Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Elcardia - Nowa postać - Elf.

Elcardia.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale gówno............ niech zwykły szary człowiek nie bierze się za dodawanie postaci do gier, bo to jest masakra co się widzi jako efekt. likana lepiej zostawcie

Widzę mamy tu eksperta :)

e2172f8116734e75a828833aac3556dc.png

Opublikowano

Jakiś chociaż przybliżony czas startu? :)

Pokaż inne skille !! :D

Przybliżonej daty startu jeszcze nie ma, następna umiejętność zacznie się pokazywać od jutra na naszym fanpage.

Opublikowano

Z chęcią zagram na serwerze :)

Ogólnie postać zobaczy się w grze(jak będzie balans wszystkich klas to raczej nią nie zagram, ale jak już mówiłem to się jeszcze zobaczy).

Jeżeli chodzi o bony to trochę trudno będzie z ekwipunkiem do bonowania. Mam nadzieję, że będzie 1 wartość bonusów i ew. zwierzęta, diabły, mistycy itd. zamienione na silny przeciwko stworom oraz całkowicie usunięte bony na np. błyskawice, ogień. Oczywiście to jest tylko i wyłącznie propozycja, ale jako gracz nienawidzę bonować, nie widzę sensu w staniu w m1 i czekaniu aż coś wejdzie. Po prostu to jest dla mnie strata czasu. Co mi się bardzo podoba to widmowe bronie. Urzekliście mnie tym :)

Kiedy będą informacje takie jak maksymalny poziom, wygląd ekwipunku itd.?

Jestem chętny jeżeli chodzi o beta testy lub pomoc w ekipie.

To tyle ode mnie.

Pozdrawiam

Opublikowano

no fajne fajne 

a jeżeli chodzi o tekstury postaci, to jednak do poprawy chyba troche, by te takie czarne fragmenty jakoś wyeliminować bo to średnio wyglądać

tFxAbsl.jpg

GOOD LUCK PAVCIO 

Opublikowano

Z chęcią zagram na serwerze  :)

Ogólnie postać zobaczy się w grze(jak będzie balans wszystkich klas to raczej nią nie zagram, ale jak już mówiłem to się jeszcze zobaczy).

Jeżeli chodzi o bony to trochę trudno będzie z ekwipunkiem do bonowania. Mam nadzieję, że będzie 1 wartość bonusów i ew. zwierzęta, diabły, mistycy itd. zamienione na silny przeciwko stworom oraz całkowicie usunięte bony na np. błyskawice, ogień. Oczywiście to jest tylko i wyłącznie propozycja, ale jako gracz nienawidzę bonować, nie widzę sensu w staniu w m1 i czekaniu aż coś wejdzie. Po prostu to jest dla mnie strata czasu. Co mi się bardzo podoba to widmowe bronie. Urzekliście mnie tym  :)

Kiedy będą informacje takie jak maksymalny poziom, wygląd ekwipunku itd.?

Jestem chętny jeżeli chodzi o beta testy lub pomoc w ekipie.

To tyle ode mnie.

Pozdrawiam

Wszelkie informacje w tym tygodniu.

no fajne fajne 

a jeżeli chodzi o tekstury postaci, to jednak do poprawy chyba troche, by te takie czarne fragmenty jakoś wyeliminować bo to średnio wyglądać

tFxAbsl.jpg

GOOD LUCK PAVCIO 

Tekstury mają czarne krawędzie tylko na screenach. Broń ta jest trzymana tak celowo, to postać władająca dyskami, potrafi je utrzymać w powietrzu :)

Jezu pogralbym czyms nowym w metina ^^ jakbyscie jeszcze 1 postac dodali oprocz elfa to bym sam w is na serwie wpakowal miliony zeby nie padl xD

Jest już w planach kolejna postać męska - berserk, z ciekawymi nowymi mechanikami jak na przykład przyciągnięcie przeciwnika.

Opublikowano

Jakoś tak nie pasuję ten elf do reszty postaci.. wilkołak wprowadzony na pl'u również no ale jego tekstura chociaż jakoś wygląda.. tutaj można się przyczepić do niektórych elementów ale sam pomysł fajny :)

yPanDsZ.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...