Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Itarius [Dedyk] [Easy/Medium]

Skaira

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak widać zainteresowanie nie zmalało od dnia wczorajszego a liczba kont już przekroczyła liczbę 4400...

Sielu nadal pracuje w pocie czoła nad serwerem i stara się naprawić występujący błąd.

Dla znawców serwer zawsze inaczej się zachowuje przy większej ilości graczy- nie bez powodu często występują dziwne błędy na starcie których na becie najzwyczajniej w świecie nie da się wykryć.

Osoby które najwięcej spamują i starają się zabłysnąć pod nią będąc największymi śmieszkami polecamy wyjście z niej :)

Osobom które oczekują na start serwera wraz z mną na czele, serdecznie dziękujemy za cierpliwość i wytrwałość.

To w sumie tyle co mogę powiedzieć na chwilę obecną z swojej strony jako sponsora...

Pozdrawiam ślicznie,

True....

Chodzi po prostu o to że bardzo łatwo i szybko można stracić zaufanie do graczy jak coś "nie wyjdzie".

• Odpowiedzi 612
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Proponuje przy podawaniu daty startu serwera (mówię ogólnie o privach) uwzględniać możliwe obsunięcie startu na następny dzień, z powodu wystąpienia np. tak jak teraz nieoczekiwanego błędu, a nie, że na 100% startujemy o tej i o tej. Ostatnio częściej zdarza się to na serwerach, to może ludzie mniej będą płakać, bo przecież jest czarno na białym, że start może się przesunąć  xD

Shakes & Fidget

w12 - Mariox

Opublikowano

Czytając 29stron tych waszych wypocin stwierdzam, że nie macie życia poza metinem

a ty masz w nicku FullSex a nigdy nie ruchałeś

Opublikowano

Kolejny s**t, który nie potrafi nawet wystartować, po raz kolejny robi się z ludzi idiotów. Administracja nawet nie jest w stanie określić się kiedy ten serwer wystartuję bo przed chwilą sam Sielu, powiedział w prost, że nie wie jak naprawić zapychające się porty. Odpowiedzcie sobie teraz na pytanie czy warto grać na serwerze, gdzie administracja nie ogarnia a technicy nie potrafią naprawić oczywistych błędów. 

Sam czekałem, chciałem zagrać ale idioty nie dam z siebie zrobić. Odradzam grę tutaj! Zresztą nie ma na czym grać bo to nie wystartuje. 

Świetny fanpage o tematyce Metin2, polecam!

https://www.facebook.com/Świat-Metin2-551645581708588/

Opublikowano

Ten serwer, podobnie jak i inne, nie jest od tego żebyście grali! Ten serwer jak i jemu podobne służy do jednego, do zarabiania na was pieniędzy, a dokładniej sprzedaży waszych danych. Prośba do was o zmianę haseł na innych serwerach, na których gracie, bo możecie się zdziwić pięknego dnia jak nic tam nie zastaniecie. 

Zakładałeś tutaj konto? Przy rejestracji wyskakuje, że jest zakaz używania tych samych danych co na innych serwerach. I nawet polecają używanie generatorów danych.

Czemu mam zakładać tutaj konto, skoro ten serwer nie potrafi nawet wystartować?! Czemu mam wierzyć w stek bzdur jakimi karmią gawiedź wszem obecną, co Ci po tym że "polecają", jak to coś może nie ruszyć, a wasze dane powędrują w eter?! Nic wam nie mówi, dlaczego serwery nawet wystartować nie potrafią? 

Opublikowano

Takie info nic nam nie mówi, równie dobrze może walczyć z nimi minute a równie dobrze miesiąc. Po 2 po co ustalać godzine startu skoro samemu nie wie się czy wszystko wypali na 100%? Po 3 dodajcie skrót klawiszowy na konia ctrl+h a nie znowu jakaś nowość że ctrl+f, po 4 do tej pory nie było bonusu szybkości poruszania się na start, po 5 ogarnijcie clienta pod win 10 bo nie mogę uruchamiać go ze zgodnością w rozdzielczości w jakiej zwykle gram...No offense jak coś

Opublikowano

Kolejny s**t, który nie potrafi nawet wystartować, po raz kolejny robi się z ludzi idiotów. Administracja nawet nie jest w stanie określić się kiedy ten serwer wystartuję bo przed chwilą sam Sielu, powiedział w prost, że nie wie jak naprawić zapychające się porty. Odpowiedzcie sobie teraz na pytanie czy warto grać na serwerze, gdzie administracja nie ogarnia a technicy nie potrafią naprawić oczywistych błędów. 

Sam czekałem, chciałem zagrać ale idioty nie dam z siebie zrobić. Odradzam grę tutaj! Zresztą nie ma na czym grać bo to nie wystartuje. 

Panie [DEV]Katarin (bo skoro masz taką wiedzę to na pewno jesteś Developerem mrr <3) Jak naprawić zapychające się porty?!

Niektórzy tak pierdolą.. że to robi się z wolna śmieszne, zamiast poczekać aż Sielu znajdzie panaceum na owy błąd to robicie z siebie błaznów xD

Koniec końców to winien wam jestem chyba podziękowania, niedziela zapowiada się śmiesznie :3

iiiii czekam na poradnik jak naprawić zapychające się porty !

Opublikowano

Widać że najwięcej mają do powiedzenia Ci którzy o programowaniu to słyszeli jedynie, przecież to taki oczywisty błąd i każdy dobry technik musi umieć go naprawić. Szkoda że jak dał wam mh to nie narzekaliście jak tu, pozdrawiam wasze życie oparte na Metinie.

