Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WATL.PL || Od Graczy dla Graczy | [Wejdź] i się przekonaj !

vDeziqn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

IP----> WATL.PL <----IP 

Serdecznie Zapraszam Wszystkich na TeamSpeak3

Nie chcemy mówić, że jesteśmy najlepsi - wejdź i przekonaj się sam!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Oferujemy:

512 slotów - Licensed Hosting Provider

:) Oraz Administrację która pomoże z wszystkim co związane z TeamSpeak3 :)

Podlegamy się prawu EU oraz RP

Działamy Stabilnie oraz 24/7 :)

➽ Kanały prywatne dla zarejestrowanych użytkowników

- Aby się zarejestrować prosimy zaczekać 30 Minut ewentualnie wejść na kanał ☛ Support @ WATL.PL [Wejdź] gdzie otrzymasz pomoc.

Kanały V.I.P

Kanały specjalnie przygotowane pod | Gildie | Klany | Orgarnizacje | Premium |

Różnorodne rangi + customowa ikonka dla użytkowników z rangą V.I.P oraz Premium

- Oraz Serwer który działa 24/7 UEEM5yO.gif

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Informacje:

80gKm24.gif Interaktywny Banner

80gKm24.gif Autorskie Ikony :)

80gKm24.gif BOT aktualizujący wszystko co (1 MINUTĘ)

80gKm24.gif Automatyczne Kanały

80gKm24.gif Ładnie Przedzielone Strefy :)

80gKm24.gif 2 Boty Muzyczne 

80gKm24.gif Opcja ++ 

[Oraz w razie potrzeby Dodanie botów do strefy Premium]

80gKm24.gif Niskie Pingi 

:yay:80gKm24.gif Ochrona AntyDDOS  :yay:

[WEJDŹ] i Przekonaj się sam! 

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Właśnie siedze na ts3, widać ze autorskie ikonki (ale mam wrazenie ze gdzies je widzialem ;3), Wygląd ts3 jest spoko jutro posiedze na nim bardziej i przekonamy sie ale widac ze zaczynacie dopiero serwerem ;3 ale zycze powodzenia w sukcesach . (Abot najlepszy ;3 a jeszcze nowa aktualizacja co bedzie ;p)

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

Prawda ;d miałem darmowego dopóki nie zaczęło mu odpieprzać i lagować cały serwer. A narazie brak środków na płatnego więc siedzę na botach z darmówek i trochę syf ;d

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

Opublikowano

Właśnie siedze na ts3, widać ze autorskie ikonki (ale mam wrazenie ze gdzies je widzialem ;3), Wygląd ts3 jest spoko jutro posiedze na nim bardziej i przekonamy sie ale widac ze zaczynacie dopiero serwerem ;3 ale zycze powodzenia w sukcesach . (Abot najlepszy ;3 a jeszcze nowa aktualizacja co bedzie ;p)

Ikonki są z Boxdela, a niektóre są dorobione i wyglądają okropnie. Według mnie województwa to jakaś porażka, da się zrobić lepiej województwa w tym stylu. ;p 

Te dorobione ikonki tracą na jakości i prezentują się nie najlepiej dlatego za to jest minus.

@topic

Serwer wydaję się estetyczny i dopracowany jednak mam parę zastrzeżeń:

ScreenShot:

6499814757548121237309.png

Jak dla mnie trochę za bardzo przekombinowane, za dużo znaczków ale to kwestia gustu.

Co do serwera myślę, że warto polecić.

Nie mogę się wypowiedzieć na temat Administratorów bo weszłam ciut wcześnie, a wiadomo jest praca i szkoła. 

Gdyby nie te brzydkie ikonki, które zostały dorobione i województwa oraz gdyby nie ta ilość znaczków to można byłoby dać 10/10, a tak to takie 8/10.

I pomyślicie nad lepszą prezentacją i oprawą graficzną bo z tego co wiem to banner jest dostępny dla wszystkich oraz poprawcie prezentację bo od "oraz" nie rozpoczyna się zdania. ;p 

Mam nadzieję, że serwer Wam się rozwinie i może wtedy pomyślicie nad zmianą tego co u góry wypisałam.

