Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gildia Spartanspl Oglasza Nabor

Xerox94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako że od 2 lat mam własną gildię, mam sporawe doświadczenie. Z gildią jest różnie- jeśli chcesz wyłącznie polską gildię, to czeka Cię zonk. Polscy gracze w 65% przestają grać w Dekarona po 2 tygodniach tudzież nabiciu jakiegoś tam 70 levela. Mnie to zawsze wkurwiało, bo codziennie wypiepszałem średnio 2-3 graczy i musiałem szukać innych na ich miejsce. Raz nawet próbowałem zrobić gildię Polsko-Czeską, bo poznałem śmieszną kobitkę z Czech... Ale po tym wszystkim nabawiliśmy się tylko kosa u jakichś debili, internetowych kozaków.

Więc jeśli znasz anglika w stopniu komunikatywnym to rób gildię international zostawiając jedynie aktywnych graczy.

Teraz o wiele lepsza rada- ROZWIĄŻ TĄ UPADŁĄ GILDIĘ i dołącz do innej, już istniejącej. W Dekaronie jest tyle gildii, że aż kurwica bierze. Nie są to gildie "profesjonalne", lecz mizerne przechowalnie robione przez lamerów dla lamerów. Moja gildia "LoveCraft" (dopisek PL to skazanie na porażkę) istnieje tylko u zaprzyjaźnionych ze mną graczy. Nie mam zamiaru znów rekrutować na szeroką skalę. Po prostu nie mam siły tego robić. Moja gildia jest paczką dobrze zapoznanych (nie koniecznie tylko przez virtual) kumpli i amen. Mamy świecące logo, 3lv i 3500+ adv pointów, które gówno nam dają poza szpanem.

Jak każdy średnio inteligentny ludź powinien wiedzieć, uczymy się na własnych błędach. Ale nie musisz tego robić- wystarczy że posłuchasz mnie i innych forumowiczów. W przeciwnym razie ostro się przejedziesz na swoim pomyśle.

Pozdrawiam.

(\__/)

(='.'=) This is Bunny. Copy and paste bunny into your

(")_(") signature to help him gain world domination.

Opublikowano

... mam w guild samych 60lvl+ i sporo 120 i to sa sami polacy ,,, kazdy z nich jest aktywny bardzo czesto graja wiec z guild nie zrezygnuje i nie mam zamiaru robic international ... mamy swoje forum swojego tsa i jest wszystko dobrze...

Ktos wczesniej napisal ze rozwali ta guild z slabszym lvlem mozemy zobaczyc jezeli faktycznie rozawlisz 140lvli... ;)

Opublikowano

... mam w guild samych 60lvl+ i sporo 120 i to sa sami polacy ,,, kazdy z nich jest aktywny bardzo czesto graja wiec z guild nie zrezygnuje i nie mam zamiaru robic international ... mamy swoje forum swojego tsa i jest wszystko dobrze...

Ktos wczesniej napisal ze rozwali ta guild z slabszym lvlem mozemy zobaczyc jezeli faktycznie rozawlisz 140lvli... ;)

Codziennie widze te 140 levele. Tylko dlaczego wciąż mają sety na 20+ i expią w HeiHarp?

Opublikowano

Może nudzi im się po wbiciu 180 levela i przypominają sobie stare, dobre czasy jako "dwudziestki"? ;D

(\__/)

(='.'=) This is Bunny. Copy and paste bunny into your

(")_(") signature to help him gain world domination.

Uczeń
Opublikowano

ja moge wymienic

last\hope

akatsuki

nemezis

rycerze apokalipsy

deus irae

z tych guild narazie widzialem tylko nemezis kiedys bylem w lh a teraz juz ich nie widac ;s

wszystko sie rozpadlo i polacy poszli do gildii takich jak enigma anatognism czy fate :D

fajnie się orientujesz. AkatsukiPL nie ma od wprowadzenia Action6. Teraz ktos zrobił ale są tam 3 osoby. Last Hope - lider miał włamanie na konto i rozwiązał gildie(to była najlepsza polska gildia bo doszli ludzie z Equilibrium przewaznie 140+). Z last Hope powstała 10 osobowa gildia o nazwie GRUNWALD, któa i tak juz chyba nie istnieje.

