Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Elcardia - Nowa postać - Elf.

Elcardia.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy można stworzyć nowoczesny a jednocześnie prosty serwer, bez dziesiątek map i zestawów ekwipunku? Oczywiście! Taka właśnie będzie Elcardia, z rozwiązaniami których nie ma żaden inny serwer.

Jedną z takich rzeczy jest zupełnie nowa klasa postaci, coś czego nie spotkacie nigdzie indziej. Aby lepiej wam ją przybliżyć codziennie będziemy wrzucać animacje każdej z jej umiejętności, a jest na co popatrzeć! Zatem zachęcamy do polubienia fanpage'a aby być na bieżąco.

Link do fanpage: https://web.facebook.com/elcardia/

14732290_1113020938812581_1670906762547314639807_1113021462145862_23879030381076

Animacja ta pokazuje umiejętność "Seria Dysków" na poziomach 1-20. Jak widać umiejętność zamiast zadać obrażenia raz, jak robią to wszystkie inne standardowo, uderza każdorazowo kiedy dysk zderza się z przeciwnikiem, to właśnie tak dopracowane szczegóły wyróżniają ten serwer.

giphy.gif

"Seria dysków" na poziomach M1-M10:

source.gif

"Seria dysków" na poziomach G1-G10:

source.gif

Opublikowano

Jeżeli chodzi o nowe postacie w metku. Ciężko zrobić taką postać nie jest. Eksportowanie samych modeli i animacji może zająć nawet do dnia czasu. Dodanie do src pół dnia. Skonfigurowanie pod metka trochę dłużej, bo potrzebuje to wszystko testów. Jednak nie jestem tu od hejtów i od tego jaki znawca ze mnie, ale chciałbym życzyć powodzenia z taką postacią :) Ciekaw jestem co z tego wyjdzie

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Są trzy opcje:

a)Serwer tworzą osoby, które chcą to robić,

b)Serwer tworzą osoby, które chcą zarobić,

c)Serwer tworzą osoby, które chce wyruchać graczy.

Będzie jakaś beta? Z chęcią bym sobie zagrał :D

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Są trzy opcje:

a)Serwer tworzą osoby, które chcą to robić,

b)Serwer tworzą osoby, które chcą zarobić,

c)Serwer tworzą osoby, które chce wyruchać graczy.

Będzie jakaś beta? Z chęcią bym sobie zagrał :D

a)Gdyby tak nie było nikt by go nie robił.

b)Oczywiście że chcemy zarobić, tworzenie serwera to praca jak każda inna, a stworzenie dobrego serwera jakim jest Elcardia wymaga masy czasu.

c)Nikt nikogo nie chce wyruchać, oprócz pieniędzy serwer daje także satysfakcję z tego, że coś co robiłeś tyle czasu podoba się innym, to naprawdę fajne uczucie.

Oczywiście że będzie beta, tak jak wspomniałem, serwer jest robiony przez profesjonalistów, a nie da się stworzyć dobrego serwera bez bety.

Opublikowano

Dla mnie osobiście ta postać nie przypadła mi do gustu :) ale powodzenia życzę będę bacznie obserwować :P Łapka za chęci :)

Opublikowano

Antaris v2 ? xD

Elcardię tworzą profesjonaliści, zatem takie porównania są bez sensu.

Ta, każdy serwer tworzą profesjonaliści a potem wielkie zdziwko.. tyle błędów :O

Wasz profesjonalizm będzie można zobaczyć dopiero po starcie.

Opublikowano

Elcardia? Tu nie pracował Pawcio + Hooltras? - w sumie mało ważne. Serwer będzie pewnie kozak, więc ode mnie propsy.

Opublikowano

Elcardia? Tu nie pracował Pawcio + Hooltras? - w sumie mało ważne. Serwer będzie pewnie kozak, więc ode mnie propsy.

Tak, to ten serwer który został zapoczątkowany w 2014 roku :)

A tutaj kolejna animacja, "Seria dysków" na poziomach M1-M10.

source.gif

Polub naszą stronę na facebooku aby być na bieżąco! https://web.facebook.com/elcardia/

Opublikowano

Tak, to ten serwer który został zapoczątkowany w 2014 roku :)

A tutaj kolejna animacja, "Seria dysków" na poziomach M1-M10.

source.gif

Polub naszą stronę na facebooku aby być na bieżąco! https://web.facebook.com/elcardia/

Elegancko, model postaci będzie poprawiany pewnie co? Bo wydaje się taki rozpikselowany nieco.

A takie pytanie z mojej strony, dlaczego serwer nie wystartował wcześniej? - bo wydaje mi się, że miał startować (jeśli się mylę to sorry).

Opublikowano

Elegancko, model postaci będzie poprawiany pewnie co? Bo wydaje się taki rozpikselowany nieco.

A takie pytanie z mojej strony, dlaczego serwer nie wystartował wcześniej? - bo wydaje mi się, że miał startować (jeśli się mylę to sorry).

Model postaci wygląda na rozpikselowany przez to iż ciężko uzyskać dobrą jakość gifa.

I nie, serwer nie miał startować wcześniej.

Opublikowano

Antaris v2 ? xD

antarisa tez tworzyli profesjonalisci a wiadomo co wyszlo

wejde specjalnie zeby zobaczyc ta postac bo wyglada ciekawie

Opublikowano

Antaris v2 ? xD

antarisa tez tworzyli profesjonalisci a wiadomo co wyszlo

Ktoś tu ma doskonałe poczucie humoru ;)

Opublikowano

W końcu serwer, który nie bazuje na tych samych oklepanych schematach :3 ładnie się prezentuje. Ciekaw jestem co wy tam jeszcze macie dla nas graczy przygotowane :p Powodzenia :)

Opublikowano

W końcu serwer, który nie bazuje na tych samych oklepanych schematach :3 ładnie się prezentuje. Ciekaw jestem co wy tam jeszcze macie dla nas graczy przygotowane :p Powodzenia :)

Na przykład nowy typ broni - widmowe. Zostaną zaprezentowane jutro.

Serwer będzie pełen nowych rozwiązań, które jednocześnie nie będą zbyt nachalne, trudne do zrozumienia i ogólnie zbyt przesadzone, stawiamy na użyteczny minimalizm.

Na przykład jedną z takich rzeczy jest optymalizacja klienta gry, jeżeli ktoś narzekał na drastyczne spadki fps'ów podczas wchodzenia do miasta czy też ogólnie do miejsc gdzie pojawiają się nowe modele (bo dopiero wtedy są wczytywane przez grę) to u nas tego nie doświadczy.

Opublikowano

Wygląd tej postaci taki dziwny trochę. Moim zdaniem już Wilkołak bardziej pasuje do metina niż ta postać, ale to tylko moje zdanie Powodzenia!

Isayia - Już wkrótce  :yay:B) 

Opublikowano

ale gówno............ niech zwykły szary człowiek nie bierze się za dodawanie postaci do gier, bo to jest masakra co się widzi jako efekt. likana lepiej zostawcie

Hard work is adversary of adversity.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...