Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Disoctus

Noresta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer zapowiada się świetnie :) I dlatego go Polecam !

Plusy:

-dobry kontakt gracz- administracja

- duża aktywność administracji

-dobra maszynka 0 lagów 

- ciągłe prace 

minusy:

- m1 ---> duża ilość mobów . wiadmo nie każdemu będzie przeszkadzać ale jednak spadek fps jest widoczny  ;]

Plusy: 

- dostałem hajs

Minusy:

- chciałem więcej

Co do serwera polecam, zobaczymy jak im wyjdzie start.

Nie otrzymałem za to gotówki ale dziękuję za hejcik :)

Opinia jest jaką ja osobiście wyraziłem i możesz mówić co chcesz :) podczas bety administracja czynnie pomagała tylko trzeba było brać udział :)

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

oo cycu jako sponsor :p 

Mogę serwer polecić ze względu na Cyca

W ILE WBIJE MAXA? 

Jeśli jesteś jednym z topowych graczy serwerów med/hard to w 2tyg powinneś sie wyrobić ;p

Opublikowano

Zapraszamy do obejrzenia prezentacji serwera u:

PrzebojowyYT

Nazyhak

Turbo Aga

https://www.youtube.com/watch?v=IuH5HJX-9M8

CurnyMurzyn

Eripepepepe

Już na dniach pojawią się zapowiedzi od takich YouTuberów jak: Bigmen, Yoshihito, ZTROLOWANY, Bulioners, R3SPecT i wielu innych!

Wszystkich youtuberów, zarówno mniejszych jak i większych zapraszamy do współpracy.

Kontakt:

Community Manager Jeden

gg: 12983465

ts.disoctus.pl

Sorki, że zapytam ale czy to jest ta reklama o której pisaliście? Ta która może się nie zwrócić za serwer? Dodatkowo są to tylko zapowiedzi. A co ze stałymi seriami?

Spamowanie, lajkowanie na  grubo szło jakby miał wyjść antaris rework po reworku v3 a tu c**j beka

I to pisanie pod filmami innych YT "wbijaj na Discotiusa bengjer roku 2016" + do tego lajkowanie sobie komentarzy z multi, beka i nic więcej.

Patrząc na spam który robiliście pod filmami yt myślałem, że startuje coś pokroju Antarisa. Myślałem, że będzie "sensacja rewelacja"~ Arnold Boczek.

Co do sponsora to miałem z nim styczność :) Szczerze mówiąc nie polecam. Jeśli kogoś interesuje to może sobie zobaczyć film u TheMrZalegalizowany "Rozmowa z właścicielem Rayen".

zandia_sygna.png

Opublikowano

Zapraszamy do obejrzenia prezentacji serwera u:

PrzebojowyYT

Nazyhak

Turbo Aga

https://www.youtube.com/watch?v=IuH5HJX-9M8

CurnyMurzyn

Eripepepepe

Już na dniach pojawią się zapowiedzi od takich YouTuberów jak: Bigmen, Yoshihito, ZTROLOWANY, Bulioners, R3SPecT i wielu innych!

Wszystkich youtuberów, zarówno mniejszych jak i większych zapraszamy do współpracy.

Kontakt:

Community Manager Jeden

gg: 12983465

ts.disoctus.pl

Sorki, że zapytam ale czy to jest ta reklama o której pisaliście? Ta która może się nie zwrócić za serwer? Dodatkowo są to tylko zapowiedzi. A co ze stałymi seriami?

Spamowanie, lajkowanie na  grubo szło jakby miał wyjść antaris rework po reworku v3 a tu c**j beka

I to pisanie pod filmami innych YT "wbijaj na Discotiusa bengjer roku 2016" + do tego lajkowanie sobie komentarzy z multi, beka i nic więcej.

Patrząc na spam który robiliście pod filmami yt myślałem, że startuje coś pokroju Antarisa. Myślałem, że będzie "sensacja rewelacja"~ Arnold Boczek.

Co do sponsora to miałem z nim styczność :) Szczerze mówiąc nie polecam. Jeśli kogoś interesuje to może sobie zobaczyć film u TheMrZalegalizowany "Rozmowa z właścicielem Rayen".

Owszem bardzo dobrze jest tam podkreślone jak pewne osoby podchodzą do pracy ;) Kolejną sprawą jest to że serie są u tych wszystkich youtuberów mało tego po starcie będzie jeszcze więcej przynajmniej o 2 duże osoby ;) BTW publikacja by się przydała ;) 

Opublikowano

W ILE WBIJE MAXA? 

Jeśli jesteś jednym z topowych graczy serwerów med/hard to w 2tyg powinneś sie wyrobić ;p

No pewka stary wyjadacz metina. No to 2 tygodnie po twojemu ale wystarczy białą mewa dziura lewa i max wbity w tydzien bez spania :D

Bedzie ciezko wam konkurowac z balmora ktora wychodzi w piatek

Co Ty porównujesz stary? Balmora to przestarzałe gówno i będzie tak jak wszystkie te hardy klasyczne. Upadnie szybciej niż powstanie. 

Serwer dalej polecam i te krytyki w stronę @Kamil IT nie znacie go a pleciecie głupoty bo "ktoś tak powiedział". W tych czasach plotki na czyjś temat to popularne wiec nie ma co się przejmowac opinią ludzi którzy wierzą w te puste słowa ludzi którzy nigdy niczego nie osiągnęli. Osobiście znam Kamila i wiem że potrafi duzo jako technik ale nie wpierdziela się komuś w robotę. 

Pamiętasz Cycu te nocki na ts3 i testowanie wszystkiego u Siela i u Ciebie? :D 

POzdro mordko   :D Serwer dalej polecam :)

Opublikowano

W ILE WBIJE MAXA? 

No pewka stary wyjadacz metina. No to 2 tygodnie po twojemu ale wystarczy białą mewa dziura lewa i max wbity w tydzien bez spania :D

Bedzie ciezko wam konkurowac z balmora ktora wychodzi w piatek

Co Ty porównujesz stary? Balmora to przestarzałe gówno i będzie tak jak wszystkie te hardy klasyczne. Upadnie szybciej niż powstanie. 

Serwer dalej polecam i te krytyki w stronę @Kamil IT nie znacie go a pleciecie głupoty bo "ktoś tak powiedział". W tych czasach plotki na czyjś temat to popularne wiec nie ma co się przejmowac opinią ludzi którzy wierzą w te puste słowa ludzi którzy nigdy niczego nie osiągnęli. Osobiście znam Kamila i wiem że potrafi duzo jako technik ale nie wpierdziela się komuś w robotę. 

Pamiętasz Cycu te nocki na ts3 i testowanie wszystkiego u Siela i u Ciebie? :D 

POzdro mordko   :D Serwer dalej polecam :)

Przestarzałe gówno?

No chyba nie wiesz o czym mówisz, jezeli mowisz o s1 czy o s2 to przyznam Ci rację ale co do s3 się nie zgodzę :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...