Rycerze apokalipsy tak samo jak Choosen One sa i mają po kilku graczy ale nikt tak nie gra(wiem bo mam postac w kazdej gildii). Deus Irae - nie wiem nie słyszałem. Jest jeszcze Polska Zbrojna ale jest podobną gildią do Rycerzów Apokalipsy czyli wogóle jej nie ma. Istnieje i dobrze się trzyma i jest bardzo aktywna gildia NEMEZIS bo sam w niej jestm:)

jak widzisz mamy chyba rózne pojęcie na temat gildii. Gildia moze miec 5 członków moze miec emblemat ale nikt nie bedzie grał. Tak jest to gildia ale tylko na papierze. Prawdziwa gildia składa sie z aktywnych graczy.

Co do graczy którzy poszli do Enigmy i Fate to się zgdze ale jest ich nie wielu szczególnie w Fate

Opublikowano

Niewiem czy tylko ja to widę ale Rydzu i Dettseh się uwzięli powiem wam coś na koniec tematu chyba że chcecie dalej to ciągnąć trzymaj guildie dalej i prowadź ja jak do tej pory będziesz dbał o atmoswerę i dostrzegał aktywnych ludzi guildia się będzie rozwijać niezwracaj uwagi na odpowiedzi 2 wymienionych powyżej bo są totalnym odlotem nagrali się na hakach i myslą że już wiedzą wszystko o guildiach w sumie rozwala mnie i zaskakuje motywowanie jakie od nich otrzymujesz i popieram twoje uparcie co do swojej guildi to już jest znak że może z niej będzie coś ciekawego bo wkładasz w nią dużo swojego zainteresowania i się niepoddajesz. I takie małe conieco 30-60 lvl Dettseh i Rydzyk pewnie to są 150++ spoko jak was nieinteresują tacy gracze zostawcie to dla siebie niezapominajcie że te wasze koksy też miały taki lvl jak tamte noby a dodam tyle Dettseh twoja guildia to była totalna katastrofa cóz tródno to twój własny osobisty dramat (tylko i wyłącznie). Zaskoczyło mnie to że skoro tobie się nieudało to i jemu się nieuda no sorka ale on to tobą napewno niejestest i ta guildia już jest na wygranej pozycji xD

Opublikowano

Niewiem czy tylko ja to widę ale Rydzu i Shin się uwzięli powiem wam coś na koniec tematu chyba że chcecie dalej to ciągnąć trzymaj guildie dalej i prowadź ja jak do tej pory będziesz dbał o atmoswerę i dostrzegał aktywnych ludzi guildia się będzie rozwijać niezwracaj uwagi na odpowiedzi 2 wymienionych powyżej bo są totalnym odlotem nagrali się na hakach i myslą że już wiedzą wszystko o guildiach w sumie rozwala mnie i zaskakuje motywowanie jakie od nich otrzymujesz i popieram twoje uparcie co do swojej guildi to już jest znak że może z niej będzie coś ciekawego bo wkładasz w nią dużo swojego zainteresowania i się niepoddajesz. I takie małe conieco 30-60 lvl Shinset i Rydzyk pewnie to są 150++ spoko jak was nieinteresują tacy gracze zostawcie to dla siebie niezapominajcie że te wasze koksy też miały taki lvl jak tamte noby a dodam tyle Shinset twoja guildia to była totalna katastrofa cóz tródno to twój własny osobisty dramat (tylko i wyłącznie). Zaskoczyło mnie to że skoro tobie się nieudało to i jemu się nieuda no sorka ale on to tobą napewno niejestest i ta guildia już jest na wygranej pozycji xD

Widzę, że lubisz mieszać ok każdy ma swoje hobby. Ogarnij słownik ortograficzny (ja też jestem dys i co z tego?) grÓpa & trÓdno jest tego więcej ale najzwyczajniej w świecie nie chce mi się wszystkiego wytykać palcem, bo z góry wiem, że nadal będziesz pisał tak jak piszesz zaslaniając się tekstem o dysleksji albo tym, że tak jest wygodniej i szybciej. Co do samej gildi skoro mowa o wygranej pozycji masz racje czasem bywa tak, że ktoś jest pierwszy,drugi czy trzeci pytanie tylko od której strony.

