Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Itarius [Dedyk] [Easy/Medium]

Skaira

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Informacje na temat serwera są i będą podawane na bieżąco na TSie serwerowym- Tsgames.pl , na oficjalnym FP oraz pod prezentacją gdy zostanie otwarta :)

Dla śmieszków przecież przez przełożenie startu miało być mniej graczy a liczba kont przekroczyła 4500...:)

Osoby które cierpliwie czekają na start serwera, mogę jedynie napisać...Dziękuje :)

Pozdrawiam serdecznie,

True :)

• Odpowiedzi 612
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po prostu dajcie im szanse :)  W tych czasach to jest norma ale myślę że warto poczekać ;)

Normą staje się, to właśnie przez takie osoby jak Ty, które dają szanse takim syfom. 

Dla mnie, to nie jest normalne, że za praktycznie każdym serwerem idzie w parze robienie z ludzi głupków. 

Świetny fanpage o tematyce Metin2, polecam!

https://www.facebook.com/Świat-Metin2-551645581708588/

Opublikowano

Po prostu dajcie im szanse :)  W tych czasach to jest norma ale myślę że warto poczekać ;)

Normą staje się, to właśnie przez takie osoby jak Ty, które dają szanse takim syfom. 

Dla mnie, to nie jest normalne, że za praktycznie każdym serwerem idzie w parze robienie z ludzi głupków. 

Powiedz który serwer obecnie ruszał bez problemów ? zaskocz mnie :)  Każdemu warto dać szansę 

Informacje na temat serwera są i będą podawane na bieżąco na TSie serwerowym- Tsgames.pl , na oficjalnym FP oraz pod prezentacją gdy zostanie otwarta :)

Dla śmieszków przecież przez przełożenie startu miało być mniej graczy a liczba kont przekroczyła 4500... :)

Osoby które cierpliwie czekają na start serwera, mogę jedynie napisać...Dziękuje :)

Pozdrawiam serdecznie,

Miło by było jakbyś czytał pw na ts -_^

Opublikowano

Powiedz który serwer obecnie ruszał bez problemów ? zaskocz mnie :)  Każdemu warto dać szansę 

Dla śmieszków przecież przez przełożenie startu miało być mniej graczy a liczba kont przekroczyła 4500... :)

Pozdrawiam serdecznie,

Miło by było jakbyś czytał pw na ts -_^

Aventus z lekkim poslizgiem i stoi do dzisiaj ;)

Opublikowano

Kolejny s**t, który nie potrafi nawet wystartować, po raz kolejny robi się z ludzi idiotów. Administracja nawet nie jest w stanie określić się kiedy ten serwer wystartuję bo przed chwilą sam Sielu, powiedział w prost, że nie wie jak naprawić zapychające się porty. Odpowiedzcie sobie teraz na pytanie czy warto grać na serwerze, gdzie administracja nie ogarnia a technicy nie potrafią naprawić oczywistych błędów. 

Sam czekałem, chciałem zagrać ale idioty nie dam z siebie zrobić. Odradzam grę tutaj! Zresztą nie ma na czym grać bo to nie wystartuje. 

Panie [DEV]Katarin (bo skoro masz taką wiedzę to na pewno jesteś Developerem mrr <3) Jak naprawić zapychające się porty?!

Niektórzy tak pierdolą.. że to robi się z wolna śmieszne, zamiast poczekać aż Sielu znajdzie panaceum na owy błąd to robicie z siebie błaznów xD

Koniec końców to winien wam jestem chyba podziękowania, niedziela zapowiada się śmiesznie :3

iiiii czekam na poradnik jak naprawić zapychające się porty !

Od jakiegoś czasu przewija mi się twój nick na MPC i tym razem nie miałeś nic ciekawego do powiedzenia, tylko pieprzysz głupotę za głupotą, robiąc z siebie coraz większego głupka. No ale cóż, każde królestwo miało swojego klauna a na MPC, jesteś nim Ty. Jednakże mimo tego, sprostuje twoją głupkowatą wypowiedź. O tym, że zapychają się porty powiedział sam Sielu na TSie, jakieś 20 minut temu. 

Także wypowiadaj się dalej, pseudo znawco wszystkiego a tak na prawdę niczego. 

Jednak klaunem jesteś ty  ^^  ^^  ^^  Najlepsze są osoby, które gówno wiedzą a się wypowiadają. Halo, czy to czasem nie ty nie potrafiłeś wypakować SF?? xD Proszę Cię, nie udzielaj się na tematy o których nie masz pojęcia. 

Powodzenia z serwerkiem. Trzymam kciuki, że uporacie się z problemem i widzimy się na starcie :)

Opublikowano

Pozdrawiam serdecznie,

to po jakiego grzyba piszecie że start jest o 14 i dalej tej "błąd" z maszyną dalej jest? po co w ogóle obiecujecie coś czego nie spełniacie?

