Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xyz- Bot przeglądarkowy do S&F

SfPrivatePl

Rekomendowane odpowiedzi

Uczeń
Opublikowano

@SfPrivatePl

mam wrażenie, że nie pije piwek gdy skończy się punkty misji. Da się to jakoś naprawić?

A sprawdź na postaci, zaloguj się.

Serwer strasznie działa. Przy lochach wywala, przy skracaniu misji grzybkami wywala, jakieś nie prawidłowe hasło. Panele również pobugowane.

Panele pobugowane? Pa Pan dowód?

Chłopaczyna z

http://****.pl/play/myserw/

spamuje u mnie na czacie reklamą..

Proszę o screeny i itp na priv.

Chłopaczyna z

Np. ustawienie eventu nie działa. Wylogowywanie postaci podczas lochów/karczmy.

• Odpowiedzi 125
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@SfPrivatePl

mam wrażenie, że nie pije piwek gdy skończy się punkty misji. Da się to jakoś naprawić?

Serwer strasznie działa. Przy lochach wywala, przy skracaniu misji grzybkami wywala, jakieś nie prawidłowe hasło. Panele również pobugowane.

Chłopaczyna z

Chłopaczyna z

Ustawienie eventu proszę zgłosić, zaś co do plików sfgame, nie są to moje pliki, są to pliki ogólnodostępne, nie zamierzam ich robić na jakieś cudo.

Opublikowano

Ciekawy jest ten regulamin strony :D

REGULAMIN

§1 Główne informacje

1. Serwis, to strona internetowa znajdująca pod adresami www.ilnehost.pl, www.ilne.pl, www.panel.ilne.pl. 
2. Kontakt z Obsługą umożliwiany jest przez pocztę e-mail oraz telefon bądź Panel Kontaktowy Serwisu. 
3. Powiadomienia i tego typu rzeczy odbywają się za pomocą telefonów bądź drogi elektronicznej. 
4. Użytkownik to inaczej osoba korzystająca Serwisu.

§2 Użytkownik, Serwis, postanowienia

1. Użytkownik zakładając konto w Serwisie zobowiązany jest do znajomości i przestrzegania Regulaminu Serwisu. 
2. Nieznajomość Regulaminu przez Użytkownika nie zwalnia z jego przestrzegania. 
3. Użytkownik może otrzymywać drogą elektroniczną bądź telefoniczną informacje handlowe, dotyczące promocji między innymi takie, o których mowa w art. 10 ust. 2 ustawy z 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. Nr 144, poz. 1204), jeśli Użytkownik wyrazi na to zgodę przy rejestracji bądź w trakcie korzystania z Panelu Użytkownika. W każdej chwili Użytkownik może cofnąć zgodę przez skontaktowanie się w tej sprawie z Serwisem bądź przez wybranie odpowiedniej opcji w Panelu o którym mowa. 
4. Właściciel/e Serwisu, o którym mowa może w dowolnej chwili za złamanie postanowień regulaminu bądź w związku z ogólnie przyjętymi zasadami społecznymi lub z własnego przekonania zakończyć udostępnianie zasobów wirtualnych jak i możliwości dostępu do strony i/lub Panelu Użytkownika. 
5. Właściciel może dowolnie zmieniać/dodawać nowe funkcje w Serwisie, jednocześnie może informować o tym Użytkownika w dowolny sposób odpowiadający Właścicielowi, lecz nie ma obowiązku. 
6. Osoba korzystająca z Serwisu ma obowiązek do korzystania z zasobów udostępnianych przez Serwis posiadać wymagany do tego sprzęt (np. Internet, przeglądarka, komputer itp). 
7. Zabrania się łamania przez Użytkownika prawa Rzeczpospolitej Polski jak i kraju w którym obecnie podlega pod prawo. 
8. Zabrania się Użytkownikowi udostępniania Zrzutów Ekranu "rozmowy" z Właścicielem Serwisu jak i nagrań rozmów z Nim, poza właściwym organom. 
9. Właściciel Serwisu zastrzega sobie prawo do wykonywania takich czynności, jakie wymieniono w podpunkcie nr. 9. 
10. Właściciel Serwisu nie jest odpowiedzialny za materiały przechowywane przez Użytkownika w Serwisie, wykonywane czynności na serwerze (specjalnym komputerze) przez Użytkownika jak i wszystko inne co Użytkownik może zrobić. 
11. Właściciel zastrzega sobie prawo do zmiany regulaminu i zamknięcia serwisu w dowolnej chwili bez powiadomienia Użytkownika, aczkolwiek może powiadomić. 
12. Właściciel Serwisu nieodpowiada za szkody wyrządzone przez Użytkownika, siły wyższe jak i brak możliwości dostępu do Serwisu oraz wszelkiego rodzaju usterki, i niedostępności.

