Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Althea [Dedyk] [Easy]

MonesiK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
MhEtFmx.png
11 listopada (piątek) godzina 17:00
aogP1AG.png
Strona Główna: http://www.altheamt2.pl/
Rejestracja: http://www.altheamt2.pl/?page=account&subpage=register (jakiś czas przed startem zostanie włączona)

Skan Clienta:
jTimQ6r.png

IxYQSgB.png
Raport skanu: http://wklej.to/Trl2R
ac1dd5k.png
Typ serwera: Easy 
Maks. Poziom: 180
Maks. Statystyki: 125
Maks. ilość przedmiotów: 1000
Bonusy: Zawsze wchodzą maksymalne

IBO4SpH.png
-Podstawowy Ekwipunek
-Czerwone i niebieskie miksturki po 1000szt.
-Dodania 200szt.
-Zmianki 200szt.
-Zielone i fioletowe miksturki po 1000szt.
-Kostium Startowy
-Pet Startowy

0TIMuWm.png
6btgvLi.jpg

daHS9Rv.jpg

crzon2e.png
GA: DOMIN
GM: Mones

cep3eJy.png
ATyLJTL.png
in60SEp.png
AfHiYVb.png

XRjhMCt.png
OvKC1rD.png
9GN9mcw.png
fuKB42l.png
MkvBMkw.png
NUk3X1y.png
P9Jt6hw.png
GWCwyUF.png
qe6XuD5.png
5BJz2WZ.png
qs7r4vU.png
zWEmdQk.png
Pcw4pOa.png
AFRQJSU.png

Bronie exp ulepszamy z broni na 30 Poziom

np. Fms > Truta > Szafirowy (tak jak jest pokazane na screenach)

Prócz zwykłych setów mamy też zbroje i bronie premium.

VfrW4ch.png
9dL7Ill.png

bJWSGIE.png
P3t5Our.jpg

5URM9gt.png
DApMTt1.png
Drop występuje z metinów oraz bossów:
Ulepszacze
Eliksiry Biologa
l5hI5Cc.png

Ulepszacze
Eliksiry Biologa
RNzgnLs.png

Ulepszacze
Eliksiry Biologa
cXE5rzg.png

Ulepszacze
Eliksiry Biologa
0mtQqEj.png

Ulepszacze
Eliksiry Biologa

2uw4g50.png
DT jest standardowe z tym wyjątkiem że z ripera dropią nam perły potrzebne do ulepszania a z niebieskiej śmierci dropia nam : lizaki / ppk / pasy (które ulepszamy)

Przykładowy drop z 5 nieb. śmierci
QkhdMfL.png

9AdUXhR.png
Za biologa dostajemy:
Bardzo silne bonusy wbudowane na stałe, nie będę wam zdradzał jakie, sami zobaczcie (polecam zrobić całego).
Perły które są nam potrzebne do ulepszania.

ircx4KW.png
Polowania są to misje poboczne za które dostajemy perły.

LIeHkj9.png
ANf65He.jpg
Y9rGwf7.jpg

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

adminem jest dziewczyna? Bo 2 sety są różowe xD

fajnie to wygląda, choć ubogo. życzę powodzenia ;)

Niema dziewczyny w administracji choć może kiedyś będzie zobaczymy. 

Opublikowano

Czy ten post oznacza większe szanse kobiety u adminów? SKANDAL

Serwer wygląda jak jakiś odgrzewany kotlet.

­

Opublikowano

wydaje mi się, że grałem kiedyś na czymś podobnym, aline2? jakoś tak?

serwer nawet okej, miasta lepsze standardowe, powodzenia

SNq6Ku7.png

Opublikowano

Czy ten post oznacza większe szanse kobiety u adminów? SKANDAL

Serwer wygląda jak jakiś odgrzewany kotlet.

A to ciekawe "odgrzewany kotlet" szkoda że serwer nie był na niczym wzorowany :D (to że może by jakaś kobieta zawitała w administracji nie oznacza większych szans)

wydaje mi się, że grałem kiedyś na czymś podobnym, aline2? jakoś tak?

serwer nawet okej, miasta lepsze standardowe, powodzenia

Nie powiem Ci czy jest podobny bo nie do końca wiem co to był za serwer, a co do miast to może i kiedyś te m1 zmienimy na standardowe lecz na razie niech zostaną te :D

Z*********e wygląda, i tak nie ma gdzie grać, wbijamy z gildią, elo :)

Zapraszamy <3

Pasjonat
Opublikowano

Wygląda to naprawdę z*********e, mi się osobiście podoba! Czekam na start! :D

Opublikowano

Nic nowego..

Powodzenia, choć pewnie nie na długo.

Jak uważasz, nikt nie będzie zmuszał do gry :D

Wygląda to naprawdę z*********e, mi się osobiście podoba! Czekam na start! :D

Dziękujemy zapraszamy o 17 :D

Opublikowano

Jakie sa max sr i czy truta tylko z ripa ? Wbije obczajic serwer xD

Średnie standardowe ok. 60 a eq exp jest robione od broni na 30 poziom. Czyli z FMS się robi trutkę a z trutki dalej. Więc niema problemu z dropieniem :D

Opublikowano

Mam dziwne odczucie ze serwer polega na tym , Jest godzina 17 ruszy , wszyscy poleca na lvl bo to easy , stawiam ze w 4/6h max lvl bedzie , potem eq pare godzin i nuda  na serwerze . macie cos unikalnego co mozna robic ? Wiem ze to easy ale w prezentacji nawet dungeonów nie widze, co macie w sobie zeby gracz u was został i po paru godzinach sie nie nudził, biologa nawet nie opisaliscie, co z czego dropi , jakie bossy wystepuja.

