Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Nexoria

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 171
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Brak wypisanego gm Routh i brak linku do jego profilu złamanie regulaminu prezentacja/zapowiedz kosz 

A serwera osobiście nie polecam technik miał serwerów kilka każdy upadł zawsze ta sama administracja 

A co Ty ku**a moderator jesteś żeby pisać gdzie ma być prezentacja? 

Jestem uczciwym użytkownikiem tego forum który zwraca uwagę na wszystkie szczegóły a jeśli widzę takie przeoczenie przez administracje które ewidentnie łamie ustalony regulamin zgłaszam to lub pisze o tym w poście 

Opublikowano

Brak wypisanego gm Routh i brak linku do jego profilu złamanie regulaminu prezentacja/zapowiedz kosz 

A serwera osobiście nie polecam technik miał serwerów kilka każdy upadł zawsze ta sama administracja 

A co Ty ku**a moderator jesteś żeby pisać gdzie ma być prezentacja? 

Jestem uczciwym użytkownikiem tego forum który zwraca uwagę na wszystkie szczegóły a jeśli widzę takie przeoczenie przez administracje które ewidentnie łamie ustalony regulamin zgłaszam to lub pisze o tym w poście 

Jak będę uzupełniał prezentacje na oficjalny start to dopisze go, najzwyczajniej w świecie umknęło to mojej uwadze. Poki co trwają zapisy na beta testy! Zapraszamy do zakładania kont na stronie głównej ;)

Opublikowano

Przejrzałem prezentację i:

1. Dodajcie miedziany dzwon do shopa.

2. Proponuję nieskończoność strzał (archerów będzie bardzo mało to po co im jeszcze utrudniać życie).

3. Dodać kolory lub znaczki KU dla każdej klasy. Oszczędzimy masę czasu i dużo lepiej to wygląda (znaczki).

4. W runach jest zręka i siła, a nie ma inta (będzie płacz).

5. Już wcześniej to pisałem - te bryłki to średni pomysł według mnie.

6. Dlaczego nie ma zielonej rosy? Domyślam się że czas działania i wartość danego bonusu w rosach jest randomowa. Dajcie zawsze czas działania na 10 min, a wartość tylko randomową. Nikt nie lubi mieć roski 10% kryta na 1 min :).

7. Błąd w prezentacji przy kamieniach dusz (od +0 do +1, a miało być do +5 zapewne).

8. Z ryb powinien lecieć również kupon SM nie tylko NP bo nikt nie będzie łowił.

9. Mam nadzieję że paski nad potworami działają dalej niż tylko w m1 i m2 :).

Opublikowano

2. Proponuję nieskończoność strzał (archerów będzie bardzo mało to po co im jeszcze utrudniać życie).

3. Dodać kolory lub znaczki KU dla każdej klasy. Oszczędzimy masę czasu i dużo lepiej to wygląda (znaczki).

6. Dlaczego nie ma zielonej rosy? Domyślam się że czas działania i wartość danego bonusu w rosach jest randomowa. Dajcie zawsze czas działania na 10 min, a wartość tylko randomową. Nikt nie lubi mieć roski 10% kryta na 1 min :).

7. Błąd w prezentacji przy kamieniach dusz (od +0 do +1, a miało być do +5 zapewne).

8. Z ryb powinien lecieć również kupon SM nie tylko NP bo nikt nie będzie łowił.

Co do Run i Rosek - To jest akurat zamierzone działanie mające na celu zachowanie balansu klas. Co do reszty dzięki za uwagi i propozycje ;) Jeśli chodzi o KU, wprowadziliśmy dodatkowy opis dzięki któremu łatwiej będzie Wam szukać ich na shopach.

15f2a2c76fe94a01a6d8af2dce3730ed.png

Opublikowano

Co do Run i Rosek - To jest akurat zamierzone działanie mające na celu zachowanie balansu klas. Co do reszty dzięki za uwagi i propozycje ;) Jeśli chodzi o KU, wprowadziliśmy dodatkowy opis dzięki któremu łatwiej będzie Wam szukać ich na shopach.

