Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

@vest.

Patologii powiadasz, gdzie ty widzisz patologię, prędzej ciebie można tak nazwać patrząc na twój serwer gdzie praktykuje się np: sprzedawanie IP użytkowników, oraz używanie nie legalnej licencji ale czego można oczekiwać po takiej osobie jak ty, jeśli masz do mnie jakiekolwiek zastrzeżenia to zapraszam na PW/GG.

Opublikowano

vest., stwierdzam że oczerniasz osobe wyżej tylko i wyłącznie ponieważ prowadzi on organizacje która zgłasza serwery korzystające z crack licencji.

Opublikowano

vest., stwierdzam że oczerniasz osobe wyżej tylko i wyłącznie ponieważ prowadzi on organizacje która zgłasza serwery korzystające z crack licencji.

17-letnia osoba która stawia teamspeaka ''anty crack'' nie może być nazywana jakąkolwiek organizacją, do niedawna sami lecieli na crackach i nagle wielka odmiana, rangi anty crack u ludzi którzy stawiają publiczne serwery na licencjach non-profit z rejpa - to jest kipna, nie żadna organizacja zwalczająca cokolwiek z crackami związanego.

Jeszcze raz serdecznie nie polecam, a dla chętnych screeny na pw, jak osoby zwalczające cracki (mające rangę ''anty crack team'') proszą abym podesłał im ''czystą'' crack licencje. 

Opublikowano

17-letnia osoba która stawia teamspeaka ''anty crack'' nie może być nazywana jakąkolwiek organizacją, do niedawna sami lecieli na crackach i nagle wielka odmiana, rangi anty crack u ludzi którzy stawiają publiczne serwery na licencjach non-profit z rejpa - to jest kipna, nie żadna organizacja zwalczająca cokolwiek z crackami związanego.

Jeszcze raz serdecznie nie polecam, a dla chętnych screeny na pw, jak osoby zwalczające cracki (mające rangę ''anty crack team'') proszą abym podesłał im ''czystą'' crack licencje. 

Mówisz o nim, a Wy jeb** PGC jesteście lepsi ?? Powiedz pod jakim względem ?

lubie-to-png.png

Opublikowano

Mówisz o nim a Wy jeb** PGC jesteście lepsi ?? Powiedz pod jakim względem ?

Czytaj ze zrozumieniem co napisałem, a dopiero później zabieraj głos na ten temat.

Opublikowano

Mówisz o nim a Wy jeb** PGC jesteście lepsi ?? Powiedz pod jakim względem ?

Czytaj ze zrozumieniem co napisałem, a dopiero później zabieraj głos na ten temat.

Widać Tobie kłania się czytanie ze zrozumieniem..

Zadałem proste pytanie, widocznie nie rozumiesz jego znaczenia.

lubie-to-png.png

Opublikowano

Poproszę o jakiekolwiek dowody na moją osobę ponieważ powyższy temat dotyczy mnie a nie innych osób co powinieneś wywnioskować po nazwie tego tematu.

Opublikowano

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#​​​

#

#

#

#

O mnie:

Witam, nazywam się Kacper i mam 15 lat. Interesuję się komunikatorem TeamSpeak3 juz około 4 lat, podczas tego okresu nabyłem olbrzymie doświadczenie które mogę wykorzystać na państwa serwerach głosowych. Od razu mówię że wszystkie moje usługi wykonuję za darmo ponieważ TeamSpeak to dla mnie nie narzędzie do zarabiania pieniędzy lecz pasja którą staram się rozwijać.

Oferta:

- Instalacja serwera TeamSpeak3.

- Ustawienie desingu TeamSpeak3.

- Ustawienie uprawnień TeamSpeak3.

- Wgranie licencji TeamSpeak3.

- Pomoc z Reverse Proxy UDP.

- Pomoc w instalacji różnego rodzaju oprogramowania na systemach Linux.

- Instalacja i konfiguracja botów napisanych w języku php.

- Pomoc w doborze maszyny pod serwer TeamSpeak3 jak i boty.

Kontakt:

PW na mpcforum & GG: 54439756

Do zrobienia:

- Poszerzenie oferty.

- Poprawienie wyglądu oferty.

A czego wymagasz w zamian?

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

@Vilche

Nic.

@мαтι™.

ahh, idź ty do DjmieNa Pioruna Ciastka Nataneza czy kogo tam jeszcze znasz, piesek rokata a o dobre powiedziała osoba co dzień w dzień siedzi z Dejmienem na 69 i liże dupsko bo bez tych frajerów znaczysz mniej niż 0.

Opublikowano

Nie polecam Pseudo hakjera który gdy ma Technika przekierowuje ludzi na swój serwer Piesek Rokata ;).

Odezwał się mistrz i Pan Władca  :((

A propos tematu, autor ma bardzo dużą wiedzę, nie widzę powodu aby mu nie zaufać.

Jeśli ktoś mu nie ufa, to niech nie szuka u niego pomocy, proste.

On nie jest waszym przewodnikiem duchowym, ma zrobić to co mu zlecicie i tyle. 

Jeśli to tak trudno pojąć, to widocznie nie za bardzo jest wam ta pomoc potrzebna.

Pozdrawiam

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

@Vilche

Nic.

@мαтι™.

ahh, idź ty do DjmieNa Pioruna Ciastka Nataneza czy kogo tam jeszcze znasz, piesek rokata a o dobre powiedziała osoba co dzień w dzień siedzi z Dejmienem na 69 i liże dupsko bo bez tych frajerów znaczysz mniej niż 0.

Ojć Znaczę więcej niż ty nawet sam żeś dojebał Pioruna Ciastka i natanez'a haha z jedyna osoba jaka utrzymuje kontakt to jest DejmieN wiec masz pecha i spadaj do Rokata pseudo Techniku i Hakjerku

owner.png

Opublikowano

@Vilche

Nic.

@мαтι™.

Ojć Znaczę więcej niż ty nawet sam żeś dojebał Pioruna Ciastka i natanez'a haha z jedyna osoba jaka utrzymuje kontakt to jest DejmieN wiec masz pecha i spadaj do Rokata pseudo Techniku i Hakjerku

Mateuszku od zawsze byłeś dnem i jesteś nim do dzisiaj. Dziwi mnie fakt, że jeszcze nie zniknąłeś jak Twoi "koledzy". Twoją wartość określa wieeelkie zero.

Co do tematu mogę polecić.

Opublikowano

Chciałbym gorąco polecić owego technika! Zabezpieczył mój serwer TS3, nie oszukaj, podałem mu hasło do roota i wszystko zrobił szybko i sprawnie! Na prawdę polecam. Można mu zaufać :D

Telegram: @krystekkk2
TS3: Teamalko.pl
Mail: [email protected]
GG: 61392960

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...