Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Disoctus

Noresta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajna prezentacja, fajnie wygląda serwerek.

Polecam ze względu na większość administracji aczkolwiek nie wszystkich.

Powodzonka na starcie :) 

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nic tylko hejtować inne projekty że gówno że zero nowości a sami zrobiliście kupe :D

A czego ty oczekujesz???? To jest k***a METIN!

Co ma tam być? Samoloty?

Nie chodzi mi o nowości tylko o ich team gdzie chodzili po prezentacjach i hejtowali bo zero nowości... sami się zastanówcie co wy chcecie mieć w tym metinie...

Hmm Samoloty, nowe lokacje w niebie coś ala planety, to było by coś.

Poza Barmorką zawitam również tutaj, zapowiada się spoko ;)

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

beta ciagle działa?

Tak, beta testy potrwają jeszcze kilka dni więc serdecznie zapraszamy wszystkich! :) Od piątku zaczną pojawiać się filmiki od YouTuberów reklamujących serwer. Przed startem ujrzycie ich wiele! 

Opublikowano

Zapraszamy do obejrzenia prezentacji serwera u:

PrzebojowyYT

Nazyhak

Turbo Aga

https://www.youtube.com/watch?v=IuH5HJX-9M8

CurnyMurzyn

Eripepepepe

Już na dniach pojawią się zapowiedzi od takich YouTuberów jak: Bigmen, Yoshihito, ZTROLOWANY, Bulioners, R3SPecT i wielu innych!

Wszystkich youtuberów, zarówno mniejszych jak i większych zapraszamy do współpracy.

Kontakt:

Community Manager Jeden

gg: 12983465

ts.disoctus.pl

Opublikowano

Szczerze nie polecam 2/10 i do tego Kamil... Ten z Rayena oszust leci na kase ... Nie Polecam

Jeżeli nazywasz kogoś oszustem, może podałbyś jakiś dowód?

Opublikowano

Zapraszamy! :)

Beta już dostępna, zachęcamy do testowania. Dla najaktywniejszych beta-testerów przewidujemy nagrody!

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano

Szczerze nie polecam 2/10 i do tego Kamil... Ten z Rayena oszust leci na kase ... Nie Polecam

Napisz Priv podam Ci mnóstwo powodów dla których nie warto grac m.in to Rayen2 / Rework który stał moze nie cały mies z 100 graczami i tak wydałem kase na s1 nie  narzekalem bo rework robili i co nie ma smów db kupiłem 2 raz i co i pada po tyg serwer dalej chcesz wiecej  - --->pisz PW  Nie polecam Serwera

Serwer za pewne znowu na mies i rework z 50 graczami ...

To chyba mam racje  ze Kamil leci na kase itp :)

Grałem na jego serwerze i wiem co sie dzieje (  moze 1 dzien banowali boty)...

Opublikowano

Napisz Priv podam Ci mnóstwo powodów dla których nie warto grac m.in to Rayen2 / Rework który stał moze nie cały mies z 100 graczami i tak wydałem kase na s1 nie  narzekalem bo rework robili i co nie ma smów db kupiłem 2 raz i co i pada po tyg serwer dalej chcesz wiecej  - --->pisz PW  Nie polecam Serwera

Uważaj, bo Kamil ma wpływ, na to ile serwer postoi. To ile postoi serwer zależy tylko od administracji gry, a nie od człowieka, którego zadaniem jest jedynie opłacenie:

-Hostingów (Strona, forum, gra, baza, ts3)

-Reklamy u youtuberów

-Reklamy na fb

-Reklamy na metin2 list

Jego zadaniem jest również zarządzanie płatnościami.

To, że sponsorował serwery, które szybko upadły (choć rayen.pl stał od września(?) do stycznia/lutego) to nie nasza wina, a sam Kamil wywiązywał się ze swoich obowiązków jako sponsor.

Opublikowano

Uważaj, bo Kamil ma wpływ, na to ile serwer postoi. To ile postoi serwer zależy tylko od administracji gry, a nie od człowieka, którego zadaniem jest jedynie opłacenie:

-Reklamy u youtuberów

-Reklamy na fb

-Reklamy na metin2 list

To, że sponsorował serwery, które szybko upadły (choć rayen.pl stał od września(?) do stycznia/lutego) to nie nasza wina, a sam Kamil wywiązywał się ze swoich obowiązków jako sponsor.

Ty udajesz debila czy na serio taki jesteś ? Przeczytaj co napisałeś jeszcze raz i pomyśl ! 

Przez chwilę myślałem żeby tutaj wbić lecz jak widzę, że tacy ludzie jak ty maja tutaj GM to "NO"

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

-Reklamy u youtuberów

-Reklamy na fb

-Reklamy na metin2 list

Ty udajesz debila czy na serio taki jesteś ? Przeczytaj co napisałeś jeszcze raz i pomyśl ! 

Przez chwilę myślałem żeby tutaj wbić lecz jak widzę, że tacy ludzie jak ty maja tutaj GM to "NO"

to wypierdalaj j****y 40 iq zwierzęciu, ktoś cie zmusza do grania tutaj czy o c**j ci chodzi

Opublikowano

Wszystko ok ale ta mama 1 m jest z*****a mi się to w ogóle nie podoba wole normalne m1 jak by mapa m1 została zmieniona to bym zagrał jak nie to powodzenia życzę ale z takim m1 nie zagram 

Opublikowano

Wszystko ok ale ta mama 1 m jest z*****a mi się to w ogóle nie podoba wole normalne m1 jak by mapa m1 została zmieniona to bym zagrał jak nie to powodzenia życzę ale z takim m1 nie zagram 

No chłopaki chcieli nowe M1 po starcie może zrobią ankietę. Ja osobiście też wolę standardowe M1 ;)

@top jutro wlatywać z zapowiedzią panowia ;)

edit 

Publikacją* 

Opublikowano

Serwer zapowiada się świetnie :) I dlatego go Polecam !

Plusy:

-dobry kontakt gracz- administracja

- duża aktywność administracji

-dobra maszynka 0 lagów 

- ciągłe prace 

minusy:

- m1 ---> duża ilość mobów . wiadmo nie każdemu będzie przeszkadzać ale jednak spadek fps jest widoczny  ;]

Opublikowano

Ej typy zrozumcie, że to nie jest już ten sam Kamil z 2013/14, który biegał po szkole z własnoręcznie zrobioną trutą z  papieru. Ludzie się zmieniają :D

Dokladnie, Kamil ma dziecko w drodze i prace, stare czasy truty z papieru juz nie wrócą :c

Opublikowano

Serwer zapowiada się świetnie :) I dlatego go Polecam !

Plusy:

-dobry kontakt gracz- administracja

- duża aktywność administracji

-dobra maszynka 0 lagów 

- ciągłe prace 

minusy:

- m1 ---> duża ilość mobów . wiadmo nie każdemu będzie przeszkadzać ale jednak spadek fps jest widoczny  ;]

Plusy: 

- dostałem hajs

Minusy:

- chciałem więcej

Co do serwera polecam, zobaczymy jak im wyjdzie start.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...