Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Nexoria

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

i jak znam zycie to w is beda itemki pvp a ten ostatni set przewija sie ktorys raz z kolei co innego gdyby jakos wygladal ale to jest po prostu slabe te sztylety zwlaszcza

Wszystkie itemki do PvP z ISa masz wymienione w prezentacji.

no wlasnie tylko dlaczego? co ci z tego hasju jak np za tydzien mozesz umrzec? i przez to serwer jest skreslony mam wydac ponad 100 zl na 2 pety bo oczywiscie bony sa tak zrobione zeby wydac wiecej... nie bardzo chyba ze serwer ten stal by przez co najmniej rok a wiemy ze w twoim przypadku jest to nie mozliwe sam is do expa byl by wystarczajacy i mozna sie skusic ale niestety zeby miec jakie kolwiek szanse z innymi trzeba wyjebac na caly is a pewnie ceny beda doyebane pety po 50 zl itp

You cannot keep out your own fear

• Odpowiedzi 171
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no wlasnie tylko dlaczego? co ci z tego hasju jak np za tydzien mozesz umrzec? i przez to serwer jest skreslony mam wydac ponad 100 zl na 2 pety bo oczywiscie bony sa tak zrobione zeby wydac wiecej... nie bardzo chyba ze serwer ten stal by przez co najmniej rok a wiemy ze w twoim przypadku jest to nie mozliwe sam is do expa byl by wystarczajacy i mozna sie skusic ale niestety zeby miec jakie kolwiek szanse z innymi trzeba wyjebac na caly is a pewnie ceny beda doyebane pety po 50 zl itp

Przeciez te same przedmioty co w IS masz w sklepie osiągnieć, zajrzyj sobie w prezentacji. Zamiast narzekać wystarczy ruszyć dupe, zrobić trochę osiągnięć + np. połowić ryby (dropią tam kupony PO, tak samo jak z Szkatułek Bossów), porobić misje i kupisz Kostium + np. Pierscinek do PvP za PO, podropisz pare ulepszaczy na WW itd., sprzedasz i już masz na peta z ItemShopu. Czy to naprawdę takie trudne? Jeśli nie chce grać Ci się na serwerach, na których musisz trochę pomyśleć i się potrudzić idź na easy, tam wszystko podadzą Ci na tacy. Pety w ItemShopie kosztują po ok. 18 zł za sztuke, każdy kto grał na moich serwerach wie, że ItemShop jest stały i niedrogi, a dodatkowo bardzo łatwo można go zdobyć w grze, nie jedna osoba Ci to potwierdzi.

Opublikowano

i jak znam zycie to w is beda itemki pvp a ten ostatni set przewija sie ktorys raz z kolei co innego gdyby jakos wygladal ale to jest po prostu slabe te sztylety zwlaszcza

Wszystkie itemki do PvP z ISa masz wymienione w prezentacji.

po co jesz, skoro możesz umrzeć? co to za logika

do którego się expi w dc i od którego wejście?

są metale dające więcej %?

tenor.gif

Opublikowano

Przeciez te same przedmioty co w IS masz w sklepie osiągnieć, zajrzyj sobie w prezentacji. Zamiast narzekać wystarczy ruszyć dupe, zrobić trochę osiągnięć + np. połowić ryby (dropią tam kupony PO, tak samo jak z Szkatułek Bossów), porobić misje i kupisz Kostium + np. Pierscinek do PvP za PO, podropisz pare ulepszaczy na WW itd., sprzedasz i już masz na peta z ItemShopu. Czy to naprawdę takie trudne? Jeśli nie chce grać Ci się na serwerach, na których musisz trochę pomyśleć i się potrudzić idź na easy, tam wszystko podadzą Ci na tacy. Pety w ItemShopie kosztują po ok. 18 zł za sztuke, każdy kto grał na moich serwerach wie, że ItemShop jest stały i niedrogi, a dodatkowo bardzo łatwo można go zdobyć w grze, nie jedna osoba Ci to potwierdzi.

nie lubie serwerow easy a ten mi sie podoba tylko jest problem z czasem od pn do soboty pracuje i chce zeby postal chociaz kilka miesiecy inaczej nie zdarze nawet wbic lv zrobic eq itp a tak jest teraz z wiekszoscia serwerow pomijajac vesterisa

Opublikowano

Wejscie na DC jest od 65lv, trzeba mieć min. 2 osoby w grupie. Najlepiej siedzieć tam do ok. 80/85lv, reszte do expić w Grocie V2 i później leciec na nowe mapki. Jest Magiczny Metal +, który daje 10% szansy więcej na ulepszenie przedmiotu. Zapomniałem dodać informacji o nim w zapowiedzi jak i o paru innych rzeczach, przed oficjalnym startem uzupełnie prezentacje.

