Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Itarius [Dedyk] [Easy/Medium]

Skaira

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 612
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Napewno wejde zeby sprawdzic co sie dzieje na tym serwie ..troche glupota z tym jak napisaliscie ze w pvp jest ustawione tak ze walniemy skill potem combo a nie bic bez myslnie .. moim zdaniem kazdy sam wie jak ma walczyc i ma swoja strategie wiec w to nie powinniscie ingerowac ..i ja np lubie stare m1 ;) jeszcze pytanie jakie sa max sr i czy psc bedzie w euro?

Chyba nigdy nie kupowałeś nic przez psc, to sie przelicza  o.O 

Jak masz coś za 40 zł to kupujesz psc 10 euro  :v 

Zajebisty.

Opublikowano

Zapowiada się całkiem ciekawy serwer, cóż mogę dodać - czekam
na start, client już pobierany, a jak będzie się prezentować bd mógł
stwierdzić dopiero wieczorem. :) Pozdrawiam.

Pytanko - Czy reklama u Youtuberów będzie?

Opublikowano

Napewno wejde zeby sprawdzic co sie dzieje na tym serwie ..troche glupota z tym jak napisaliscie ze w pvp jest ustawione tak ze walniemy skill potem combo a nie bic bez myslnie .. moim zdaniem kazdy sam wie jak ma walczyc i ma swoja strategie wiec w to nie powinniscie ingerowac ..i ja np lubie stare m1 ;) jeszcze pytanie jakie sa max sr i czy psc bedzie w euro?

Chyba nigdy nie kupowałeś nic przez psc, to sie przelicza o.O

Jak masz coś za 40 zł to kupujesz psc 10 euro :v

Powaznie ? O kurcze nie mialem pojecia o czyms takim .. tyle kasy co wydalem na psc sms i przelewy mogl bys sobie kawalerke na 2 lata wynajac na niektorych serwerach nie mozna bylo wysylac psc z niemiec wiec jak o tym nie masz pojecia bo nigdy tego nie robiles to daruj sobie odpowiedzi typu kut*as nie mam zamiaru spamic bo nie chce dostac %% ...

Venum

Opublikowano

Chyba nigdy nie kupowałeś nic przez psc, to sie przelicza o.O

Jak masz coś za 40 zł to kupujesz psc 10 euro :v

Powaznie ? O kurcze nie mialem pojecia o czyms takim .. tyle kasy co wydalem na psc sms i przelewy mogl bys sobie kawalerke na 2 lata wynajac na niektorych serwerach nie mozna bylo wysylac psc z niemiec wiec jak o tym nie masz pojecia bo nigdy tego nie robiles to daruj sobie odpowiedzi typu kut*as nie mam zamiaru spamic bo nie chce dostac %% ...

Jakoś zawsze kupuje przez PSC z Holandi i jakoś nigdy z tym problemu nie mam  o.O 

I tak płacąc daje Cię na stronke psc a kody są ogólne...

Już client pobrany o której start ?

Pisze na każdej stronie że 18...

Zajebisty.

Opublikowano

Myślę że powiedzenie " Nie chciałaś w dupę to masz " jest jak najbardziej trafne do tego człowieka bo takiej ameby fejsbukowej już dawno nie widziałem.

OJ1gHTL.jpg

Pls. U mnie na fp serwerowym się inny serwer, z oficjalnego konta reklamował xD

Autoclicker jest traktowany jako modyfikacja klienta gry?

tenor.gif

Opublikowano

Myślę że powiedzenie " Nie chciałaś w dupę to masz " jest jak najbardziej trafne do tego człowieka bo takiej ameby fejsbukowej już dawno nie widziałem.

OJ1gHTL.jpg

Pls. U mnie na fp serwerowym się inny serwer, z oficjalnego konta reklamował xD

Tak.

klient 664mb, co tak mało :O?

Sielu lubi odchudzanie ;)

qNlpLYT.jpg

Opublikowano

Mnie się podoba system rybactwa, jest niczego sobie...

Jeżeli chodzi o bronie to wg. mnie są troszkę duże .

=========================================================================

Pomogłem?! Daj + ;D

Opublikowano

16:00 :P

start jest o 18 nie o 16

Opublikowano
Polecam serwer, czekam na start  :)

Będzie event halloween? :)

Polecam serwer, czekam na start   :)

Będzie event halloween? :)

Co do eventów to myślę, że administracja będzie informować, lecz trzeba czekać na odpowiedź Siela leczy wydaje mi się, że jak na razie nic o tym nie wspominał.

Ja > Sielu. Myślę, że jeżeli wszystko pójdzie dobrze to obgadamy jak fajny event :)

Jest autopota na mane w panelu, która w sumie dobrze regeneruje tę mane.

Średnie około 60, tak jak na PLU.

Czekam 15 min i nadal nie ładują się te obrazki XDD

Mógłbyś zobaczyć na innej przeglądarc?

Dziś nie wiem czy zdążę to bym postarała sie wrzucić zaktualizowana prezke np. Na imgura.

Jakby nie patrzeć ingerujesz w niego. Musisz wziąć pod uwagę, że jeżeli nie odpiszesz GMowi to ban.

Ile max sr?

Przelicznik jest taki, jak na PLU

SieluMt2 zawsze na propsie.

:D

Zapowiada się całkiem ciekawy serwer, cóż mogę dodać - czekam

na start, client już pobierany, a jak będzie się prezentować bd mógł

stwierdzić dopiero wieczorem. :) Pozdrawiam.

Pytanko - Czy reklama u Youtuberów będzie?

Ciągle rozmawiamy odnośnie niektórych osób. Z tego co mi wiadomo (a średnio się niestety tym zainteresowalam) to True rozmawiał z wielooma osobami o reklamę.

OJ1gHTL.jpg

Do nas na fp piszą osoby, które chcą boty stawiać. Jak odpisuje, że to bardziej szkodzi, niż pomaga dostaje wiadomość "ok", a co robią to nie wiem ;/

Start o 18!

klient 664mb, co tak mało :O?

Ja mam kompleksy, wie prosiłam by chociaż klient mało ważył XDDDDDDDDD

Na serwerze na pewno zawitam ;]

Dziwi mnie tylko dlaczego klient waży tylko 664mb ;/

up

Mnie się podoba system rybactwa, jest niczego sobie...

Jeżeli chodzi o bronie to wg. mnie są troszkę duże .

Można użyć nakładki :)

Opublikowano

Jako że usuneliście blok na omdlenie to jak ma się sprawa z mobami/bossami - mają również usuniętą szanse na omdlenie?

Pisali już 51431 razy że taki bon nie istnieje już na tym serwerze  ;) 

Zajebisty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...