Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra help

hooligan333

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo here

Pewien problem mam, bo kiedyś kolega pożyczył mi gothic 2 noc kruka tam złota wersja czy coś PL oczywiscie orginalna płyta, no i teraz już kolega nie ma tego a znów chciałbym zagrac w Gothic 2 noc kruka PL tylko nie mogę znalezc, gry juz nie kupię bo nie ma nigdzie na płycie itd do kupna, dlatego proszę o dobry link gdzie mogę pobrać Pełną wersję I PL aby było ghotic 2 noc kruka bo to co pobieram to jakies gówna a nie gra. Proszę o pomoc a i nie wysyłać mi linków gdzie się godzine gra będzie pobierać a tu się okaze abym musiał wysyłać sms aby jakieś hasło miec albo coś. Więc prosze kurde nie pisać "mpcforum nie wspiera piractwa" bo to praktycznie nie piractwo

Pozdrawiam bardzo Elo Here

Opublikowano

Więc prosze kurde nie pisać "mpcforum nie wspiera piractwa" bo to praktycznie nie piractwo

Da się załatwić.

MPCforum jest przeciwne wszelkim przejawom piractwa, więc nie wspiera swoich użytkowników przy jakiejkolwiek próbie uzyskania oprogramowania w inny sposób, niż jego zwykłe nabycie poprzez np. zakup.

P.S. Jak miałem kiedyś lambo to mogę sobie dzisiaj nówke zwinąć z salonu?

Opublikowano

Hmm... Ciekawe bo u mnie w saturnie cały czas sprzedają pudełkową wersje gothica (Ten zestaw Gothic 1, 2 NK i 3) i to chyba za jakieś 15zł :) A wersja steam "Gothic Universe Edition" na g2a kosztuje 18zł ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...