Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]SubForum gry "Hitman " w dziale Inne Gry Single Player

Ishubito

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wychodzę z propozycją dodania nowego Sub Forum  dla gry "Hitman Absolution  ,to subforum by się przydało bo wiele osób gra w Hitmana i jest wiele poradników , wiele dysusji na temat tej gry , większość forów nie ma tej gry w dzialach Single Player i to jest właśnie troche przykre bo np lubię tą gre chce się udzielać o niej ,mam jakiś problem z tą grą , warto stworzyć sub forum z tym hitmanem bo jest wiele części hitmana ale ta jest bardzo dopracowana , można o tej grze w tematach wiele napisać :). Chcesz się poczuć jak cichy zabójca zagraj w hitmana :D , w tej grze trzeba myśleć jak i taktycznie podchodzić . Dziękuję za przeczytanie mojej prośby , czekam na odpowiedzi :).

Z poważaniem Ishubito.

.

Opublikowano

Wychodzę z propozycją dodania nowego Sub Forum  dla gry "Hitman Absolution  ,to subforum by się przydało bo wiele osób gra w Hitmana i jest wiele poradników , wiele dysusji na temat tej gry , 

Tutaj wielu osób nie ma nawet na całym forum xD

Hitman to seria taka jak wiele innych, w dziale SP nie widziałem na temat tego jakegoś większego ruchu, dlatego też jestem na nie.

Opublikowano

Hitman to seria taka jak wiele innych, w dziale SP nie widziałem na temat tego jakegoś większego ruchu, dlatego też jestem na nie.

nie

Opublikowano

Nie przypominam sobie żeby w dziale Single Player za mojej kadencji powstał temat o jakiejkolwiek części Hitmana. Krótko mówiąc nie widzę sensu. 

Opublikowano

Ja również jestem zdecydowanie na nie. Nie widziałem żadnego tematu. Ta gra nie ma multiplayera, więc nie ma o czym pisać.

8902314106109971000808.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...