@ dla osób które czekają na ten s**t :

Na waszym miejscu darowałbym czekać na to gdyż na 99% nie będzie dziś działał , a tylko zmarnujecie taką piękną niedziele :)

Opublikowano

Serwera nie ma = Do zamknięcia.

Polecam wpaść na ts;) wszystko jest tłumaczone serwer ruszy z poślizgiem ;)

Pozdrawiam serdecznie,

to po jakiego grzyba piszecie że start jest o 14 i dalej tej "błąd" z maszyną dalej jest? po co w ogóle obiecujecie coś czego nie spełniacie?

Na waszym miejscu darowałbym czekać na to gdyż na 99% nie będzie dziś działał , a tylko zmarnujecie taką piękną niedziele :)

Rozumiem że konkurencja się boi ale spokojnie dajcie im szansę ;) ludzi wam nie ubędzie 

Opublikowano

Start dwa razy przełożony = start niewypalony.

Serwera nie ma = Do zamknięcia.

Dlaczego jeszcze nikt nie przyznał wam nagrody Nobla w dziedzinie matematyki? :O

Opublikowano

Pozdrawiam serdecznie,

Rozwalasz mnie gościu, hejtujesz każdy server w prezentacji, nieważne jaki byłby server... Weź już skończ, bo nie jesteś śmieszny :)

Opublikowano

Ten serwer, podobnie jak i inne, nie jest od tego żebyście grali! Ten serwer jak i jemu podobne służy do jednego, do zarabiania na was pieniędzy, a dokładniej sprzedaży waszych danych. Prośba do was o zmianę haseł na innych serwerach, na których gracie, bo możecie się zdziwić pięknego dnia jak nic tam nie zastaniecie. 

Zakładałeś tutaj konto? Przy rejestracji wyskakuje, że jest zakaz używania tych samych danych co na innych serwerach. I nawet polecają używanie generatorów danych.

tak bo jak będą mieli te same to nie tylko administracja będzie w ich posiadaniu xD, a jak ktoś wymyśli nowe hasło to już się tego trzyma :P

Logika na poziomie przedszkola. Nie wiem, kim trzeba być, żeby chociaż 2 razy ustawić to samo hasło. Szczególnie, że na większości serwerów jest zapisywanie passów w cliencie. Ale jak Ty lubisz te same hasła to nic już nie mówię.

Kolejny s**t, który nie potrafi nawet wystartować, po raz kolejny robi się z ludzi idiotów. Administracja nawet nie jest w stanie określić się kiedy ten serwer wystartuję bo przed chwilą sam Sielu, powiedział w prost, że nie wie jak naprawić zapychające się porty. Odpowiedzcie sobie teraz na pytanie czy warto grać na serwerze, gdzie administracja nie ogarnia a technicy nie potrafią naprawić oczywistych błędów. 

Sam czekałem, chciałem zagrać ale idioty nie dam z siebie zrobić. Odradzam grę tutaj! Zresztą nie ma na czym grać bo to nie wystartuje. 

Jakbyś dokładnie słuchał, to byś wiedział, że Sielu także nie jest od maszyny, tylko od plików.

Ten serwer, podobnie jak i inne, nie jest od tego żebyście grali! Ten serwer jak i jemu podobne służy do jednego, do zarabiania na was pieniędzy, a dokładniej sprzedaży waszych danych. Prośba do was o zmianę haseł na innych serwerach, na których gracie, bo możecie się zdziwić pięknego dnia jak nic tam nie zastaniecie. 

Zakładałeś tutaj konto? Przy rejestracji wyskakuje, że jest zakaz używania tych samych danych co na innych serwerach. I nawet polecają używanie generatorów danych.

Czemu mam zakładać tutaj konto, skoro ten serwer nie potrafi nawet wystartować?! Czemu mam wierzyć w stek bzdur jakimi karmią gawiedź wszem obecną, co Ci po tym że "polecają", jak to coś może nie ruszyć, a wasze dane powędrują w eter?! Nic wam nie mówi, dlaczego serwery nawet wystartować nie potrafią? 

Faktycznie, robić serwer z nowymi mapami, dużo różnych systemów, inwestować w reklamę tylko po to, żeby potem sprzedać bazę za 200zł.

Widać z myśleniem u kolegi słabo, sama baza danych za X Pln to nic nie znaczący szczegół, ale zawartość kilku tysięcy kont z ich zawartością, którą można sprzedać choćby na Allegro, to przecież "co to takiego".

Opublikowano

Straszny spam się robi - jak serwer nie wystartuje w ciągu 24 godzin to prezentacja leci do kosza. Na razie zamykam i jak coś to prywatna wiadomość od tylko i wyłącznie autora tematu.

Edit

Upływają kolejne godziny, a startu jak nie było, tak nie ma. Na razie, zgodnie z powyższą obietnicą, prezentacja wędruje do kosza. Kiedy już serwer będzie dostępny dla graczy, zapraszam na PW. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...