Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xyz- Bot przeglądarkowy do S&F

SfPrivatePl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 125
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ilnezid a dodasz pomijanie misji za pomocą grzybków? :) oczywiście na aragium 

Opublikowano

Mi wywala błędne logowanie, nawet założyłem specjalnie nową postać na innych danych i to samo

Sprawdź klawiaturę. :)

ilnezid a dodasz pomijanie misji za pomocą grzybków? :) oczywiście na aragium 

Możliwe.

Czemu bot nie działa?

Wysłane z mojego LG-K430 przy użyciu Tapatalka

Działa. Czasami występują błędy, ciągle nad tym pracuję.

--

Dodano możliwość aktywacji/zdezaktywowania postaci.

Opublikowano

Sprawdziłem i nie narzekam.

Postać dodałem bez problemu, lecz problem jest już przy karczmie. 

Bot bardzo długo przetwarza dane ;/ 

Opublikowano

Tak ma być, w karczmie gdy na nią klikniesz masz szczegółowe informacje. :)

31.303.985 wykonał już operacji od kilku dni.

W każdym momencie jakąś wykonuje, ale na każdej postaci w innym czasie, bo sporo ich jest zaplanowanych. :)

Ciekawe co będzie, gdy dojdą inne operacje... MILIARDY ZADAŃ W CIĄGU 24h.

Dlaczego Bot nie chcę się załadować? Patrzyłem z 3 godz temu i pisało przerwa techniczna.  ;)

Naturalna reakcja na błąd związany z bazą danych. Bot już działa. :)

--

Wczoraj dodano przyciski start/stop które aktywują/zawieszają postać i pracę bota na postaci, wszystkie zadania itp.

Dodano system sprawdzania, czy jakieś błędy występują w bocie, jeżeli tak, maszyna się restartuje sama. 

Opublikowano

Tak ma być, w karczmie gdy na nią klikniesz masz szczegółowe informacje. :)

31.303.985 wykonał już operacji od kilku dni.

W każdym momencie jakąś wykonuje, ale na każdej postaci w innym czasie, bo sporo ich jest zaplanowanych. :)

Ciekawe co będzie, gdy dojdą inne operacje... MILIARDY ZADAŃ W CIĄGU 24h.

Dlaczego Bot nie chcę się załadować? Patrzyłem z 3 godz temu i pisało przerwa techniczna.  ;)

Naturalna reakcja na błąd związany z bazą danych. Bot już działa. :)

Ok dzięki za info. Czy będzie opcja w bocie że będzie można nastawić atakowanie areny?

Może jeszcze dziś :)

Opublikowano

Przyznam, bot działa bardzo dobrze ;p 

Moge polecic

Dzięki. :)

- Ochronę strony zwiększono do maksymalnego stopnia jeśli chodzi o antyDDoS etc.

- Dodano powiadomienia formą e-maili dla mnie, jeżeli ktoś utworzy nowe zgłoszenie/nową odpowiedź w Panelu Kontaktowym.

- Trwają prace nad nową wersją bota (chodzi tutaj o system wykonywania zadań). Dzięki temu będę miał łatwość w inteligentniejszym robieniu zadań.

6923414788845971404932.png

Opublikowano

Aktualizacja:

- Napisano całkowicie system bota od nowa (jeśli chodzi o wykonywanie zadań).

- Dodano możliwość pomijania misji za grzybki
- Zoptymalizowano bota

Wyczyszczono wszystkie zaplanowane zadania, proszę je sobie ustawić od nowa.

Od dnia dzisiejszego zaczną się prace nad areną.

P.S

Od teraz bot jest bardziej inteligentny.

Szczególną uwagę nadkłada na artefakty i jajka. Jeżeli mamy ustawione, by nie zwracam uwagi na to czy misja ma przedmiot to i tak ją weźmie jeśli ma artefakt/jajko. Dodam do tego jeszcze klucze. Jeśli mamy ustawione, że ma wybierać misję jeśli zawiera przedmiot, to wybierze tą z artefaktem/jajkiem.

Opublikowano

kiedy online bot?

On jest ciągle aktywny, lecz system sam się restartuje co 30min lub w przypadku każdej awarii. (Chodzi tutaj o restart maszyny).

Naprawiać będę teraz błąd ze złym działaniem bota po aktualizacji na niektórych serwerach.

--

Naprawione.

W życie wchodzi wersja bota v. 3.0.0 czyli bot v.1 oraz v.2 w jednym - 0 crashów. :)

Opublikowano

Bot już działa poprawnie.
"OBECNA WERSJA BOTA: V. 3.1.0 (OSTATNIA AKTUALIZACJA: 14.11.2016 R. 02:14)"

Mowa tu o ostatniej aktualizacji z nocy z 13 na 14 listopada. Oczywiście przed chwilą była konfigurowana maszyna pod bota.

Opublikowano

Czy w bocie tym jest tylko opcja Karczmy czy po prostu nie mogę innych znaleźć?

To początek bota dopiero, wkrótce więcej zakładek, na razie skupiam się na poprawnym działaniu bota. Wkrótce arena i twierdza.

Opublikowano

Macie jakieś propozycje co do tego co ma się jeszcze znaleźć w bocie?

W zakładce lochy pojawi się także możliwość ataku w lochach (1-14) oraz po ciemnej strefie. Do tego tornado.
Ktoś? Coś?
Zostanie także dodana możliwość nastawiania warty automatycznie przez bota co godzinę na godzinę, jeżeli nie mamy awanturniczości.

Opublikowano

i karmilo wybrane przez nas pupile oraz atakowało środowisko, kupowało potki/klaser i zatrzymywało minimum x golda, kupowało wierzchowca, a może atakować twierdze i uzupełniać klaser?

Opublikowano

Hej, projekt ogółem ciekawy, tylko coś nie chce mi to działać, nie wykonuje mi zadań w karczmie. Niby jest włączony, ale jak jestem na stronie i patrzę, to żadne nie jest uruchomione.

"Nic tak nie przyczynia się do szybkiego sukcesu jak cudze błędy."

Opublikowano

Hej, projekt ogółem ciekawy, tylko coś nie chce mi to działać, nie wykonuje mi zadań w karczmie. Niby jest włączony, ale jak jestem na stronie i patrzę, to żadne nie jest uruchomione.

Bot przy pierwszym zlecaniu zadań rozpoczyna je do kilku minut. Proszę, sprawdź teraz, ew. napisz w panelu kontaktowym.

Bot od razu po zleceniu zadań ich nie robi, tak jak wspomniałem to działa. Później systematycznie.

Oj, ale wszystkich serwerów nie ma  :(

Czyli jakich?

Za kazdym razem trzeba ustawiac w karczmie np. misje z najwiekszym exp, picie piwa pomijanie misji itp.?

Po wyłączeniu bota - tak.

Za kazdym razem trzeba ustawiac w karczmie np. misje z najwiekszym exp, picie piwa pomijanie misji itp.?

Opublikowano

Coś bot nie działa prawidłowo. Ustawiam karczme i arene i jak wejde na drugi dzień to już karczmy nie robi bot :(

Problem został już naprawiony. Literówka w skrypcie edytowanym wczoraj o 23 tuż przed snem... Ledwo na oczy patrzyłem i dlatego ;)

Wkrótce zostaną uruchomione boty o ID 3 oraz 4, odciąży to trochę pozostałe boty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...