Życzę sukcesów, pozdrawiam. :-) 

Opublikowano

[-/+] To już 6 serwer z tym bannerem

[-/+] Strasznie nawalone znaczkami

[-] Crack licencja

[-/+] Zmieniliście nazwe bota

Moja opinia: serwer jest dość dopracowany, można polecić

Sugestia: zainwestujcie w jakiegoś bota jeśli chcecie zmieniać w taki sposób nazwy. Kupcie sobie licencje i zmieniajcie nazwy do woli...

Opublikowano

<17:19:12> Zostałeś wykopany z serwera przez "DaGGyTenFejm" (Korzystanie z innego TeamSpeak'a przesiadując na serwerze WATL.PL)

Opublikowano

<17:19:12> Zostałeś wykopany z serwera przez "DaGGyTenFejm" (Korzystanie z innego TeamSpeak'a przesiadując na serwerze WATL.PL)

Nic dziwnego, że dostałeś kicka za to, że siedzisz na innym ts. Ja na swoim serwerze również wyrzucam osoby, które afczą na poczekalni siedząc na innym serwerze.

Opublikowano

@Aktualizacja

+ Dodaliśmy więcej Województw..

+/- Tak Przy okazji Statystyki serwera z Dnia Dzisiejszego  :) Poprawiło mi troszke Chumor/Dzień gdy to zobaczyłem

(Owszem wiem, że to jest praktycznie nic, ale dopiero zaczynam) ;)

Nowe Osoby: 36

Rekord Online: 19

Opublikowano

@Aktualizacja

+ Dodaliśmy więcej Województw..

+/- Tak Przy okazji Statystyki serwera z Dnia Dzisiejszego  :) Poprawiło mi troszke Chumor/Dzień gdy to zobaczyłem

(Owszem wiem, że to jest praktycznie nic, ale dopiero zaczynam) ;)

Nowe Osoby: 36

Rekord Online: 19

Humor kolegą ;3 to gratki i najlepiej do przedu isc.

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

@Aktualizacja

+ Nowy YouTuber 2,600k Subskrypcji 

+ Większa Reklama [Więcej osób siedzi]

+ Posiadamy System LvL 1-10 :)

Nowe Osoby: 66

Rekord Online: 34

Opublikowano

[-] Crack licencja

[-] Plagiat ikon

[-] Właściciel, który jedyne co potrafi to skopiować i wkleić wszystko jak leci.

[-] Zabezpieczenia poziom dno aż ci podlinkuje reguły, bo serwer pada z darmowej.

[-/+] Administracja miła tylko wtedy jeżeli coś potrzebuje

[-] Po co rozmawiać skoro można zbanować?

[+] Abot

[-] Czy tak trudno zrobić nowy banner? Tylko używać templata z abota?

Do gry nie wszedłem na moment, i nie, nie wszedłem dla monet

Wiem to, gdy tęsknie za domem, i kiedy pędzę na koniec Do gry nie wszedłem na moment, i nie, nie wszedłem dla monet

Wiem to, gdy tęsknie za domem, i kiedy pędzę na koniec 

Opublikowano

Crack licencja + kradzione ikony nie pozdrawiam (większość flatow z mojego byłego serwera) :* P.S Taki anty-ddos ze serwer leci na strzała z darmowki :)

You are banned permanently. Reason: "Spierdalaj Frajerze nic nie wyjebales bo w logach nie ma zadnych ddosow :_)"

I czemu się dziwisz, że dostałeś bana? Jak bardzo trzeba nie mieć poukładane w głowie żeby niszczyć czyjąś pracę?

Niszczenie czyjejś pracy to głupota, a pisanie "serwer leci na strzała" jest jednoznaczne z groźbą. 

MPCForum nie popiera niszczenia czyjejś pracy więc, jeśli się już wypowiadasz to zachowaj jakikolwiek poziom.

Gdybyś wszedł do mnie na serwer wyleciałbyś równie z banem.

Co do serwera niezależnie czy serwer stoi czy nie. Bardzo miła oraz profesjonalna administracja dlatego warto wejść i zostać na dłużej.

@topic

Kiedy zamierzacie zorganizować jakiś Event? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...