Opublikowano

Widać że najwięcej mają do powiedzenia Ci którzy o programowaniu to słyszeli jedynie, przecież to taki oczywisty błąd i każdy dobry technik musi umieć go naprawić. Szkoda że jak dał wam mh to nie narzekaliście jak tu, pozdrawiam wasze życie oparte na Metinie.

no to po chu* robią serwer jak dobrze maszyny nie potrafią skonfigurować. 

Opublikowano

Jak widać zainteresowanie nie zmalało od dnia wczorajszego a liczba kont już przekroczyła liczbę 4400...

Sielu nadal pracuje w pocie czoła nad serwerem i stara się naprawić występujący błąd.

Dla znawców serwer zawsze inaczej się zachowuje przy większej ilości graczy- nie bez powodu często występują dziwne błędy na starcie których na becie najzwyczajniej w świecie nie da się wykryć.

Osoby które najwięcej spamują i starają się zabłysnąć pod nią będąc największymi śmieszkami polecamy wyjście z niej :)

Osobom które oczekują na start serwera wraz z mną na czele, serdecznie dziękujemy za cierpliwość i wytrwałość.

To w sumie tyle co mogę powiedzieć na chwilę obecną z swojej strony jako sponsora...

Pozdrawiam ślicznie,

True....

Nie pogrążajcie się już bardziej...

x

Opublikowano

itapng_arqsrnn.pngSerwer jak najbardziej okej, warto czekac na oficjalne otwarcie, przyjemnie sie gra, jebac hejterow ktorzy i tak beda grac :D

Opublikowano

Panie [DEV]Katarin (bo skoro masz taką wiedzę to na pewno jesteś Developerem mrr <3) Jak naprawić zapychające się porty?!

Niektórzy tak pierdolą.. że to robi się z wolna śmieszne, zamiast poczekać aż Sielu znajdzie panaceum na owy błąd to robicie z siebie błaznów xD

Koniec końców to winien wam jestem chyba podziękowania, niedziela zapowiada się śmiesznie :3

Od jakiegoś czasu przewija mi się twój nick na MPC i tym razem nie miałeś nic ciekawego do powiedzenia, tylko pieprzysz głupotę za głupotą, robiąc z siebie coraz większego głupka. No ale cóż, każde królestwo miało swojego klauna a na MPC, jesteś nim Ty. Jednakże mimo tego, sprostuje twoją głupkowatą wypowiedź. O tym, że zapychają się porty powiedział sam Sielu na TSie, jakieś 20 minut temu. 

Także wypowiadaj się dalej, pseudo znawco wszystkiego a tak na prawdę niczego. 

Świetny fanpage o tematyce Metin2, polecam!

https://www.facebook.com/Świat-Metin2-551645581708588/

Opublikowano

Jeżeli ktoś nie ma konta: Chętnie moge zrobić.! Pisać na PW.

Proszę zutylizować tego gracza.

Nie ogarniam cię, chcę pomóc ludziom a ty się czepiasz....

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Od jakiegoś czasu przewija mi się twój nick na MPC i tym razem nie miałeś nic ciekawego do powiedzenia, tylko pieprzysz głupotę za głupotą, robiąc z siebie coraz większego głupka. No ale cóż, każde królestwo miało swojego klauna a na MPC, jesteś nim Ty. Jednakże mimo tego, sprostuje twoją głupkowatą wypowiedź. O tym, że zapychają się porty powiedział sam Sielu na TSie, jakieś 20 minut temu. 

Także wypowiadaj się dalej, pseudo znawco wszystkiego a tak na prawdę niczego. 

zapychaja się porty sielu mówił 20min temu czyli, o 14;50-15;00.

czyli od wczoraj od 18 jest burdel i nie potrafi naprawić tego 

Opublikowano

Tak jak było mówione na ts - musimy ogarnąć problemy z masyzną. Sielu ciągle pracuje.

Do tego czasu proszę o zamknięcie prezentacji, by nie było zbędnego spamu

@Kubek

Opublikowano

Ten serwer, podobnie jak i inne, nie jest od tego żebyście grali! Ten serwer jak i jemu podobne służy do jednego, do zarabiania na was pieniędzy, a dokładniej sprzedaży waszych danych. Prośba do was o zmianę haseł na innych serwerach, na których gracie, bo możecie się zdziwić pięknego dnia jak nic tam nie zastaniecie. 

Zakładałeś tutaj konto? Przy rejestracji wyskakuje, że jest zakaz używania tych samych danych co na innych serwerach. I nawet polecają używanie generatorów danych.

tak bo jak będą mieli te same to nie tylko administracja będzie w ich posiadaniu xD, a jak ktoś wymyśli nowe hasło to już się tego trzyma :P

Logika na poziomie przedszkola. Nie wiem, kim trzeba być, żeby chociaż 2 razy ustawić to samo hasło. Szczególnie, że na większości serwerów jest zapisywanie passów w cliencie. Ale jak Ty lubisz te same hasła to nic już nie mówię.

Jakbyś dokładnie słuchał, to byś wiedział, że Sielu także nie jest od maszyny, tylko od plików.

Czemu mam zakładać tutaj konto, skoro ten serwer nie potrafi nawet wystartować?! Czemu mam wierzyć w stek bzdur jakimi karmią gawiedź wszem obecną, co Ci po tym że "polecają", jak to coś może nie ruszyć, a wasze dane powędrują w eter?! Nic wam nie mówi, dlaczego serwery nawet wystartować nie potrafią? 

Faktycznie, robić serwer z nowymi mapami, dużo różnych systemów, inwestować w reklamę tylko po to, żeby potem sprzedać bazę za 200zł.

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...