Zamiast pisać kolejne głupoty wpadnij na vt lub ts'a od razu obale wszystkie Twoje argumenty związane z tą gildią lub shield hackiem (pewnie nie masz mikrofonu co?)

Opublikowano

Powiem tak ... Jak chlopak chce to neich sobie robi gildie i przyjmuje kogo chce. Ma chec i zaangazowanie to git :) Moim zdaniem Rydzyk i Shinset troche bez potrzeby sie zaczeliscie nabijac, chociaz bylo smiesznie :D Kazdy gra tak jak chce i lubi :P Ja mam wlasna gildie 3 osobowa (Ja, Moj drugi char i moj trzeci char xD). Zalozylem tylko po to, aby nie wkurzac sie jak po przejsciu przez Loa dostaje 30x zapro do gildi. :P

Wedlug mnie autor tematu, nie powinnien go tutaj zakladac ... bo tak jak pisali ludzie wczzesniej. Jest to forum o hackach i cheatach, a Ty chcesz przyjmowac ludzi, ktorzy graja normalnie ... gdzie tu sens i logika :P

Opublikowano

Powiem tak ... Jak chlopak chce to neich sobie robi gildie i przyjmuje kogo chce. Ma chec i zaangazowanie to git :) Moim zdaniem Rydzyk i Shinset troche bez potrzeby sie zaczeliscie nabijac, chociaz bylo smiesznie :D Kazdy gra tak jak chce i lubi :P Ja mam wlasna gildie 3 osobowa (Ja, Moj drugi char i moj trzeci char xD). Zalozylem tylko po to, aby nie wkurzac sie jak po przejsciu przez Loa dostaje 30x zapro do gildi. :P

Wedlug mnie autor tematu, nie powinnien go tutaj zakladac ... bo tak jak pisali ludzie wczzesniej. Jest to forum o hackach i cheatach, a Ty chcesz przyjmowac ludzi, ktorzy graja normalnie ... gdzie tu sens i logika :P

Bingo właśnie o to mi Timor chodzi. Nie mam nic przeciwko temu, że ktoś sobie zalożył gildie. Boli mnie jednak fakt, że jest na tyle zdesperowany by pisać odnośnie rekrutacji legalnych graczy na forum poświęconym cheatą gdyby to była gildia typowo cheaterska również nie miałbym nic do tego.

Opublikowano

No nareszcie to powiedziałeś można było tak odrazu sorka za błędy sole ich sporo nienapisze że jestem dys i tym podone może cię to wkurza nielubie mieszać w tematach poprostu niecierpię jak się kogoś zniechęca gdzie może odnieść jakiś sukces nieznamy typka i niewiemy jakie ma predyspozycje więc go chociaż niezniechęcajcie i tyle

Shinset przepraszam że cie wymieniłem w moim poprzednim poście pomyliły mi się osoby jakoś podobne avatarki były i mnie to zmyliło już poprawiłem nazwę o którą mi chodziło jeszcze raz z góry sorka.

Rydzyk jeszcze jedno nielubię jak się selekcjonuje ludzi na lepszych i gorszych albo tych wyżej lub niżej twoje widzi mi sie o mnie trochę niewypaliło niewiesz jaki jestem nieznasz mnie a po wypowiedzi tym bardziej niepoznasz co do TSa i tych podonbych niemasz na co liczyć wiesz dla czego?

Shield hack kryjecie coś co jest tu dostępne i ludzi tylko denerwujecie mogliście wogóle nic niewspominać na jego temat bym tego niekontynuował sorka ale odniosłem wrażenie że wolicie go jedynie dla siebie zatrzymać pytanie czemu?

Tak wiem zniszczyłoby grę itp. Jakoś ludzie sobie radzą i się nią bawią dalej i nieukrywajmy również tego faktu że niekażdy użyje tego buga z różnych powodów tak jak to miało miejsce dawniej. Na tym bugu ludzie też bany łapią na Square najczęściej były już przypadki że nagrywali ich a potem Gamehi banowało tych niesmiertelnych więc każdy użyje to na własną odpowiedzialność.

I niełudźmy się nikomu byście go niedali... a tak inni mają jakąś szanse na wypowiedzenie się chociaż w tej sprawie.