§1.2 nie ma informacji kto to jest "Obsługa"?

§1.3 jakie rzeczy tego "typu"?

§2.2 sprzeczność z pkt §2.1

§2.3 i teraz robi się wesoło, taką zgodę muszę wyrazić w oddzielnym przyciskiem "akceptuj", nie można wymuszać w regulaminie głównym takich ruchów. Spójrz na wszystkie umowy z operatorami sieci komórkowej/telewizji.

§2.4 bardzo wygodne, krótko mówiąc wystarczy "wkurzyć" admina aby stracić konto

§2.8 cóż dlatego piszę o tym tutaj a nie na PW, nie zamierzam pisać z "właścicielem" na PW, btw nie zostało zdefiniowany "Właściciel".

§2.9 zapewne błąd w regulaminie i powinien być pkt §2.8, ale dzięki temu "Właściciel" tez nie może szaleć z udostępnianiem rozmowy :)

§2.10 zatem kto jest odpowiedzialny? Wybacz skoro "serwis" ten oferuje opłaty to chce aby był za coś odpowiedzialny

§2.11 To akurat reguluje prawo :)

z kodeksu cywilnego:
art. 384 § 1. Ustalony przez jedną ze stron wzorzec umowy, w szczególności ogólne warunki umów, wzór umowy, regulamin, wiąże drugą stronę, jeżeli został jej doręczony przed zawarciem umowy.
§ 2. W razie gdy posługiwanie się wzorcem jest w stosunkach danego rodzaju zwyczajowo przyjęte, wiąże on także wtedy, gdy druga strona mogła się z łatwością dowiedzieć o jego treści. Nie dotyczy to jednak umów zawieranych z udziałem konsumentów, z wyjątkiem umółw powszechnie zawieranych w drobnych, bieżących sprawach życia codziennego.
§ 4. Jeżeli jedna ze stron posługuje się wzorcem umowy w postaci elektronicznej, powinna udostępnić go drugiej stronie przed zawarciem umowy w taki sposób, aby mogła ona wzorzec ten przechowywać i odtwarzać w zwykłym toku czynności.
art. 384(1) Wzorzec wydany w czasie trwania stosunku umownego o charakterze ciągłym wiąże drugą stronę, jeżeli zostały zachowane wymagania określone w art. 384, a strona nie wypowiedziała umowy w najbliższym terminie wypowiedzenia.

Reasumując regulamin jest napisany tylko pod ten "serwis", tzn "Użytkownik" ma płacić i mieć nadziej, że strona będzie następnego dnia działała :)
MFBot jak i SFBot oferują te usługi za free i bez takich dziwacznych smaczków :)

Btw skoro istnieją usługi premium to też należy podać dane teleadresowe.

Takie serwisy polecam osobom o mocnych nerwach i nie bojących się o utratę dostępu do konta :)

Opublikowano

jestem pewien, że bot nie pije piwek za grzybki.

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Uczeń
Opublikowano

@SfPrivatePl

Chłopaczyna z

Chłopaczyna z

Ustawienie eventu proszę zgłosić, zaś co do plików sfgame, nie są to moje pliki, są to pliki ogólnodostępne, nie zamierzam ich robić na jakieś cudo.

Zgłosiłem, dostałem odpowiedź, że mam sobie sam zmienić poprzez FTP, a żeby to zrobić trzeba wykupić dostęp do myPHP, a następnie do FTP. 2zł to nie majątek, ale śmieszne jest to, że za wasz nie działający panel trzeba płacić dodatkowe pieniądze, żeby coś pozmieniać, bo coś wam nie działa. Odpowiedź brzmiąc "Przez FTP ;)" jest jedynie wiadomością na odchodne, albo rozumiesz i sie odj*b od nas, albo płać dodatkowy hajs, a my ci to zrobimy :) 

Opublikowano

"11. Właściciel zastrzega sobie prawo do zmiany regulaminu i zamknięcia serwisu w dowolnej chwili bez powiadomienia Użytkownika, aczkolwiek może powiadomić. "

Serwis jest nielegalny, radzę się zapoznać.

https://www.uokik.gov.pl/rejestr_klauzul_niedozwolonych2.php

https://www.rzetelnyregulamin.pl/pl/a/zmiana-regulaminu

Opublikowano

Bot kosztuje 1 zł na tydzień, skoro to taka wielka kwota, to już nie mam pytań.

O nielegalnych rzeczach mówi osoba mająca kradzione grafiki od Playa Games i używająca ich plików? Hah

Opublikowano

O nielegalnych rzeczach mówi osoba mająca kradzione grafiki od Playa Games i używająca ich plików? Hah

nadal to nie zmienia legalności Tw serwisu :P

Opublikowano

Spam.

