Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nebris [Dedyk] [Hard/Medium]

Sebekxz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogólnie serwer z*******y, ale ciężko o ku aura. Nie mówię o zarobku na to, bo easy, ale żeby znaleźć. Dziennie po kilka osób pisze, że kupi, jak pisałem na wołaj nikt się nie odezwał. Na shopach też w sumie nie widziałem wgl.

• Odpowiedzi 574
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ogólnie serwer z*******y, ale ciężko o ku aura. Nie mówię o zarobku na to, bo easy, ale żeby znaleźć. Dziennie po kilka osób pisze, że kupi, jak pisałem na wołaj nikt się nie odezwał. Na shopach też w sumie nie widziałem wgl.

dlatego duzo osob zbiera zbedne ku na book day

Opublikowano

Przerwa 2017-01-03, godzina 00:40

Zmiany:
- Modyfikacja w Dzień książek (trzeba oddać 3 księgi, aby otrzymać 1 instrukcje)
- Poprawiono drop z kamieni Metin 90+
- Modyfikacja Handlowej Oferty (trzeba oddać 5 ulepszaczy za 1 ulepszacz z oferty)
- Osłabiono lekko Duchowe Uderzenie
- Zwiększono Umiejętności Sury WP, BM, Archera
- Lizaka od teraz nie połączymy z kolcami (tygrys, smok) oraz bransą (tygrys, smok)
- Wprowadzono kolejny fix pod dungeony (przenoszenie w grupie)

Opublikowano

Zmiany:

- Modyfikacja w Dzień książek (trzeba oddać 3 księgi, aby otrzymać 1 instrukcje)

- Modyfikacja Handlowej Oferty (trzeba oddać 5 ulepszaczy za 1 ulepszacz z oferty)

- Lizaka od teraz nie połączymy z kolcami (tygrys, smok) oraz bransą (tygrys, smok)

Ale po co te zmiana z bookdayem skoro i tak ciężko trafić drogą instrukcje? 

Opublikowano

Zmiany:

Po to gdyż wymieniając 1:1 (nie którzy mają po kilka postaci wypełnionych ku) bylo bardzo duzo instrukcji przez co ceny instr. momentalnie spadały.

Opublikowano

Zmiany:

Po to gdyż wymieniając 1:1 (nie którzy mają po kilka postaci wypełnionych ku) bylo bardzo duzo instrukcji przez co ceny instr. momentalnie spadały.

A kiedy będzie book day?

Opublikowano

Zmiany:

A kiedy będzie book day?

W połowie każdego miesiąca. 

Opublikowano

Przerwa 2017-01-04, godzina 14:50

Zmiany:
- Zwiększono szansę na Wodny Kryształ
- Poprawiono zabieranie Ksiąg Klęski (zabierało cały stack)
- Poprawiono estetycznie tworzenie Górniczego Kamienia

Opublikowano

Witam, kilka pytan wypunktowanych:
- oplaca sie w tym momencie zaczynac czy jakis inny medium/hard polecacie, ktory stoi, ma wyjsc i jest warty uwagi?
- ile osob online?
- czy sa jakies mocne gildie, ktore sa aktywne, tocza wojny i tyranki o bossy czy raczej nie ma czegos takiego i wbijasz na wiedzme i ja zbijasz bez bitki?

Opublikowano

Witam, kilka pytan wypunktowanych:

- oplaca sie w tym momencie zaczynac czy jakis inny medium/hard polecacie, ktory stoi, ma wyjsc i jest warty uwagi?

- ile osob online?

- czy sa jakies mocne gildie, ktore sa aktywne, tocza wojny i tyranki o bossy czy raczej nie ma czegos takiego i wbijasz na wiedzme i ja zbijasz bez bitki?

1. Opłaca się, nie ma raczej na rynku teraz drugiego hard/medium na którym warto grać.

2. Na stronie masz licznik, teraz prawie 800 jest, a serwer nie ma za dużej reklamy

3. Do tego etapu jeszcze nie doszedłem, ale wiem, że gildie biją wróżki

Opublikowano

Najlepszym serverem medium/hard typu wlasnie nebris ew. balmo** s3 czy tam veste**s itd pod wzgledem ilosci graczy?

Zeby zagoscic tu na dlugi okres czasu, zrobic zaje.bista postac, ekipe itd, wojny, tyranki itd, a nie shopow 19182383 i zero aktywnych graczy. Ktory server polecacie?

Opublikowano

Pol dnia w robocie czekac przy kompie na odpowiedz, widac, ze pusto chyba na servie :D

co serwer ma do mpc, zresztą w temacie Nebrisa pytasz na którym serwerze grać, od tego masz inny dział

Opublikowano

Myslalem, ze tu jakas dyskusja, ale umarlo wiec jakies wnioski mozna wyciagnac po czyms takim, biorac pod uwage, ze w starszych serverach dyskusje ciagle trwaja, server jest polecany itd, idz ogladac anime. 

@EDIT. mangozje**e 
@EDIT2. zarcik, tez ogladam, dzieki juz za info :D

Opublikowano

Wbiłem na serwer po raz drugi mimo że za pierwszym dostałem bana, bo serwer jest mega stabilny, sporo ludzi, dopracowany. Wbiłbym po raz 3 od nowa grać bo na prawdę warto i nie żałuję. Polecam z całego serca tym którzy nie mogą się zdecydować.

Opublikowano

Wow, na liczniku 869, a pamiętam jak było po 200-300 online, Bolus, odjebałeś kawał dobrej roboty z serwerem !

# Nigdy nie dostał perma na 30 dni - S.A.B.A.L

Opublikowano

Przerwa 2017-01-07, godzina 09:45

Zmiany:
- Zmodyfikowano drop z Szkatułki Wodnego Smoka oraz Razadora
- Zmodyfikowano drop z Baronówny Pająków
- W Katakumbach pokazuje ile pozostało czasu do kolejnej wyprawy

Opublikowano

Przerwa 2017-01-08, godzina 09:50

Zmiany:
- Naprawiono problem z pakietem od tekstu (padały kanały i były problemy z wyświetlaniem tekstu)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...