Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Althea [Dedyk] [Easy]

MonesiK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie , to nie podchodzi pod hejt. 

Czemu na stronie macie ze klient wazny 1gb skoro pobieram i pobieram, pisze mi juz 1.4gb ze pobrano . Ile wazy ? Bo jak pobieram z google dysk to nie pokazuje mi ile ma i ile zostało tylko jaka predkosc i ile pobrano.

Client waży 1.35 gb

Ostatnie pytania , bedzie mozliwosc zapisywania danych do klienta ? Oraz czy jest szybka zmiana CH oraz zapisywanie teleportacji jak zwój powrotu .

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przecież to stare pliki Almerii, kolejny odgrzewany kotlet żeby wyciągnąć pieniądze od naiwnych. Autor tematu istnieje na MPC od niedawna, stawiam dolary przeciw orzechom, że to jakiś spec o nieskazitelnej reputacji, ale się musi biedaczysko ukrywać.

Żadne słowo w twoim komentarzu nie jest prawdziwe, zupełnie nic nie trafiłeś. Ani to nie są pliki Almerii (co kolwiek jest to ta almeria) nic nie jest robione żeby wyciągnąć hajs bo płatności będą włączone dopiero kiedy serwer będzie w 100% stabilny dlatego w pierwszy dzień nie będą one dodane. Twój komentarz jest z serii "Nie znam się to się wypowiem".

Wróż jakiś czy jak? skąd pewność, że nie napisałem prawdy? bo Ty tak uważasz? Pokaż mi interfejs z gry, a powiem Ci chłopcze kiedy to stało. "Nie znam się to się wypowiem" - tak się składa że mnie nie znasz, nic o mnie nie wiesz, za to ja mogę za chwil parę wiedzieć o Tobie i twoim projekcie wystarczająco dużo, żeby potencjalni gracze dali sobie spokój. Nauczyłeś się już rozpakowywać rooty ?

Z taką osobą jak Ty niema co nawet dyskutować, nie znasz nas, nie wiesz nic o naszym projekcie, a uważasz się za wielkiego znawcę. Rozmowa z tobą niema żadnego sensu, możesz sobie wierzyć w swoje pseudo mądrości. Twój 2 komentarz = "Nie znam się to się wypowiem Part 2"

Opublikowano

Mam pytanie , to nie podchodzi pod hejt. 

Czemu na stronie macie ze klient wazny 1gb skoro pobieram i pobieram, pisze mi juz 1.4gb ze pobrano . Ile wazy ? Bo jak pobieram z google dysk to nie pokazuje mi ile ma i ile zostało tylko jaka predkosc i ile pobrano.

Client waży 1.35 gb

Ostatnie pytania , bedzie mozliwosc zapisywania danych do klienta ? Oraz czy jest szybka zmiana CH oraz zapisywanie teleportacji jak zwój powrotu .

Niema tych trzech rzeczy ale kto wie może coś z tego będzie wprowadzone, zobaczymy przy aktualizacjach.

Opublikowano

Przecież to stare pliki Almerii, kolejny odgrzewany kotlet żeby wyciągnąć pieniądze od naiwnych. Autor tematu istnieje na MPC od niedawna, stawiam dolary przeciw orzechom, że to jakiś spec o nieskazitelnej reputacji, ale się musi biedaczysko ukrywać.

Żadne słowo w twoim komentarzu nie jest prawdziwe, zupełnie nic nie trafiłeś. Ani to nie są pliki Almerii (co kolwiek jest to ta almeria) nic nie jest robione żeby wyciągnąć hajs bo płatności będą włączone dopiero kiedy serwer będzie w 100% stabilny dlatego w pierwszy dzień nie będą one dodane. Twój komentarz jest z serii "Nie znam się to się wypowiem".

Wróż jakiś czy jak? skąd pewność, że nie napisałem prawdy? bo Ty tak uważasz? Pokaż mi interfejs z gry, a powiem Ci chłopcze kiedy to stało. "Nie znam się to się wypowiem" - tak się składa że mnie nie znasz, nic o mnie nie wiesz, za to ja mogę za chwil parę wiedzieć o Tobie i twoim projekcie wystarczająco dużo, żeby potencjalni gracze dali sobie spokój. Nauczyłeś się już rozpakowywać rooty ?

