij sobie barana w ścianę i napisz to ponownie dyslektyku j****y.

Opublikowano

Ty chyba serio masz najebane w tej małej główce, pierdolnij sobie barana w ścianę i napisz to ponownie dyslektyku j****y.

Tą wypowiedzią udowadniasz tylko jak bardzo jesteś niedorozwinięty. Nic Ci nie zrobiłem, a ty mnie obrażasz. To świadczy tylko o twojej osobie, twoim wychowaniu i o tym z jakiego domu pochodzisz. Z domu patologii ^^

Opublikowano

zamknijcie sie juz xD a nie karwa mozna napisac ze dla cb to ch... to jest ale po co ta gowno burza i nabijanie postow?

Ja tylko się bronie przed tymi ludźmi. W każdym moim temacie występują te osoby, które tylko wyzywają i robią aferę. Nie broniąc się przyznaję im rację. Jedyny problem, który tu istnieje to oni.

Opublikowano

Witam

Zrobiłem baner w typie 3d. Nie mam pomysłów na tło oraz elementy, które mogły by się jeszcze znaleźć na tym banerze. Proszę o propozycję i porady. 

Jeśli chcesz taki baner, to napisz w odpowiedzi. Wykonam go w ciągu 48h od napisania odpowiedzi.

Baner zwykly:

cYy9wY9.png

Baner interaktywny:

vNS5twx.png

Download:

http://www117.zippyshare.com/v/FTi60CM2/file.html

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/061ce7f96827cf80f2ab80a0e6cc6ddc2b7dad2fccc1852cd2a01b83ace13db4/analysis/1480086784/

Opublikowano

No.. już lepiej. 

Pomimo, że jest to parę napisów w efekcie 3d + tło to ta praca już na pewno jest lepsza od tych co wstawiałeś.

Pewnie wiele osób skorzysta z banneru bo daję całkiem przyzwoity efekt. Zresztą.. patrząc na te bannery co są teraz na serwerach to, to jest o 100% lepsze. 

Może wreszcie zaczną jakoś wyglądać serwery osób, które nie posiadają zdolności/ wiedzy bądź osoby kompetentnej na stanowisko Grafika.

Leci plusik za pracę! ;-)

Opublikowano

Witam

Dziś wykonałem prosty banner przy użyciu tła z google oraz zabawy z gradientami.

Baner jest całkowicie darmowy. Jeśli chcesz taki mieć, to napisz w odpowiedzi wszystkie dane, jakie mają się na nim znajdować.

Baner1: (bez social)

RZVkvgy.png

Baner2:(z social)

AceI1vk.png

TRYB NOCNY:

Baner1: (bez social)

0f2gwjd.png

Baner1: (z social)

HGXASZO.png

Download:

http://www107.zippyshare.com/v/xac73I8I/file.html

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/f4bcd1fb9cd7ce4da2904b00324951d97304b5780a56ed9431e764dfccf1f5d4/analysis/1480111903/

Opublikowano

Dobra, fajnie iż udostępniasz coś za darmo ale zrób jeden temat bo cały dział jest zaj@0000 tym szitem.

1. Nie podoba Ci się, to nie wchodź

2. Nie, bo będę dorabiał następne do poszczególnych

3. Jeśli jest to szit to zrób lepsze ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...