(Dla ciebie mogą to być głupoty nic na to nieporadzę ja walczę o jakieś konkrety chociaż)

Opublikowano

No nareszcie to powiedziałeś można było tak odrazu sorka za błędy sole ich sporo nienapisze że jestem dys i tym podone może cię to wkurza nielubie mieszać w tematach poprostu niecierpię jak się kogoś zniechęca gdzie może odnieść jakiś sukces nieznamy typka i niewiemy jakie ma predyspozycje więc go chociaż niezniechęcajcie i tyle

Shinset przepraszam że cie wymieniłem w moim poprzednim poście pomyliły mi się osoby jakoś podobne avatarki były i mnie to zmyliło już poprawiłem nazwę o którą mi chodziło jeszcze raz z góry sorka.

Rydzyk jeszcze jedno nielubię jak się selekcjonuje ludzi na lepszych i gorszych albo tych wyżej lub niżej twoje widzi mi sie o mnie trochę niewypaliło niewiesz jaki jestem nieznasz mnie a po wypowiedzi tym bardziej niepoznasz co do TSa i tych podonbych niemasz na co liczyć wiesz dla czego?

Shield hack kryjecie coś co jest tu dostępne i ludzi tylko denerwujecie mogliście wogóle nic niewspominać na jego temat bym tego niekontynuował sorka ale odniosłem wrażenie że wolicie go jedynie dla siebie zatrzymać pytanie czemu?

Tak wiem zniszczyłoby grę itp. Jakoś ludzie sobie radzą i się nią bawią dalej i nieukrywajmy również tego faktu że niekażdy użyje tego buga z różnych powodów tak jak to miało miejsce dawniej. Na tym bugu ludzie też bany łapią na Square najczęściej były już przypadki że nagrywali ich a potem Gamehi banowało tych niesmiertelnych więc każdy użyje to na własną odpowiedzialność.

I niełudźmy się nikomu byście go niedali... a tak inni mają jakąś szanse na wypowiedzenie się chociaż w tej sprawie.

(Dla ciebie mogą to być głupoty nic na to nieporadzę ja walczę o jakieś konkrety chociaż)

Walka o konkrety czyli jak sam powiedziałeś wypowiedź innych w tej sprawie (to dopiero konkret). Szkoda, że niektóre rzeczy trzeba dobitnie tłumaczyć. Nie wejdziesz na Ts'a, bo jak to powiedziałeś "kryjemy shield hacka?". Pisząc te śmiszne wypociny prowadzisz walke z wiatrakami, lepiej załóż sobie stronke na yoyo.pl (sarkazm?) i umieść na niej tego shield hacka.

Opublikowano

TS mówisz na moje niejesteś warty czasu jaki bym ci poświęcił wszystko dobrze jest tu ujęte jak cie to boli trudno i tyle. Myślisz że będe robiłt to na co dyktujesz to się grubo mylisz. Co do moich wypowiedzi popatrz trochę dalej to zobaczysz czego wy niemieliście odwagi zrobić. Jak ci nieodpowiadają konkrety (oczywiście te które ty widzisz bo widzisz bardzo wiele dziwnych rzeczy kłania się czytanie ze zrozumieniem - nie dokładanie swoich teori). Pokaż mi swoje jakie uzyskałeś co do Shield Hacka i ludzi tutaj.

Opublikowano

moze faktycznie przesadzilem z tym ze nie chce hackerow a podanie umiescilem tutaj lecz i tak sporo osob sie zglosilo do guild przez gg :) i gildia jest juz fajna rozwija sie ciagle gracze sa czesto online :P

Opublikowano

moze faktycznie przesadzilem z tym ze nie chce hackerow a podanie umiescilem tutaj lecz i tak sporo osob sie zglosilo do guild przez gg :) i gildia jest juz fajna rozwija sie ciagle gracze sa czesto online :P

Masz + za przyznanie się do błędu ^^. Każdy ma prawo do ich popełniania ważne, żeby wyciągnął z tego wnioski (mnie też trochę poniosło). Peace

Opublikowano

Masz + za przyznanie się do błędu ^^. Każdy ma prawo do ich popełniania ważne, żeby wyciągnął z tego wnioski (mnie też trochę poniosło). Peace

sorka rydzyk za all ale gildia serio wyszla wporzo :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...