Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gildia Spartanspl Oglasza Nabor

Xerox94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

DANE GILDII:

- Przyjmujemy tylko Polaków

- Guild Masterzy: XeroxPL , Gargi94Pol

KOGO POSZUKUJEMY:

- Graczy z wiekiem 13lat+

- Graczy aktywnych

- Nie miejących nic wspólnego z hackami i botami !

- Z poczuciem humoru

- Posiadających niezłe umiejętnosći na pvp

- Kulturalnych

CO OFERUJEMY:

- Party na DF, Dungi, Maze i ogolne expienie :)

JAK SIĘ Z NAMI SKONTAKTOWAĆ:

Najlepiej napisać w grze do jednego z naszych liderów

XeroxPL

Gargi94Pol

Można też pisać do mnie na forum na PM badz gg : 10201595 (Xerox) 15720581 (Gargi)

Liczy się przede wszystkim dobra zabawa. Bardzo zależy nam na stworzeniu dobrej polskiej Gildii a tylko wy grze możecie nam w tym pomóc.

Kazda ranga moze przyjmowac lecz prosze o przyjmowanie tylko i wylacznie polakow jesli tak nie bedzie nie kazda ranga bedziesz posiadala autorytet przyjmowania .

Prosilbym takze o dawanie Punkcikow na guild poniewaz bardzo nam sie to przyda :).

Opublikowano

DANE GILDII:

- Przyjmujemy kazdego !

- Przyjmujemy tylko Polaków

- Game Masterzy: XeroxPL , Gargi94Pol

KOGO POSZUKUJEMY:

- Graczy z wiekiem 13lat+

- Graczy aktywnych

- Nie miejących nic wspólnego z hackami i botami !

- Z poczuciem humoru

- Posiadających niezłe umiejętnosći na pvp

- Kulturalnych

CO OFERUJEMY:

- Party na DF, Dungi, Maze i ogolne expienie :)

JAK SIĘ Z NAMI SKONTAKTOWAĆ:

Najlepiej napisać w grze do jednego z naszych liderów

XeroxPL

Gargi94Pol

Można też pisać do mnie na forum na PM badz gg : 10201595 (Xerox) 15720581 (Gargi)

Liczy się przede wszystkim dobra zabawa. Bardzo zależy nam na stworzeniu dobrej polskiej Gildii a tylko wy grze możecie nam w tym pomóc.

Kazda ranga moze przyjmowac lecz prosze o przyjmowanie tylko i wylacznie polakow jesli tak nie bedzie nie kazda ranga bedziesz posiadala autorytet przyjmowania .

Prosilbym takze o dawanie Punkcikow na guild poniewaz bardzo nam sie to przyda :).

@Up no raczej, że GameMasterzy przecież wyraźnie jest napisane xD Pompa

Pierwszy cytat "Przyjmujemy kazdego!" następnie "Przyjmujemy tylko Polaków". "Autorytet przyjmowania" a cóż to takiego? Wikipedia - Autorytet. Nie będę się rozpisywał, powiem wprost pomyliłeś strony GameHi. Rozwala mnie fakt, że na tym forum usiłujesz znaleść ludzi którzy grają legalnie. Tworzysz gildie i szukasz ludzi? Napisz na forum GameHi w dziale specialnie na to poświęconym. Jeszcze jedno na cholere wam GuildPointsy? Na BattleSiege już się wybieracie? xD

Opublikowano

Mam pomysl nie chcecie dolaczyc to sie nie odzywajcie... pomylilo mi sie z guild masterzy... autorytet=autorithy wiesz jest cos takiego jak autorytety... czy mozesz przyjmowac czy mozesz wywalac itp... niechcecie dolaczyc nie nabijajcie sobie postow...

a jestli chodzi o "przyjmujemy kazdego" to raczej logiczne ze chodzilo o to ze nie patrzymy na lvl postaci... jak u was trudno z logicznym mysleniem to naprawde lepiej nic nie piszcie i nie nabijajcie postow...

