Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Althea [Dedyk] [Easy]

MonesiK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chce jeszcze spytać czy w grze istnieje zwój zmiany profesji ? :D bo chciałbym zagrać surą BM, lecz pierw do dropu lepszy Wp jednak.. :D

170 osób a już problemy z logowaniem ? :O

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

Czyli nie trzeba bonować eq do expa dam radę na każdych mapach z eq do pvp 

A ile tak ok będe bonował eq do pvp?

Wystarczy HP wbić.

Są nieskończone zmianki bonusów?

po 1000 w stacku

UP bony max wchodzą więc chwila masz eq zbonowane. Wystarczy dzień i masz max i masz eq i wszystkie misje zrobione od biologa.

Właśnie nie wystarczy jeden dzień.

Jak serwer. Ile online? Na telefonie jestem i nie wejdę na stronę.

ponad 180 bez wiekszej reklamy

Opublikowano

Mogli byscie dodac zapis danych i szybka zmiane ch w tych czasach to jedna z podstaw i nie uzyskalem odpowiedzi jakie bonusy daje eq premium ?

Venum

Opublikowano

Klęska na całej linii. Bug na expa, yang bug. I nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie to, że jest piątek, a w piątki start bez bugów.  :lenny:

2mzof5.jpg
Opublikowano

Ile online na tą chwilę?

Jaki bug Expa ktoś może to potwierdzić dowodami?

Online: 144

@topic - Serwer fajny tylko szkoda ze jest 144 graczy :(

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Jak dodadzą dungi żeby można było ulepy dropnąć to będzie ok.

Pomogłem lub starałem się pomóc? Like mile widziany ;)

687_logo5_bez_t_a_tn.jpg

Opublikowano

Nie wiem - ten serwer miał w ogóle jakieś beta testy ? bo wleciał tutaj jak partyzant zza krzaków - tak wiem, zdarzają się wpadki no ale.. serio ? Yang Bug ? exp Bug ? no ludzie.. :x jak tak można ? poza tym ja nie wiem co to za maszyna... 144 osoby na serwerze i nie da się zalogować, już nie powiem że czasem wy***rdoli z serwera i czekaj kolejne 30 minut na lgoowanie + ustawienia gry nie działają, metin w oknie.. popracujcie nad serwerem a potem go wrzuccie, niepotrzebnie zabrało mi to tylko transfer na stronce meganz :c 

Pograłem chwilę i usunąłem ;v nie ma szans bym grał na czymś co jest pobugowane, to nawet serwery hamachi mają mniej bugów no.. :/

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

Zaczyna mi się tu podobać. Prosty serwer dla mało wymagających, bez żadnych pierdół typu runy sruny i inne. 

Kilka pytań:

1. Czy uruchomicie wszystkie ch?

2. czy zrobicie prywatne dt?

2mzof5.jpg
Opublikowano

Serwera całkiem nie polecam. Całkiem zepsute mapy, 0 klimatu, pełno błędów i bugów. Bug na expa: wystarczy mieć pt i na mapie 115 wbijasz 180 lvl w 5 minut. Działa tylko 1 kanał. Nie ma prywatnych dungeonów. Zepsuty drop, na całej mapie występują 3 metki i 3 bossy na krzyż, o które wszyscy się biją. Totalny niewypał i klapa. Jeśli ktoś ma zamiar grać, to radzę nawet nie startować

Opublikowano

wut nie widziałem wczoraj tej prezki jebnoł mi się start w takim razie ale i tak wpadne kappa xD

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...