Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Nexoria

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 171
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

serwer robiony pół roku, a bardzo przypomina asca

choć co ja wiem, pewnie w tym czasie serwer był udoskonalany technicznie, żeby nie było np. żelaznych hełmów u handlarza, czy coś

przynajmniej serwer będzie stabilny

tenor.gif

Opublikowano

choć co ja wiem, pewnie w tym czasie serwer był udoskonalany technicznie, żeby nie było np. żelaznych hełmów u handlarza, czy coś

Kurde, pierw był Vesteris, później Averion, jestem pod wrażeniem. Z całym szacunkiem, niżej podrzucam prezentacje ascariala, jeśli widzisz tam podobieństwo w systemach to nie wiem na jakim ascarialu Ty grałeś. Niewątpliwie na Ascarialu był System Tytułów, nowe Łowienie Rybek, Shopy Offline, Badania Rybaka, Kolekcjoner, Identyczne okna handlu, Panel Postaci, Zapis Pozycji, Szybka zmiana kanałów, Podświetlanie Perfektycjnych Bonusów, Dodatkowe bonowanie pasów, identyczne sety w ulepszaniu, taki sam Biolog, takie same osiągnięcia, identyczne Smocze Umiejętności, Runy (były, ale w kompletnie innej wersji). A o source to już w ogole nie wspominam, bo to to było na pewno. Jedyne, co te oba serwery mają identyczne to interface gry, wrzuciłem taki bo po prostu podoba mi się on, chociaż jakbym zostawił oryginalny od PL'a, to by było pisanie, że serwer to kopia Santerii, Vesterisa albo Globala, bo w końcu tam był taki sam.

http://www.mpcforum.pl/topic/1098198-ascarialpl-dedyk-medium/
Opublikowano

Z całym szacunkiem, niżej podrzucam prezentacje ascariala, jeśli widzisz tam podobieństwo w systemach to nie wiem na jakim ascarialu Ty grałeś. Niewątpliwie na Ascarialu był System Tytułów, nowe Łowienie Rybek, Shopy Offline, Badania Rybaka, Kolekcjoner, Identyczne okna handlu, Panel Postaci, Zapis Pozycji, Szybka zmiana kanałów, Podświetlanie Perfektycjnych Bonusów, Dodatkowe bonowanie pasów, identyczne sety w ulepszaniu, taki sam Biolog, takie same osiągnięcia, identyczne Smocze Umiejętności, Runy (były, ale w kompletnie innej wersji). A o source to już w ogole nie wspominam, bo to to było na pewno.

http://www.mpcforum.pl/topic/1098198-ascarialpl-dedyk-medium/

faktycznie te wszystkie systemy to nowości na Twoich serwerach

wiem, że pewnie moje zdanie nic nie znaczy, ale sa bal pomyśli tak samo, a on zniszczył już ponad 50 serwerów!!!!!

tenor.gif

Opublikowano

Wyglada fajnie.

Choc... po co te 10 ku i czytane co 1-2h? Dodatkowo zwazajac, ze na serverze sa rady i egzo? Po tygodniu ku beda gowno warte, z aura wlacznie. Sztuczne zasmiecanie miasta i eq.

Tygrysy bengalskie bardzo od wierzchowcow z IS nie odbiegaja, wiec chociaz tyle.. Choc i tak pet + fryz + kostium da zbyt duzego kopa, a to juz duzy minus. Czyli tradycyjnie, jak na 95% polskich privow.

Drop KU został ustalony w taki sposób, aby te główne księgi najbardziej potrzebne dropiły nieco rzadziej niż całą reszta, nie masz się o co martwić jeśli chodzi o ich wartość w przyszłości.

To nie jest rozwiazanie, chyba ze powtorzycie sukces z Ascariala i bedziecie przez dlugi czas utrzymywac 3-4k graczy :-)

Tak to skille na P to bedzie kwestia 1-2 dni jak ktos sie postara, a i kosztem niewielkim... Gralem juz na niejednym serverze gdzie bylo "10 ku do g" wiec nie sa to zadne domysly

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

mi to bardziej jego santerie(dobrze?) przypomina niż ascariala... a z tego co pamiętam ona się wywaliła niedługo po starcie.

Komputer: z NASA.