Opublikowano

Mam pomysl nie chcecie dolaczyc to sie nie odzywajcie... pomylilo mi sie z guild masterzy... autorytet=autorithy wiesz jest cos takiego jak autorytety... czy mozesz przyjmowac czy mozesz wywalac itp... niechcecie dolaczyc nie nabijajcie sobie postow...

a jestli chodzi o "przyjmujemy kazdego" to raczej logiczne ze chodzilo o to ze nie patrzymy na lvl postaci... jak u was trudno z logicznym mysleniem to naprawde lepiej nic nie piszcie i nie nabijajcie postow...

Mam gdzieś ilóść postów w moim profilu. Spójrz na date rejestracji konta. Dla mnie logiczne jest, że jeśli chce założyć gildie to nie pisze o tym na forum które jest o cheatach do tejże gry lecz na oficjalnym forum w specjalnym dziale w którym można ogłaszać rekrutacje pokazac emblem gildi etc. Ujawnianie swoich nicków na takim forum...

Opublikowano

@up

dobry jestes ale to forum nie jest poswiecone tylko cheatom :) tu sie pisze takze o inych rzeczach jak sie ma jakis problem czy cos :) wiec prosze cie nie pisz juz w moim dziale...

Uczeń
Opublikowano

a po co robicie nową gildie?? jeszcze niedawno było kilka polskich gildii. Wszystkie sie rozpadły i z tego co się orientuje została tylko jedna Nemezis. Moze chcecie dołączyc do naszej (bo ja tez tam jestem) gildii zamiast robic nową??

Wszystko dotyczy serwera SIZ

Opublikowano

chyba zle sie czujesz? jest duzo polskich gildi i ja mam juz ponad 30 czlonkow 30-60lvle stracilem 1kk i myslisz ze ja poprostu wyrzuce?

Opublikowano

chyba zle sie czujesz? jest duzo polskich gildi i ja mam juz ponad 30 czlonkow 30-60lvle stracilem 1kk i myslisz ze ja poprostu wyrzuce?

Leże xD no 1kk to naprawdę kupa hajsu (za jednego silvera mogę Ci zrobić 2 gildie). Zrobisz z nimi pt na maze? :D

Uczeń
Opublikowano

wymein mi 5 polskich gildii na serwerze SIZ?? Zrobisz to jestes bosem:D:D

poza tym mi chodzi o wysokie lvl a nie 30-60. Za chwile bedziesz miał tego dosyc bo kazdy bedzie jęczał: "podexpisz mnie??" albo cos w tym stylu. No i wałsnie co do jednego miliona - ogromna suma:D

Opublikowano

gdyby nie te 13lat + , i nupy 30-60lvl i nazwa Spartanspl to może bym sie zastanowił...

nie bede już nic pisal ,pożycze tylko szczerego szczęścia w stworzeniu solidnej gildi :)

Opublikowano

śmiejcie się a zobaczycie ,za kilka(naście) "Lat" quildia się rozwinie i tylko wybrani w niej będą. Oczywiście 150+ :D

Czujecie to ?

Opublikowano

jakas nikt nie jeczy czy ich podexpie a gildia sie normalnie rozwija mam ja moze 12dni a juz mam 38 czlonkow i ponad 200+ points

Opublikowano

zeby wiecej osob mozna miec w guild? i fajnie emblem sie swiecil xD

W tym momencie rozjebałeś mnie już totalnie. Niezależnie od tego ile bedziesz mial tych punktów i czy 1 czy 3 (maxymalny) level gildi wciąż będziesz mógł mieć tylko 50 osob. Co do świecącego emblemu zapomnij... punkty nic Ci nie dadzą trzeba kupić ten efekt w DEKARON SHOPIE za rl hajs.

@Down pogratuluj im

Opublikowano

guild sie rozwinela mam 2lvl guild zaraz 3 ... i same 50+ 60+ lvle... i niby nie dam rady dalej tak...? sami lvle 60+ odchodzily od innych i przylaczali sie do mnie... a ja ich oto nie prosili sami sie pytali czy ich przyjme... mamy swoje forum spartanspl.jun.pl i za nie dlugo bedziemy mieli wlasnego TSa...

Opublikowano

dobra, koniec tych tajemnic, jak będziesz miał 3 lvl to zmienisz się w Super Wojownika ;)

anyway.

mi wystarczy 1 żeby Was pokonać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...