Fajnie by było jak byście zmienili też grafikę książek, a nie tylko opis, ale zawszę coś.

Opublikowano

Rzygać się chcę tymi Hardami i tymi beznadziejnymi setami, i za długo nie postoi XDDDD

BornBePRO.jpg

Masz ładunek na kwadracie, skręć se jebnij macha !

Opublikowano

Zmień ikonki KU na te spvxq8.png wtedy będzie "łatwiej"

Opublikowano

Rzygać się chcę tymi Hardami i tymi beznadziejnymi setami, i za długo nie postoi XDDDD

To po co wchodzisz? Idź na therisa 175 lvl w 10h, 50 osób online polecam. 

Opublikowano

Fajna opcja jest na Vest.. Można włączyć nazwe only przedmiotów. Da rade i tutaj?

Wylączając pokazywanie nazw automatycznie zostają nazwy przedmiotów.

Opublikowano

Azprime spaliłeś się już w tej branży, moim zdaniem to będzie ostry niewypał. 

Hmm... co ma znaczyć, że się spalił? Co jak co, ale każdy jego serwer pod względem technicznym jest dopracowany w 100%. Każdy serwer trzyma poziom, to, że pada? Powód jest prosty, brak graczy. Jaki serwer ma stać, skoro nie przynosi profitu? 

Opublikowano

Azprime spaliłeś się już w tej branży, moim zdaniem to będzie ostry niewypał. 

Hmm... co ma znaczyć, że się spalił? Co jak co, ale każdy jego serwer pod względem technicznym jest dopracowany w 100%. Każdy serwer trzyma poziom, to, że pada? Powód jest prosty, brak graczy. Jaki serwer ma stać, skoro nie przynosi profitu? 

Jeżeli jest dopracowany pod każdym względem to dlaczego już kilka razy kończyłeś na syfach od niego z powodu bugów i Navi ? Śmieszne w chuyyyyy

Opublikowano

18/19 ma wystartować open beta, na forum jest info to też moglibyście notkę dać :) co by więcej ludzi sprawdziło.

edit.

@  Azprime : (13 October 2016 - 17:30)

o 20:00 odpalamy beta testy, za ok. 1h pojawi sie client na stronie smile.png

Opublikowano

Jest choc w tej chwili zainteresowanie serwerem jakies? Czy tylko 20osob na krzyz sie tym serwerem interesuje? :v 

Opublikowano

Jest choc w tej chwili zainteresowanie serwerem jakies? Czy tylko 20osob na krzyz sie tym serwerem interesuje? :v

To chyba na żadnym jego serwerze nie grałeś że tak mówisz ;d

Opublikowano

To chyba na żadnym jego serwerze nie grałeś że tak mówisz ;d

Gralem.

Tak potem sie dzialo ze zdziwie sie jak 200 osob bezdie zainteresowane.

Opublikowano

Client dostępny już do pobrania na stronie głównej serwera, beta testy rozpoczynamy o 20:00.

Dla najbardziej aktywnych beta testerów przewidujemy nagrody w postaci SM, po więcej informacji zapraszamy na forum! :)

http://nexoria.pl

Opublikowano

Beta testy zostaną odpalone zgodnie z zapowiedziami o 20:00, potrwają 24h. Zapraszamy do czynnego zgłaszania bugów i poprawek u nas na forum, będziemy wynagradzać Was za to SM na start ;)

ItemShop będzie na beta testach dostępny w grze. Można zapoznać się z cenami SM na stronie jak i ceną itemów w grze. Prosimy o niekupowanie itemów w ItemShopie w czasie trwania bety, wszystko zostaje po niej wyczyszczone, zostają tylko i wyłącznie czyste konta na oficjalny start.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...