Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy strona DrakeMoon jest bezpieczna?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Czy strona DrakeMoon jest całkowicie bezpieczne? Bo strona potrzebuje oczywiście konta steam, ale nwm czy jest to bardzo bezpieczne czy potem konto nie zostanie skradzione czy coś innego się z nim stanie. Proszę o szybką odpowiedź!

:)

Opublikowano

bezpieczne i polecam spróbować szczęscia, ja z poczatkowych 40 entow otworzyłem skrzynke z kluczmi i dropłem jeden, pozniej wplaciłem jeden euro i kluczyk został wypłacony i do tego kilka innych skinow

Opublikowano

Bezpieczna? tak, ale czy oplacalna? nie w 100% stronka dziala tak ze dla ytberow jest podkrecany drop np. sprawdz sobie ytbera nwm. z 50-100k subskrybcji jaki ma drop a jaki ma np. nitro :/.

Opublikowano

Otwierałem i bardzo polecam :)

Wyszedłem 10zł na -, ale to dlatego, że próbowałem szczęścia w skrzynce 50 na 50 z Asiimovem :)
Tak to z pozostałych skrzynek drop bardzo fajny.

Opublikowano

Bezpieczne jest, ale opłacalne tak samo jak skrzynki w normalnym csie.

No chyba nie... jak wyczarowałeś to stwierdzenie? Pomyśl zanim coś napiszesz.

No faktycznie, skoro strona płaci zagranicznym youtuberom po 75000$ za odcinek to tak samo pewnie srają kasą, żeby każdy mógł zarobić na super szczęśliwych skrzynkach! Takie strony są bardziej ustawione, niż maszyny w kasynach, na 1 osobę, która coś wydropi przypadnie 30, które dostaną skiny po 10 centów wydając 10€.

W samym csie mają wyje*ane na to, co dropnie, zresztą, jak dropnie kosa to jest szansa, że ktoś wystawi ją na rynku i będzie dodatkowy profit dla valve. Wiadomo, że też nie ma jakiejś dużej szansy na drop, ale nic nie tracą w przypadku lepszego skina.

Zresztą, jeśli ktoś dalej nie wierzy, że youtuberzy mają podkręcone szanse na drop to ratunku już dla takich ludzi nie ma.

tenor.gif

Opublikowano

Bezpieczne jest, ale opłacalne tak samo jak skrzynki w normalnym csie.

No chyba nie... jak wyczarowałeś to stwierdzenie? Pomyśl zanim coś napiszesz.

No faktycznie, skoro strona płaci zagranicznym youtuberom po 75000$ za odcinek to tak samo pewnie srają kasą, żeby każdy mógł zarobić na super szczęśliwych skrzynkach! Takie strony są bardziej ustawione, niż maszyny w kasynach, na 1 osobę, która coś wydropi przypadnie 30, które dostaną skiny po 10 centów wydając 10€.

W samym csie mają wyje*ane na to, co dropnie, zresztą, jak dropnie kosa to jest szansa, że ktoś wystawi ją na rynku i będzie dodatkowy profit dla valve. Wiadomo, że też nie ma jakiejś dużej szansy na drop, ale nic nie tracą w przypadku lepszego skina.

Zresztą, jeśli ktoś dalej nie wierzy, że youtuberzy mają podkręcone szanse na drop to ratunku już dla takich ludzi nie ma.

XDDD 75000$ XDDDD Koleś, swoje teorie spiskowe trzymaj w swojej głowie.

Polecam grać na takich stronach. Za 4$ masz skrzynkę m4/ak47, a szansa, że ci poleci coś dobrego jest dużo większa niż w normalnym openingu, bo jest więcej, a nawet dużo więcej droższych skinów niż sama skrzynka.

Opublikowano

Strona bezpieczna, ale robi uczciwie w ciula, tak jak cały cs go. :D

Jak już chcesz ładować w cs, wejdź na opskins i kup sobie skina, dostaniesz skina za cenę, którą dałeś, a czasem dostaniesz więcej, bo większość przedmiotów sprzedają za 80% ceny.

sygnatura2.jpg

Opublikowano

Dzięki wam Bardzo! Mam jeszcze jedno pytanie, ponieważ nie mogę wypłacić skinów z Drakomoona bo pisze mi coś na czerwono kiedy próbuje je wypłacić a tradelink swój podałem.

Opublikowano

Dzięki wam Bardzo! Mam jeszcze jedno pytanie, ponieważ nie mogę wypłacić skinów z Drakomoona bo pisze mi coś na czerwono kiedy próbuje je wypłacić a tradelink swój podałem.

Daj ss'a.

76561198102300375.pngAddFriend.png

Opublikowano

@shelthel

Oto, że nie włączyłeś w opcjach Steam, żeby każdy mógł przeglądać twój ekwipunek albo, że musisz poczekać 7 dni żebyś mógł wypłacić skiny.

Opublikowano

nie sluchaj co oni pierdola, poprostu nie masz tokena na telefon aktywnego przez 7 dni, albo wgl go nie masz.. I jakbys mial prywatny ekwipunek to by co innego pisalo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...