Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Itarius [Dedyk] [Easy/Medium]

Skaira

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 612
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Będzie dostępna zmianka skilli? :D

Niestety nie będzie. 

Dla osób korzystających z firefoxa. Firefox blokuje wam hosting grafik, wklejcie sobie ten link:

do przeglądarki i kliknijcie "zignoruj", cała prezentacja powinna wam się wczytać. :)

Co do serwera, to można przyczepić się chyba tylko do tego, że LoveTherapy jest w Teamie ;)

Nie wiem kiedy to musiało być, bo od 2 lat ponad trzymam głównie ze stałymi ekipami i nie biegam po ts, ani nie utrzymuje głębszych relacji z osobami. 

@top Jesteście przygotowani na mocne ataki ze strony konkurencji?

Nie wiem, czy dla tego serwera istnieje coś takiego jak konkurencja.  :ok: 

Polecam serwer bardzo mocno! Najlepsze misie na świecie! 

A o @LoveTherapy nie musicie się martwić.. @Sielu nie dawał rady, więc ja zaczęłam ją rozpieszczać i już nie focha  :ass:  <3 

Dzięki ♥

Prezentacja po +/- 4h jest prawie wyczyszczona z błędów. Mam nadzieję, że niedługo będę ją mogła udostępnić.

• Ponadto przypominam, że na naszym FanPage trwa konkurs + są dostępne kody promocyjne na start serwera.
  • Na forum jest otwarta rekrutacja na Testowego Moderatora Forum, Grafika oraz Redaktora.
  • Prawdopodobnie dzisiaj, gdy skończę poprawiać prezentację, wrzucę na forum temat z konkursami. Polecam śledzić.

Pozdrawiam i dziękujemy za opinie! :3

Opublikowano

Nie rozumiem jaki sens ma blokowanie atakowania osób, które przemieniły się za pomocą poli. Dajmy na, to ktoś mi ksuje, to co nie mogę go zabić? 

Poza tym, serwer wydaje się całkiem fajny. Na pewno zawitam. 

To osoba na marmurze nie może Cię bić.

DIG86Gz.jpg
Opublikowano

Kiedy client i rejstracja?

Klient na 80% będzie dziś, zależy od dostawcy internetu :p

Rejestracja jutro.

Bot Siela wbudowany? xD

Tylko switchbot wbudowany, zobaczymy co przyniesie aktualizacja  :v

22 " i clienta brak , skąd zbroje exp ?

Zbroja exp robi się ze startowej, lepsze opóźnienie z wrzuceniem clienta, aniżeli ze startem ;)

qNlpLYT.jpg

Opublikowano

serwer fajny to do jutra :)

Wpadaj! :3

Serwer na sztosie, wbijamy z ekipą :D

Jedyne co mnie nie pokoi to to, że GM'i zakładają swoją gildię, a duużo osób wie jak to się kończy. Zobaczymy.

Nie mają za wielu praw, także to nie jest problem. Mogą grac sobie na serwerze, będziemy dokładnie pilnować to, co robią :)

Opublikowano

O której client? :)

Natknęliśmy się na parę rzeczy do poprawy i zeszło dłuuuużej. 

Powinien być w nocy. Gdy tylko sie pojawi wrzucimy wszędzie linki do dl :)

Opublikowano

Polecam serwer, czekam na start   :)

Będzie event halloween? :)

Co do eventów to myślę, że administracja będzie informować, lecz trzeba czekać na odpowiedź Siela leczy wydaje mi się, że jak na razie nic o tym nie wspominał.

Opublikowano

Napewno wejde zeby sprawdzic co sie dzieje na tym serwie ..troche glupota z tym jak napisaliscie ze w pvp jest ustawione tak ze walniemy skill potem combo a nie bic bez myslnie .. moim zdaniem kazdy sam wie jak ma walczyc i ma swoja strategie wiec w to nie powinniscie ingerowac ..i ja np lubie stare m1 ;) jeszcze pytanie jakie sa max sr i czy psc bedzie w euro?

Venum

Opublikowano

Widzę, że szaman healer będzie wymiatał (nareszcie). Zagram żeby sprawdzić, chociaż 40 wartości ataku na P to trochę mało.

Screeny, na których widać skille zostały zrobione przy wartościach podstawowych statystyk (bez rozdania żadnych punktów) :)

Czekam 15 min i nadal nie ładują się te obrazki XDD

Spróbuj na innej przeglądarce :D

qNlpLYT.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...