Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Itarius [Dedyk] [Easy/Medium]

Skaira

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 612
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z*********e w c**j miał być start jutro po 14, a typy maja 40 poziomy.

Serwer jest włączony dla testów, chcesz to sobie wejdź i exp w czym problem?  o.O 

Jutro przed 14 konta zostaną zresetowane...

Zajebisty.

Opublikowano

Serwer jest włączony dla testów, chcesz to sobie wejdź i exp w czym problem?  o.O 

Pewnie, a wyjdzie to co wszędzie. Napiszą że ludzie poświęcili czas na wbicie expa i niczego nie zresetują, a każdy kto wbije jutro będzie miał już w serwer wyjebane.

Zresztą jak tam chcecie, mam więcej czasu na test haxów przed startem.

Opublikowano

Testowaliśmy serwer dluuuuugo i nie było żadnych problemów. Przy starcie coś się spierniczylo. Chłopaki próbują to naprawić, jakiś dziwny błąd z maszyną..

Opublikowano

Pewnie, a wyjdzie to co wszędzie. Napiszą że ludzie poświęcili czas na wbicie expa i niczego nie zresetują, a każdy kto wbije jutro będzie miał już w serwer wyjebane.

Zresztą jak tam chcecie, mam więcej czasu na test haxów przed startem.

xddd 40lvle na serwie z max 160

wow, haxy, aleś ty dobry, nie umieć nawet w metina grać

tenor.gif

Opublikowano

Testowaliśmy serwer dluuuuugo i nie było żadnych problemów. Przy starcie coś się spierniczylo. Chłopaki próbują to naprawić, jakiś dziwny błąd z maszyną..

Jakieś 90% serwerów co ruszało zawsze pisało identyczną wymówkę jak wy teraz. Takie teksty to już standard ale trudno ważne żeby jutro było bez tego problemu.

Opublikowano

Jakieś 90% serwerów co ruszało zawsze pisało identyczną wymówkę jak wy teraz. Takie teksty to już standard ale trudno ważne żeby jutro było bez tego problemu.
Bo taka jet niestety prawda. Chłopaki siedzi po kilkanaście godzin dziennie, aby popatrzeć czy wszystko działa. Mam kłamać, że nic sprawdzone nie zostało?
Opublikowano

Bo taka jet niestety prawda. Chłopaki siedzi po kilkanaście godzin dziennie, aby popatrzeć czy wszystko działa. Mam kłamać, że nic sprawdzone nie zostało?

Spoko, ludzie się zawsze spinają, bo nie wiedzą jak to jest programować :) Nigdy się wszystkiego nie przewidzi... No ale... najłatwiej narzekać, ale robić komu nie ma :) 

Czekam gorąco na start jutro, bo dzisiaj jak chwile pograłem to server jest mega! :D 

Opublikowano

Dobrych testerow musieliscie miec , serwer tak niedopracowany ze to glowa mala , nie macie chyba pojęcia o rozgrywce w tej grze ,metin to ma byc metin czyli prosta gra a nie kij wie co , mozna poedytowac troche te wszystkie systemy ale bez przesady, serio pododawaliscie takie rzeczy na serwer z mysla ze przyciagniecie tym graczy ale jak widac to bardziej odpycha . W dodatku na serwie easy jakies skomplikowane questy zeby wejsc na zwykle expowisko od 35 to cos nie tak , pewnie mieliscie zamysl zeby wszystko sie dluzej robilo ale raczej 50% osob gdy to zobaczy to wychodzi z serwera . Po tym jak wbiłem na niby bete stwierdzam ze takie cos nie wytrzyma nawet miesiaca , wiekszosc graczy jest negatywnie nastawiona po tym jak weszla do gry. z Fartem

Opublikowano

Pograłem trochę, dobiłem 20 lvl i czułem zamulenie. Do póki nie dobijesz odpowiedniego levela na tym serwerze pewnie nic ciekawego nie będzie cie czekać. Z mobów w m1/m2 NIC nie dropi, serwer jest jak pusty, bij moby wbij level i to tyle. Naprawdę, nie lubię takiego czegoś. Nie zagram na starcie.

Opublikowano

Pograłem trochę, dobiłem 20 lvl i czułem zamulenie. Do póki nie dobijesz odpowiedniego levela na tym serwerze pewnie nic ciekawego nie będzie cie czekać. Z mobów w m1/m2 NIC nie dropi, serwer jest jak pusty, bij moby wbij level i to tyle. Naprawdę, nie lubię takiego czegoś. Nie zagram na starcie.

Wbić 20 lvl na easy xD Jaki niby masz drop z mobów w m1/m2 na innych serwerach?

tenor.gif

Opublikowano

Dobrych testerow musieliscie miec , serwer tak niedopracowany ze to glowa mala , nie macie chyba pojęcia o rozgrywce w tej grze ,metin to ma byc metin czyli prosta gra a nie kij wie co , mozna poedytowac troche te wszystkie systemy ale bez przesady, serio pododawaliscie takie rzeczy na serwer z mysla ze przyciagniecie tym graczy ale jak widac to bardziej odpycha . W dodatku na serwie easy jakies skomplikowane questy zeby wejsc na zwykle expowisko od 35 to cos nie tak , pewnie mieliscie zamysl zeby wszystko sie dluzej robilo ale raczej 50% osob gdy to zobaczy to wychodzi z serwera . Po tym jak wbiłem na niby bete stwierdzam ze takie cos nie wytrzyma nawet miesiaca , wiekszosc graczy jest negatywnie nastawiona po tym jak weszla do gry. z Fartem

Zadziwiający jest fakt jak łatwo przychodzi wam szacowanie: "większość", "połowa odejdzie", "nikomu nie chce robić się misji".:D

Jakie jest zdanie ogółu dowiemy soę po starcie. Na razie neutralnie z małym plusem za edytowanie skilli.

Opublikowano

Przyjacielu im blizej startu Waszego servera, tym mocniejsza dzialalnosc w prezentacjach innych serverow widze... Zajmij sie lepiej swoim podworkiem :-)

@Sielu

Jade na studia, jak wroce ma dzialac, deal?

Jakas ekipa sie w shinsoo szykuje? PW :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Wbilem rano na serwer i otworzylem ta szkatulke z gadzetami do expa, petem, i mountem ktora dostalem za wypelnienie tego kodu promocyjnego z fb, czy na oficjalnym starcie dostane ta szkatulke ponownie?

Opublikowano

Wbilem rano na serwer i otworzylem ta szkatulke z gadzetami do expa, petem, i mountem ktora dostalem za wypelnienie tego kodu promocyjnego z fb, czy na oficjalnym starcie dostane ta szkatulke ponownie?

Tak administracja mówiła że będzie trzeba jeszcze raz wpisać kod promocyjny i wszystko będzie okey.

Dla wszystkich którzy nie wiedza w nocy było testowanie maszyny itp. Postacie zostaną usunięte przed startem. Konta mają zostać

Opublikowano

Jak ogarnąć ten kod capcha? pisze mi że nie zaakceptowałem regulaminu..

Najedz na login jak byś chciał pisać i dawaj TAB to Ci zejdzie na dół.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...