Opublikowano

. Jedna prosta sprawa,dlaczego oszukujecie ludzi? cytuje ,,Fanpage został odkupiony, stąd może ta "różnica" ,, Sami od siebie odkupujecie fanpage?? Wasze poprzedni 2 serwery staly 2.5 tyg i poltora miesiaca! Sami zobaczcie administracje i nie polecam serwera ze wzgledu na to,ze to jest skok na hajs jak poprzednie serwery.. http://www.mpcforum.pl/.../1556429-zapowied%C5%BA.../ http://www.mpcforum.pl/.../1527309-zapowied%C5%BA-averionpl/ zobaczcie sami jaka administracja tworzy Nexorie.

ese1

Opublikowano

. Jedna prosta sprawa,dlaczego oszukujecie ludzi? cytuje ,,Fanpage został odkupiony, stąd może ta "różnica" ,, Sami od siebie odkupujecie fanpage?? Wasze poprzedni 2 serwery staly 2.5 tyg i poltora miesiaca! Sami zobaczcie administracje i nie polecam serwera ze wzgledu na to,ze to jest skok na hajs jak poprzednie serwery.. http://www.mpcforum.pl/.../1556429-zapowied%C5%BA.../ http://www.mpcforum.pl/.../1527309-zapowied%C5%BA-averionpl/ zobaczcie sami jaka administracja tworzy Nexorie.

ese1

Fanpage wcześniej należał do reszty administracji Averiona, a następnie ja go przejąłem. Widze, ze spawacz konkretnie się udziela w duszy.

Averion v3? Postoi dłużej niż 2 poprzednie ?

Fajnie, że Nexoria to Hard/Medium, a Averion to Easy. Nie ma to jak rzeczowa wypowiedź ;)

Expienie na DC zamiast w v2  nie będzie? :(

Co jak co, ale to była fantastyczna opcja.

Będzie. ;)

Opublikowano

Kiedy jakieś konkursy na start? Wypadałoby zarobić trochę SM :D

Jakieś nagrody dla topki przewidujecie? Nawet w postaci jakiegoś unikalnego kostiumu czy prefiksu :P

Opublikowano

Grałem na 2 poprzednich, 2 razy zostałem oszukany, więc się pytam chyba normalne, nie? 3 raz nie zagram, bo będzie na 100% identyczna sytuacja. Ta sama administracja, która za 1 razem wypuściła zbugowany serwer, że ło Jezu, a za drugim razem porzuciła serwer się zmieni? Ja w to nie wierzę, ale życzę wam powodzenia..

Żeby zaraz grono adoracyjne, się nie odpaliło i oburzyło, proszę wziąć pod uwagę, iż jest to moje zdanie, moja opinia. Grałem na 2 poprzednich, więc mam prawo się wypowiedzieć jak to wyglądało i co i tym myślę.

ps. kidzie Metina - kilka stron wcześniej widziałem twoje posty. Jesteś w gronie osób, które powinny świecić przykładem, a nie odwalać taką żenadę...

9368_gold.png

Opublikowano

ehh azprime znów atakuje nasze portfele.

Averion=Nexoria jedynie kosmetyczne zmiany.

Azprime juz z 10 serwerów miał i każdy wyjebał także wątpię że teraz bedzie inaczej.

Miesiąc max 1,5 i znow wyjebie nie polecam.

Opublikowano

Serwer tak podobny do Venteris nawet ( kotletem mi pachnie ) i nie zagram ale skreślam serwera gdyż administracja jesli sie będzie starać moze przyciagną to 200-300 graczy

Opublikowano

Grałem na 2 poprzednich, 2 razy zostałem oszukany, więc się pytam chyba normalne, nie? 3 raz nie zagram, bo będzie na 100% identyczna sytuacja. Ta sama administracja, która za 1 razem wypuściła zbugowany serwer, że ło Jezu, a za drugim razem porzuciła serwer się zmieni? Ja w to nie wierzę, ale życzę wam powodzenia..

Żeby zaraz grono adoracyjne, się nie odpaliło i oburzyło, proszę wziąć pod uwagę, iż jest to moje zdanie, moja opinia. Grałem na 2 poprzednich, więc mam prawo się wypowiedzieć jak to wyglądało i co i tym myślę.

ps. kidzie Metina - kilka stron wcześniej widziałem twoje posty. Jesteś w gronie osób, które powinny świecić przykładem, a nie odwalać taką żenadę...

Zatem chciałbym się dowiedzieć w czym zostałeś oszukany.

Opublikowano

Polecam ze względu na Azprime. Kiedyś miałem negatywne nastawienie do jego osoby, ale się stara i jego projekty mają dużo graczy.

No nic tylko czekać na start.

Omnes puerum deriserunt.

Opublikowano

Polecam ze względu na Azprime. Kiedyś miałem negatywne nastawienie do jego osoby, ale się stara i jego projekty mają dużo graczy.

No nic tylko czekać na start.

stara się?

z tego co pamiętam to na każdym jego serwie na którym grałem był bugi identyczne co na poprzedniej odsłonie.

Komputer: z NASA.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...