@Azprime jest jakaś beta czy coś żeby sobie pograć ? xD

Otwartą bete organizujemy w niedziele. Do tej pory YT nagrywa z zamkniętego serwera.

Opublikowano

Wejscie na DC jest od 65lv, trzeba mieć min. 2 osoby w grupie. Najlepiej siedzieć tam do ok. 80/85lv, reszte do expić w Grocie V2 i później leciec na nowe mapki. Jest Magiczny Metal +, który daje 10% szansy więcej na ulepszenie przedmiotu. Zapomniałem dodać informacji o nim w zapowiedzi jak i o paru innych rzeczach, przed oficjalnym startem uzupełnie prezentacje.

@Azprime jest jakaś beta czy coś żeby sobie pograć ? xD

Otwartą bete organizujemy w niedziele. Do tej pory YT nagrywa z zamkniętego serwera.

Czyli jak na dawnym ascarialu będzie się expiło w DC?

Opublikowano

Tak, tylko exp nie będzie już tak turbozapierdalał, aczkolwiek będzie szybszy od tego w V2 Lochu.

Opublikowano

Jak dla mnie to kolejna próba odtworzenia Ascariala ale wydaje mi sie że to sie nie uda. Jednak wejdę na serwer bo szanuje Twoją pracę :) 

Opublikowano

Czyli to jest pseudo ascarial?

Jak dla mnie to kolejna próba odtworzenia Ascariala ale wydaje mi sie że to sie nie uda. Jednak wejdę na serwer bo szanuje Twoją pracę :)

To nie jest ani Ascarial, Ani Vesteris, ani Averion, ani Santeria i żaden z innych projektów, to po prostu Nexoria, która znacznie się różni od całej reszty. Zapraszamy na beta testy, wejdźcie do gry, sprawdzcie i oceniajcie.

Opublikowano

Tak, tylko exp nie będzie już tak turbozapierdalał, aczkolwiek będzie szybszy od tego w V2 Lochu.

pamiętne czasy jak się płaciło za tp do dc żeby lvl dobić, beta już ruszyła czy jeszcze nie?

Opublikowano

pamiętne czasy jak się płaciło za tp do dc żeby lvl dobić, beta już ruszyła czy jeszcze nie?

Otwarta Beta dla graczy ruszy jutro albo w poniedziałek, jutro po południu podam szczegółowe informacje.

Opublikowano

Wyszedłeś już z więzienia? Spłaciłeś długi? 

Dla mnie to ważne informacje jako potencjalnego Gracza, jak pójdziesz ewentualnie siedzieć to kto się serwerem zajmie? 

Kto jest technikiem, zabezpieczenia jak na ascarialu v2?

Opublikowano

Dla mnie to ważne informacje jako potencjalnego Gracza, jak pójdziesz ewentualnie siedzieć to kto się serwerem zajmie? 

Nie, pisze z biblioteki więziennej. Zabezpieczenia takie same jak na Rayen2.

Opublikowano

Nie, pisze z biblioteki więziennej. Zabezpieczenia takie same jak na Rayen2.

Czyli można się spodziewać 1,8k online, w tym 900 to boty? :makka:

W sumie śmiesznie było, jak nie mogłem znaleźć miejsca dla botów w m1, bo wszystko zajęte przez inne boty xD

tenor.gif

Opublikowano

14628162_284196328646082_997193375_n.png

Czyli można się spodziewać 1,8k online, w tym 900 to boty? :makka:

W sumie śmiesznie było, jak nie mogłem znaleźć miejsca dla botów w m1, bo wszystko zajęte przez inne boty xD

Nie będę tu prorokował i wszystko wyjdzie w praniu, aczkolwiek reklamę szykuje sporą.

Opublikowano

Szukajka sklepów bedzie?

Poki co nie przewidujemy jej na start, ale w przyszłości na pewno się pojawi.

Opublikowano

Azprime pokaż że można zrobić dobry serwer,który będzie stał długo 

Postaram się :) Tymczasem mamy dla Was informacje odnośnie otwartych beta testów. Wraz z resztą administracji podjeliśmy decyzję, że odbędą się one we wtorek o godzinie 20:00 i potrwają do czwartku do tej samej godziny. Oficjalny start planujemy w sobote na godzine 17:00. Podczas trwania beta testów pojawią się kolejne reklamy na YT. Po więcej informacji zapraszamy na forum serwera:

http://forum.nexoria.pl
Opublikowano

Szukajka sklepów bedzie?

Będzie. W czasie bety lub na starcie oficjalnym.

Opublikowano

będzie możliwośc zakupu sm przez PSC?

Dawaj lepiej w H1Z1 grać :D

Polecam serwer, dawno takiego nie było czy coś 

grałem ale zyebali aktualizacje i bedzie nastepny wipe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...