Kiedy reje on ?  

Opublikowano

Mam dziwne odczucie ze serwer polega na tym , Jest godzina 17 ruszy , wszyscy poleca na lvl bo to easy , stawiam ze w 4/6h max lvl bedzie , potem eq pare godzin i nuda  na serwerze . macie cos unikalnego co mozna robic ? Wiem ze to easy ale w prezentacji nawet dungeonów nie widze, co macie w sobie zeby gracz u was został i po paru godzinach sie nie nudził, biologa nawet nie opisaliscie, co z czego dropi , jakie bossy wystepuja.

Kiedy reje on ?  

Prezka miała być pełna dziś bo to chyba nieskończone jest (tak mi się wydaje).

Co do serwera to na pewno wpadnę fajnie się zapowiada :)

1.jpg

Opublikowano

Kiedy reje on ?  

Rejestracja o godzinie 14:30.

Dungeon jest jeden (DT z którego można wydropić pasy, lizaki, ppk i perły) inne ulepszacze dropią na mapach 75+

Wbicie levela jest szybkie ale na eq trzeba troszke podropić.

Biologa zobaczycie w grze, wszystko będzie opisane, co gdzie dropi itd dodam do prezentacji na naszym forum.

Kiedy reje on ?  

Prezka miała być pełna dziś bo to chyba nieskończone jest (tak mi się wydaje).

Co do serwera to na pewno wpadnę fajnie się zapowiada :)

Dziękujemy, najważniejsze informacje są zawarte w prezentacji. Biolog na pewno będzie również objaśniony co gdzie dropi itd.

Opublikowano

Przecież to stare pliki Almerii, kolejny odgrzewany kotlet żeby wyciągnąć pieniądze od naiwnych. Autor tematu istnieje na MPC od niedawna, stawiam dolary przeciw orzechom, że to jakiś spec o nieskazitelnej reputacji, ale się musi biedaczysko ukrywać.

Opublikowano

Serwer wygląda jak coś nie kompletnego przygotowane pod większy projekt ale bez pomysłu :v
Osobiście nie wbije ale życzę sukcesu! 
Może przy jakimś większym update :)

2e102b5f9b77b.jpg

Opublikowano

Serwer jest typem Easy dlatego nie wymaga ogromnego wysiłku i czasu od gracza dlatego może wydawać się nie kompletny, naszym zadaniem jest wzbogacanie go aktualizacjami które będziemy dodawać co jakiś czas. Dzięki temu możemy cały czas ulepszać nasz projekt nie bojąc się o to że skończą nam się pomysły. Planujemy już wiele rzeczy które powoli będziemy realizować. 

Opublikowano

Mam pytanie , to nie podchodzi pod hejt. 

Czemu na stronie macie ze klient wazny 1gb skoro pobieram i pobieram, pisze mi juz 1.4gb ze pobrano . Ile wazy ? Bo jak pobieram z google dysk to nie pokazuje mi ile ma i ile zostało tylko jaka predkosc i ile pobrano.

Opublikowano

Przecież to stare pliki Almerii, kolejny odgrzewany kotlet żeby wyciągnąć pieniądze od naiwnych. Autor tematu istnieje na MPC od niedawna, stawiam dolary przeciw orzechom, że to jakiś spec o nieskazitelnej reputacji, ale się musi biedaczysko ukrywać.

Żadne słowo w twoim komentarzu nie jest prawdą.

Pliki Almerii? Nie, to nie są żadne pliki Almerii (czym kolwiek była ta almeria).

"Odgrzewany kotlet żeby wyciągnąć pieniądze od naiwnych"? Nie wydaje mi się. Płatności na naszym serwerze nie będą włączone do czasu aż serwer nie będzie stabilny, w pierwszy dzień na pewno nie będzie dało się doładować w IS.

Na podstawie twojego komentarza stwierdzam że żyjesz zasadą "Nie znam się to się wypowiem". Absolutnie z niczym nie trafiłeś.

Opublikowano

Żadne słowo w twoim komentarzu nie jest prawdziwe, zupełnie nic nie trafiłeś. Ani to nie są pliki Almerii (co kolwiek jest to ta almeria) nic nie jest robione żeby wyciągnąć hajs bo płatności będą włączone dopiero kiedy serwer będzie w 100% stabilny dlatego w pierwszy dzień nie będą one dodane. Twój komentarz jest z serii "Nie znam się to się wypowiem".

Wróż jakiś czy jak? skąd pewność, że nie napisałem prawdy? bo Ty tak uważasz? Pokaż mi interfejs z gry, a powiem Ci chłopcze kiedy to stało. "Nie znam się to się wypowiem" - tak się składa że mnie nie znasz, nic o mnie nie wiesz, za to ja mogę za chwil parę wiedzieć o Tobie i twoim projekcie wystarczająco dużo, żeby potencjalni gracze dali sobie spokój. Nauczyłeś się już rozpakowywać rooty ?

Opublikowano

Mam pytanie , to nie podchodzi pod hejt. 

Czemu na stronie macie ze klient wazny 1gb skoro pobieram i pobieram, pisze mi juz 1.4gb ze pobrano . Ile wazy ? Bo jak pobieram z google dysk to nie pokazuje mi ile ma i ile zostało tylko jaka predkosc i ile pobrano.

Client waży 1.35 gb

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...