Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Itarius [Dedyk] [Easy/Medium]

Skaira

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten serwer to porażka, nie polecam xD

To już możesz wyjść z prezentacji

jesli do 15.00 nie wystaruja to ja juz zrezygnuje chyba :)

Interesujące.

Żal patrzeć na ten wasz płacz, komu sie nie podoba niech opusci preske

To jest poprostu rozczarowanie tym ze ktos przekłada start poraz 2 bo nie radzi sb z błędami ,zrozum to.

Nie radzi? W ostatniej chwili wczoraj przed startem wynikły im błędy, poza tym jeszcze drugi raz startu nie przełożyli, poczekajcie jeszcze chwile, zaraz na pewno jakaś informacje dostaniecie ;]

wiesz co? te wszystkie błędy przed startem to takie fake a wszyscy w to wierzą, robie swój serwer i jeszcze nigdy w życiu nie trafił sie taki błąd który kazałby mi przełożyć start,  Oni was po prostu oszukują :)

jak ci się nie trafił taki błąd to nie znaczy, że nie istnieje, programisto

siedzę w tym od pierwszych plików Metina i nigdy ale to nigdy nie miałem błedu który mógłby opóźnić start, jedynie co mi się trafiło to serwer ładował się po restarcie hmm z 20 minut a czemu to luj wie :P  za ten serwer wzięły się profesjonalne osoby i nie dali rady wystartować na czas? kłamstwo i obłuda... jedynie Polska scena metina jest na tyle zakłamana że nie startuje na czas bo na innych serwerach z DE lub Rumunii tego nie widziałem ;) 

za wysoka sygnatura

• Odpowiedzi 612
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ten serwer to porażka, nie polecam xD

To już możesz wyjść z prezentacji

jesli do 15.00 nie wystaruja to ja juz zrezygnuje chyba :)

Interesujące.

Żal patrzeć na ten wasz płacz, komu sie nie podoba niech opusci preske

To jest poprostu rozczarowanie tym ze ktos przekłada start poraz 2 bo nie radzi sb z błędami ,zrozum to.

Nie radzi? W ostatniej chwili wczoraj przed startem wynikły im błędy, poza tym jeszcze drugi raz startu nie przełożyli, poczekajcie jeszcze chwile, zaraz na pewno jakaś informacje dostaniecie ;]

wiesz co? te wszystkie błędy przed startem to takie fake a wszyscy w to wierzą, robie swój serwer i jeszcze nigdy w życiu nie trafił sie taki błąd który kazałby mi przełożyć start,  Oni was po prostu oszukują :)

jak ci się nie trafił taki błąd to nie znaczy, że nie istnieje, programisto

co nie zmienia faktu, ze jesli od wczoraj 18;00 nie potrafia naprawic bledu to znaczy, ze po prostu nie nadaja sie do tworzenia serwerow.

Legia Pogoń dwa pe#ały cały sezon się j#b#ły
Na centralnym, na peronie, wisi legia na kondo#ie.
Każdy kibic ze stolicy nosi ch#ja w odbytnicy...
Mamy tylko dwie ambicje j#bać legie i policje!

Opublikowano

KIEDY ITARIUS S2 ?

I CIEKAWE CO ROBILI BETA TESTAERZY NA BECIE TEGO SERWERA xD

testowali

co mają beta testerzy do problemu z maszyną?

Opublikowano

jaki sens na bronienie administracji tego syfu?
gdybym ja robil serwer miałbym jakis problem to bym wyłączył komentarze dał post i go akutalizował, a oni co? nic czyli norma w metinie, wyjebane  burdel sie robi, 

kozaczki brońcie ten serwer bo tylko to potraficie,  a  prawda w mordę kole 

Opublikowano

Rozumiem, że zalogować się nie da, bo jakiś błąd z maszyną mają?

@adzio21 To nie jest ich forum, to jest publikacja serwera. Jak mają wyłączyć komentarze? (pewnie po resecie rang, nawet nie mogą zamykać/otwierać :vv)

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

KIEDY ITARIUS S2 ?