Z taką osobą jak Ty niema co nawet dyskutować, nie znasz nas, nie wiesz nic o naszym projekcie, a uważasz się za wielkiego znawcę. Rozmowa z tobą niema żadnego sensu, możesz sobie wierzyć w swoje pseudo mądrości. Twój 2 komentarz = "Nie znam się to się wypowiem Part 2"

Brawo, upór godny gamonia, do tego brak cierpliwości skutkujący puszczaniem zaworów i piszczeniem cewek - innymi słowy, kompromitujesz się kolego. Pokaż mi interfejs z gry, a powiem Ci kiedy to stało - czy to takie trudne? Zresztą nie musisz, takie cudo już w 2014 roku było, po nim były pozostałe i wszystkie tak samo kończyły - w koszu. Jak chcesz dalej zgrywać cwaniaka, to wypunktuję was jak Tyson Gołotę i będzie Ko.

Opublikowano

Brawo, upór godny gamonia, do tego brak cierpliwości skutkujący puszczaniem zaworów i piszczeniem cewek - innymi słowy, kompromitujesz się kolego. Pokaż mi interfejs z gry, a powiem Ci kiedy to stało - czy to takie trudne? Zresztą nie musisz, takie cudo już w 2014 roku było, po nim były pozostałe i wszystkie tak samo kończyły - w koszu. Jak chcesz dalej zgrywać cwaniaka, to wypunktuję was jak Tyson Gołotę i będzie Ko.

Nie masz ważniejszych spraw tylko błędne ocenianie kogoś o kim nie wiesz nic? Bo ja mam i w tym momencie kończę z tobą dyskusję bo niema ona sensu, mam ważniejsze sprawy niż przejmowanie się tobą :) Pa

Nie zagrasz? nikt nie zmusza, zajmij się sobą i daj spokój innym.

Opublikowano

Nie masz ważniejszych spraw tylko błędne ocenianie kogoś o kim nie wiesz nic? Bo ja mam i w tym momencie kończę z tobą dyskusję bo niema ona sensu, mam ważniejsze sprawy niż przejmowanie się tobą :) Pa

Nie zagrasz? nikt nie zmusza, zajmij się sobą i daj spokój innym.

Jak sobie życzysz, wiedz jednak że prawda zawsze wychodzi na wierzch - miłego grania :)

Opublikowano

W końcu normalny serwer.... Patrząc na prezke wydaje się świetny! 

Na pewno lepszy 1 dungeon i farmienie go co jakiś czas niż siedzenie dwa dni w jednym dungu tak jak to było na Barii... 

Już pobieram, może zdążę do 17 :D 

70346449028947551442.jpg

Opublikowano

W końcu normalny serwer.... Patrząc na prezke wydaje się świetny! 

Na pewno lepszy 1 dungeon i farmienie go co jakiś czas niż siedzenie dwa dni w jednym dungu tak jak to było na Barii... 

Już pobieram, może zdążę do 17 :D

Oczywiście zapraszamy serdecznie :D I dziękujemy za miłe słowa :D

Opublikowano

Jak z itemami u biologa ? oddaje się co 1 sec ? czy jest limit czasowy ? jeśli tak to czy do dropu są dodane eliksiry które usuwają czas oczekiwania ? jak z reklamą ? jak drogi IS ( przelew ) ?

Jak z itemami u biologa ? oddaje się co 1 sec ? czy jest limit czasowy ? jeśli tak to czy do dropu są dodane eliksiry które usuwają czas oczekiwania ? jak z reklamą ? jak drogi IS ( przelew ) ? eq do exp'a jest ? czy w IS są kostiumy do expa / pety / fryzki etc ? czy IS będzie dostępny w grze ? chodzi mi o drop z bossów jakichś szkat bądź kuponów SM ? mało informacji w prezce :v

Ale zawitam, na pewno :) zobaczymy jak będzie później :D Powodzenia

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

Jak z itemami u biologa ? oddaje się co 1 sec ? czy jest limit czasowy ? jeśli tak to czy do dropu są dodane eliksiry które usuwają czas oczekiwania ? jak z reklamą ? jak drogi IS ( przelew ) ?

