Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy strona DrakeMoon jest bezpieczna?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tzn musze miec token aktywny przez tydzień?

niom musisz mniec aktywny token przez jakis czas... (nie pamietam dokladnie ale 7dni... albo oferty przychodza po 15dniach ...)

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

No doładowałem konto, ale teraz jak chcę wypłacić skiny to muszę czekać miliard godzin aby się wypłaciły a one się nie wypłacają. No co to ma być ja się pytam?

Opublikowano

Polecam otwierać skrzynkę Covert Karp.Wczoraj doładowałem 10$ i wybrałem skiny o wartości 130+ w tym kosa :D.

Opublikowano

Teraz mi wyskoczyło coś takiego Some items are not avaible. W tłumaczeniu to jest "Niektóre elementy nie są dostępne" to co czyli nie mogę już wypłacić swoich skinów, na które wydałem swoje pieniądze?

Opublikowano

Powiem tak:

Strona Drakemoon jest bezpieczna ale tak jak zauważyli poprzednicy niebyt opłacalna.

Ale...

Osobiście uważam, że stonka nie jest w 100% fair.

Losujesz skiny któych nie mają na stanie, a jak chcesz wypłacić to wyskakuje informacja o tym, że przedmiot jest aktualnie niedostępny.

No i sytuacja w której trafiamy dragon lora albo Howla i...? Przedmiot niedostępny. Nie wiadomo kiedy będzie ale zawsze możesz go odsprzedać stronce.

Polecam otwierać skrzynkę Covert Karp.Wczoraj doładowałem 10$ i wybrałem skiny o wartości 130+ w tym kosa  :D.

Przecież z Covert Karpa nie leci kosa ;)

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wyskoczyło mi coś dziwnego: 

Uwaga: strona get-me-in.com nie jest powiązana ze Steam ani Valve

Jakiś inny link jest wyświetlony!

Opublikowano

Proszę o szybką odpowiedź bo wcześniej jak się logowałem był normalny link drakemoona!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...