I CIEKAWE CO ROBILI BETA TESTAERZY NA BECIE TEGO SERWERA xD

testowali

co mają beta testerzy do problemu z maszyną?

nie ma żadnych błędów z maszyną 1h tem uwszystko działało w c***a leca 

Opublikowano

Powiem wam tak jeżeli zobaczycie że na stronie jest wyczyszczony ranking to jest możliwe że do 10 min włączą serw nie wcześniej :/

Opublikowano

Jak widać zainteresowanie nie zmalało od dnia wczorajszego a liczba kont już przekroczyła liczbę 4400...

Sielu nadal pracuje w pocie czoła nad serwerem i stara się naprawić występujący błąd.

Dla znawców serwer zawsze inaczej się zachowuje przy większej ilości graczy- nie bez powodu często występują dziwne błędy na starcie których na becie najzwyczajniej w świecie nie da się wykryć.

Osoby które najwięcej spamują i starają się zabłysnąć pod nią będąc największymi śmieszkami polecamy wyjście z niej :)

Osobom które oczekują na start serwera wraz z mną na czele, serdecznie dziękujemy za cierpliwość i wytrwałość.

To w sumie tyle co mogę powiedzieć na chwilę obecną z swojej strony jako sponsora...

Pozdrawiam ślicznie,

True....

Opublikowano

ale przez jakieś 3 min nie działała był problem z mysql

Możliwe.

Jak widać zainteresowanie nie zmalało od dnia wczorajszego a liczba kont już przekroczyła liczbę 4400...

Sielu nadal pracuje w pocie czoła nad serwerem i stara się naprawić występujący błąd.

Dla znawców serwer zawsze inaczej się zachowuje przy większej ilości graczy- nie bez powodu często występują dziwne błędy na starcie których na becie najzwyczajniej w świecie nie da się wykryć.

Osoby które najwięcej spamują i starają się zabłysnąć pod nią będąc największymi śmieszkami polecamy wyjście z niej :)

Osobom które oczekują na start serwera wraz z mną na czele, serdecznie dziękujemy za cierpliwość i wytrwałość.

To w sumie tyle co mogę powiedzieć na chwilę obecną z swojej strony jako sponsora...

Pozdrawiam ślicznie,

True....

Ale przydałoby się jakiekolwiek info na forum, FB bądź gdziekolwiek.

Opublikowano

Ten serwer, podobnie jak i inne, nie jest od tego żebyście grali! Ten serwer jak i jemu podobne służy do jednego, do zarabiania na was pieniędzy, a dokładniej sprzedaży waszych danych. Prośba do was o zmianę haseł na innych serwerach, na których gracie, bo możecie się zdziwić pięknego dnia jak nic tam nie zastaniecie. 

Opublikowano

Czekamy cierpliwie :)

PS. Mogliście dać otwarta betę przed startem tydzień czasu:) aa i włączcie teraz isa zebysmy mogli przez ten czas  go oblukać :)

Opublikowano

Ten serwer, podobnie jak i inne, nie jest od tego żebyście grali! Ten serwer jak i jemu podobne służy do jednego, do zarabiania na was pieniędzy, a dokładniej sprzedaży waszych danych. Prośba do was o zmianę haseł na innych serwerach, na których gracie, bo możecie się zdziwić pięknego dnia jak nic tam nie zastaniecie. 

Zakładałeś tutaj konto? Przy rejestracji wyskakuje, że jest zakaz używania tych samych danych co na innych serwerach. I nawet polecają używanie generatorów danych.

Opublikowano

Pozdrawiam ślicznie,

True....

dajcie sobie spokoj bo i tak to nie wystartuje 

Opublikowano

Zakładałeś tutaj konto? Przy rejestracji wyskakuje, że jest zakaz używania tych samych danych co na innych serwerach. I nawet polecają używanie generatorów danych.

tak bo jak będą mieli te same to nie tylko administracja będzie w ich posiadaniu xD, a jak ktoś wymyśli nowe hasło to już się tego trzyma :P

Lucifer-Morningstar-lucifer-fox-38981577

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...