Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nebris [Dedyk] [Hard/Medium]

Sebekxz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 574
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest możliwość uzyskania informacji ile ludzi gra obecnie na serwerze? Co tam zaglądnę to mam wrażenie, że mniej. Brak tam dużych ekip, gildii itd.

patrz licznik między 18-23

Opublikowano

Ten serwer był wzorowany na wom2 ? Czy to te same pliki ? tyle że spolszczone i troszkę edytowane. 

wzorowany w pewnym stopniu

Opublikowano

Już teraz zaczynając grę na serwerze otrzymacie na start unikalnego peta, wierzchowca, kostium oraz pakiet VIP na 3 dni!

Zapraszamy wszystkich serdecznie do gry.

b1pITz6.jpg

Opublikowano

Nie polecam... na serwerze jest mega faworyzacja przez administracje.

Serdeczny fms wam w dpe.

ROZWIŃ MYŚL

JAK KTOŚ CHCE ZROBIĆ SYGNATURKĘ PROSZĘ PISAĆ NA PW  :sex:

Opublikowano

Nie polecam... na serwerze jest mega faworyzacja przez administracje.

Serdeczny fms wam w dpe.

Nie ma żadnej faworyzacji mój drogi użytkowniku :)

Opublikowano

Mam pare pytan w prezentacji pisze ze ku co 2h a w grze mi pisze co 3h tak ma byc ? Nie widze w prezentacji broni jaka z partyzanty sie robi tak ma byc ?

Na serwerze niby gra 700/800 osob ale czemu na ch1 w m1 jinno moze 5 postaci zywych lata po m1 . Weszlem na pl duzo ludzi w m1 sobie biega robi pvp itp a tu pustka w m1. Gdzie ci ludzie ? To chyba wina sklepow offine :/ nastepna sprawa . Czemu eliksir poszukiwacza jak klikam to pisze ze nie mozna go jeszcze uzyc ? Rady zwiekszaja pomyslne wejscie czy tylko czas ?

Opublikowano

Mam pare pytan w prezentacji pisze ze ku co 2h a w grze mi pisze co 3h tak ma byc ? Nie widze w prezentacji broni jaka z partyzanty sie robi tak ma byc ?

Na serwerze niby gra 700/800 osob ale czemu na ch1 w m1 jinno moze 5 postaci zywych lata po m1 . Weszlem na pl duzo ludzi w m1 sobie biega robi pvp itp a tu pustka w m1. Gdzie ci ludzie ? To chyba wina sklepow offine :/ nastepna sprawa . Czemu eliksir poszukiwacza jak klikam to pisze ze nie mozna go jeszcze uzyc ? Rady zwiekszaja pomyslne wejscie czy tylko czas ?

Ty chyba serwery pomyliłeś poniżej screeny.

Co do eliksirów (nie oddałeś przedmiotów) co 3 godziny czyta się kamienie duchowe, na serwerze nie ma rad 

1134814856995961095597.jpeg

2228414856995961095597.jpeg

1416814856995961095597.jpeg7037914856995961095597.jpeg

@Didu7

Tak, ciągle poprawiamy systemy które już są od x lat w metinie, aby grało się lepiej. Czekamy też na rozwój topki wtedy też pojawi się duży update.

Opublikowano

@TM-r3acT macie w planach wprowadzić jakiś update z innowacjami? Oczywiście nie wszystko na raz, ale czy chociaż są jakieś plany? ;)

Opublikowano

Ty chyba serwery pomyliłeś poniżej screeny.

Co do eliksirów (nie oddałeś przedmiotów) co 3 godziny czyta się kamienie duchowe, na serwerze nie ma rad 

@Didu7

Tak, ciągle poprawiamy systemy które już są od x lat w metinie, aby grało się lepiej. Czekamy też na rozwój topki wtedy też pojawi się duży update.

Nie nie pomylilem serwerów bo u was gram , tylko zapytalem o ilosc graczy gdzie sie podziali  i chcialem opinie poznac , ale ja wchodze zwykle rano albo w nocy wiec moze dla tego tak mi sie widzialo , Nie rada tylko zwoj egzo , pomylily mi sie , moj blad ,  jeszcze pytanie mam co do wierzchowcow ktore sie robi na 15 lvl 30 itp to sa na stale czy czasowe ?  a co do partyzanty nie robi sie dalej nic z niej ?  po udpate bedzie cos sie robilo  dalej z niej   ?  Bo sie zrobi np zlodzieja dusz a udpate nagle dacie ze z party to troche zle bedzie ;/ 

a ku sie czyta co 3h a nie 2h , przed chwila sprawdzilem 

"" Q: Jak długo się czeka na czytanie KU?

A: Zmniejszyliśmy czas oczekiwania do 2 godzin. 

Opublikowano

@galerianki123

Partyzany nie będzie się przerabiać.

Wierzchowca craftowane sa u stajennego, czym wyzszy level tym wiecej czasu i % bonusu. 

Czyli dajmy na to jeśli zwiększycie lvl, dodacie po jednym secie to Partyzana nadal zostanie ? Nie widzę w tym sensu :D

?????????????????

Opublikowano

Przerwa 2017-01-30, godzina 4:50

Zmiany:
- Tworzony sklep będzie pojawiał się na miejscu ustawienia postaci
- Zwiększono szansę na bonus Smoczą Skrzynie z Metinów 90+
- Aby wejść na Ereb trzeba posiadać w ekwipunku jeszcze 500.000 Yang

Opublikowano

@galerianki123

Partyzany nie będzie się przerabiać.

Wierzchowca craftowane sa u stajennego, czym wyzszy level tym wiecej czasu i % bonusu. 

Czyli dajmy na to jeśli zwiększycie lvl, dodacie po jednym secie to Partyzana nadal zostanie ? Nie widzę w tym sensu :D

?????????????????

Podpinam sie , z czego bedzie sie robic bron na mentala czy wcale nawet po update ? 

Opublikowano

Przerwa 2017-02-02, godzina 9:10

Zmiany:
- Zwiększono drop sztabek z Metinów 90+
- Została usunięta prowizja 500.000 Yang, aby wejść do Ereb (wzamian trzeba odczekać 10 minut)

Opublikowano

@TM-r3acT

Jak wygląda sytuacja na serwerze ? Dam radę coś poklikać kimś innym niż wp/body ? Ten pakiet vip na 3 dni jest jeszcze aktywny ?

Opublikowano

@TM-r3acT

Jak wygląda sytuacja na serwerze ? Dam radę coś poklikać kimś innym niż wp/body ? Ten pakiet vip na 3 dni jest jeszcze aktywny ?

Tak dasz rade. I tak pakiet jest aktywny. 

Opublikowano

@Bolus™ może ktoś z administracji odpowiedzieć na pytanie dotyczące przerabiania partyzany po aktualizacji? Samo pytanie jest parę postów wyżej. Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...