Aktualizacja:

nie można już zamawiać serwerów testowych.

Opublikowano

Spam.

Aktualizacja:

Czemu nie chcesz podjąć rozmowy o legalności Twojego serwisu? Skoro go tak reklamujesz to też proszę o wyjaśnienie tego wpisu: http://www.mpcforum.pl/topic/1581908-ilnebotpl-bot-przeglądarkowy-do-sf/?p=13447663(do modów: nie wiem jaka jest polityka dużych cytatów dlatego dodaje linka do wpisu).

Opublikowano

Spam.

Aktualizacja:

Czemu nie chcesz podjąć rozmowy o legalności Twojego serwisu? Skoro go tak reklamujesz to też proszę o wyjaśnienie tego wpisu: http://www.mpcforum.pl/topic/1581908-ilnebotpl-bot-przeglądarkowy-do-sf/?p=13447663(do modów: nie wiem jaka jest polityka dużych cytatów dlatego dodaje linka do wpisu).

Temat dotyczy bota głównie, a Ty sobie nabijasz posty.

Jakieś niejasności - priv.

Opublikowano

Spam.

Aktualizacja:

Temat dotyczy bota głównie, a Ty sobie nabijasz posty.

Jakieś niejasności - priv.

Temat dotyczy strony:yzx

Jako, że strona posiada regulamin to mogę zadać pytanie dotyczące tego regulaminu jak i spraw związanych z legalnością co zauważył @GILUxDILU

Jeśli uważasz, że moje posty łamią regulamin mpcforum zgłoś moje posty.

Już w pierwszym poście napisałem czemu nie napiszę do Cb na priv.

Jednak nadal Ty nie chcesz odpowiedzieć na moje pytania. 

Opublikowano

podbijam o piciu piwa za grzybki - nie dziala

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Uczeń
Opublikowano

Dokładnie a mi coś szwankuje ten bot czasem robi misję czasem nie.

Mi to zjadł 30 grzybów na arenki, choć było ustawione, że ma nie pić :)

Opublikowano

Dokładnie a mi coś szwankuje ten bot czasem robi misję czasem nie.

Mi to zjadł 30 grzybów na arenki, choć było ustawione, że ma nie pić :)

Dziękuję za informację.

Btw. dzięki za falę hejtu - większy fame łapie strona. ;)

W dniu dzisiejszym support oficjalnie nie będzie odpisywał (oczywiście zdarzy się, że odpisze ktoś). Strona chwiami będzie nie działać, bot jak i serwery, bo będziemy przenosić się na nową maszynę.

Sprintdatacenter vs home = home wygrywa. Teraz pora na coś nowego.

Opublikowano

Liczę że naprawisz te problemy z botem i będzie wszystko śmigało.

@UP Bot dzisiaj od rana wogóle nie działa, klikam karczme wybieram wszystko i nic nie robi.

Wczoraj go wyłączyłem gdy była przerwa techniczna i później zapomniałem go włączyć. Już jest aktywny.

Opublikowano

@SfPrivatePl
może bot działa.
jednak strona do jego zarządzania już nie 

Error 521 Ray ID: 32085584781b40ac • 2017-01-13 10:58:37 UTC Web server is down

You Browser Working

Hamburg CloudFlare Working

ilnehost.pl Host Error
What happened?

The web server is not returning a connection. As a result, the web page is not displaying.

What can I do? If you are a visitor of this website:

Please try again in a few minutes.

If you are the owner of this website:

Contact your hosting provider letting them know your web server is not responding. Additional troubleshooting information.

CloudFlare Ray ID: 32085584781b40ac  Your IP: 127.0.0.1  Performance & security by CloudFlare

Opublikowano

@SfPrivatePl

może bot działa.

You Browser Working

ilnehost.pl Host Error
What happened?

The web server is not returning a connection. As a result, the web page is not displaying.

Contact your hosting provider letting them know your web server is not responding. Additional troubleshooting information.

CloudFlare Ray ID: 32085584781b40ac  Your IP: 127.0.0.1  Performance & security by CloudFlare

Szkoda.

Przerwa techniczna.

Opublikowano

@SfPrivatePl

może bot działa.

You Browser Working

ilnehost.pl Host Error
What happened?

Szkoda.

Przerwa techniczna.

STOP!

Ta witryna została zablokowana z powodu udostępniania niepoprawnych treści. Twój adres IP i dane abonenta zostały zapisane i zostanią niezwłocznie przekazane do stosownych organów.

co to jest?  twoja strona

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...