Jak z itemami u biologa ? oddaje się co 1 sec ? czy jest limit czasowy ? jeśli tak to czy do dropu są dodane eliksiry które usuwają czas oczekiwania ? jak z reklamą ? jak drogi IS ( przelew ) ? eq do exp'a jest ? czy w IS są kostiumy do expa / pety / fryzki etc ? czy IS będzie dostępny w grze ? chodzi mi o drop z bossów jakichś szkat bądź kuponów SM ? mało informacji w prezce :v

Ale zawitam, na pewno :) zobaczymy jak będzie później :D Powodzenia

Jest limit czasowy ale dropią eliksiry które go usuwają.

Co do reklamy mamy kilku yt berów, niedługo ruszamy z większą reklamą.

IS będzie uruchomiony dopiero jeżeli serwer będzie w 100% stabilny. (ceny dopiero będą ustalone)

Z eq do expa jest tylko broń.

Są kostiumy fryzy pety exp i pvp dodatkowo jest eliksir 100% pd itd

z IS dostępnego w grze będą lizaki / ppk / pasy które będą dropić z DT a dokładnie z nieb. śmierci

Jednym z naszych pomysłów który będzie realizowany niebawem będzie również dodanie bossa który będzie się repił w długim odstępie czasowym i będzie bardzo silny, co będzie równoznaczne że będą lecieć z niego cenne nagrody. Chodzi o takiego bossa żeby walczyły o niego gildie a nie pojedynczy gracze.

Opublikowano

A jakie bonusy daja przedmioty premium bo w IS nic nie jest opisane tutaj tez wiec warto to kipowac ?

Venum

Opublikowano

Szału nie ma jak na każdym innym serwerze. Powodzenia.

Opublikowano

Taki sobie.. Jak postoi 2 tyg to będzie dobrze. Powodzenia.

To twoje zdanie.

Szału nie ma jak na każdym innym serwerze. Powodzenia.

Jak uważasz

Wbiję z ciekawości i nudów, zobaczymy jak się będzie grało.

Zapraszam :D

Opublikowano

MonesiK

Jak wygląda sytuacja z expem? Da radę expić solo ninją i jak z  bosami?

Myślę że da rade lajtowo tylko eq wymixować i sobie expić. Exp jest łatwy ok 2 / 3 godziny wbijesz max :D ale na eq trzeba po dropić troche :D

Opublikowano

Ulepy dropi się z map czy dungów? Jak z map to ile bossów/metków jest na każdej mapie i co ile się respią? Żeby nie było znowu, tak że 5 osób na bossa czeka.

Pomogłem lub starałem się pomóc? Like mile widziany ;)

687_logo5_bez_t_a_tn.jpg

Opublikowano

Jak z eq dokładnie Ulepami? Z dungeonów jeżeli tak to ile dungeonów na 1 itemek? :P
Jak z bonowaniem eq do pvp/expa? :x

C:\Users\cyb3r_000\Desktop\zjdf81w.gif

Opublikowano

Polecam Serwer, zgrana i obeznana ekipa,

Wszelakich sukcesów oraz dużego zainteresowania na serwie.

Pozdrawiam :)

Ulepy dropi się z map czy dungów? Jak z map to ile bossów/metków jest na każdej mapie i co ile się respią? Żeby nie było znowu, tak że 5 osób na bossa czeka.

Metki co 5 minut bossy co 10 minut.

Klasy są dobrze zbalansowane  czy tak o 

Powinno być dobrze a jak coś będzie zle to poprawiny spokojnie.

Jak z eq dokładnie Ulepami? Z dungeonów jeżeli tak to ile dungeonów na 1 itemek? :P

Jak z bonowaniem eq do pvp/expa? :x

Ulepy lecą na mapach od 75 w górę. Jest 1 dungeon jest to DT mozna tam dropnąć lizaki / ppk / pasy.

Niema eq exp. Tylko pvp.

Opublikowano

Czyli nie trzeba bonować eq do expa dam radę na każdych mapach z eq do pvp 

A ile tak ok będe bonował eq do pvp?

C:\Users\cyb3r_000\Desktop\zjdf81w.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...