Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Itarius [Dedyk] [Easy/Medium]

Skaira

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 612
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak oni juz na starcie w c***a polecieli z tym że czekaja na rowne szanse, wierzycie w start?

Zmywam sie z ekipa, elo

Bo czekaliśmy lecz gdy chcieliśmy odpalić serwer wystąpił błąd na maszynie

To w czasie bety maszyna startowała normalnie?

to taki przypadek, no wpadl blad i o, nikt nic nie wiedzial o nim, ale spokojnie, w piatek bez bugow, albo zmienimy maszyne na lepsza xD

lGxCbNd.png

Opublikowano

Jak oni juz na starcie w c***a polecieli z tym że czekaja na rowne szanse, wierzycie w start?

Zmywam sie z ekipa, elo

A nawet zaskoczę że do momentu ostatniego restartu przed startem działała! :)

W między czasie pojawił się film od InfoModa :)

https://www.youtube.com/watch?v=Us7Q1jq5TNk

Opublikowano

Wszelkie informację jakie uzyskam od Siela będę przekazywał tutaj, gdy tylko będzie mi coś wiadomo.. :)

Przepraszamy oczywiście za zaistniałą sytuację, lecz czym byłby start bez opóźnienia....

no jak to czym?normalna sytuacja?

Opublikowano

Przynajmniej mecz oglądne :D

Lecz i tak czy siak powinniście o tej 18 od razu ludzi poinformować że są problemy a nie po godzinie czasu i każdy tracił cierpliwość.

Powinniście z tego wywnioskować coś dobrego bo jak na razie to jest klapa.

Powodzenia.

837341413742376668518.png

Opublikowano

Byłem pozytywnie nastawiony (każdy zachwalał administracje), jak dzisiaj nie wystartuje , a na 90% pewnie tak będzie , to odpuszczam sobie serwer z prostego powodu , jak ktoś nie potrafi dopiąć czegoś na ostatni guzik i jest nieodpowiedzialny to nie ma sensu wyczekiwać i marnować czas.

Pozdrawiam

Opublikowano

Wszelkie informację jakie uzyskam od Siela będę przekazywał tutaj, gdy tylko będzie mi coś wiadomo.. :)

Przepraszamy oczywiście za zaistniałą sytuację, lecz czym byłby start bez opóźnienia....

Dla was amatorów cudem . Największy niemiecki czy turecki syf potrafi wystartować bez problemu

Opublikowano

Coś jest nie tak z rejestracją. Ani na chrome ani na mozilli nie da się złożyć obrazka (za małe pole i zakrywa inne przyciski).

Mam tak samo na operze ... 

mam tak samo, ale na telefonie da sie zarejestrować 

"Wyznacz Sobie taki cel, że gdybyś go osiągnął, to zwaliłby Cię z nóg."

The Secret

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Zmywam sie z ekipa, elo

A nawet zaskoczę że do momentu ostatniego restartu przed startem działała! :)

W między czasie pojawił się film od InfoModa :)

https://www.youtube.com/watch?v=Us7Q1jq5TNk

U kogo ty kupujesz zapowiedz?! u osoby która nie ma prawie nic wspólnego z metinem  :(( Już lepiej było kupić reklame u yutubera z metina który ma 500 subów taniej i raczej tyle samo osób by przyszło :) 

Opublikowano

Coś jest nie tak z rejestracją. Ani na chrome ani na mozilli nie da się złożyć obrazka (za małe pole i zakrywa inne przyciski).

Miałem to samo, zrobiłem to explorerem. xD

Opublikowano

Miałem to samo, zrobiłem to explorerem. xD

Proponuje tworcom serwera zaczac od nowa i podejsc do pracy bardziej profesjonalnie (bez olewajki)  aczbowiem ta nazwa serwera juz zaczyna dymic. :lenny:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...