Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Antaris lite

Hillarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Proponuje zrobić tz:Antaris lite

Czyli okrojonom wersje Antaris na androida w którym będziemy gracz na androidzie wszędzie tam gdzie chcemy dzięki silnikowi unity np

Co o tym myślicie i czy ten pomysł zadziała (dodam tylko że fifa mobile też okroili i działa jak 3d tylko 100mb)

Ps:czy mozecie pomóc z antarisem bo pobrac nimoge (pisac do mnie priv)

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Portowanie Metina2 na Unity się raczej nie uda (z zachowaniem pełnej kompatybilności pomiędzy wersją mobilną a desktopową). Dodatkowo gra na urządzeniu mobilnym w Metina? Nie sądze..

Opublikowano

jestem za jak najbardziej w końcu to nowa jakość i po to powstał ten serwer żeby ludzie nie byli dalej oszukiwani przez twórców których projekty upadają po miesiącu.

czekam z niecierpliwością.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Co raz zostało napisane, już się nie odpisze.

oftop. Myślę, że polegało by to na tym, że klikamy na moba i postać podchodzi do niego i walczy, czyli musiałby być zwiększony exp, a widok byłby z góry "pod kątem"

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

ogólnie to wydaje sie bardzo ciekawe rozwiazanie ale proponowalbym wprowadzic na nowa jakosc nowej jakosci :D

Opublikowano

Pomysł dobry lecz niemożliwy do wykonania. Jaki sens tworzyć apkę do priva który nie działa? :)

Opublikowano

Pomysł dobry lecz niemożliwy do wykonania. Jaki sens tworzyć apkę do priva który nie działa? :)

a taki kolego że na smartfonie będzie lepiej działal niż na kompie(przynajmniej nie było by problemów z instalacją i patchowaniem jak w wersji na kompa)

Opublikowano

a taki kolego że na smartfonie będzie lepiej działal niż na kompie(przynajmniej nie było by problemów z instalacją i patchowaniem jak w wersji na kompa)

Ten serwer, Uwaga, uwaga! NIE DZIAŁA I NIE BĘDZIE DZIAŁAĆ. Antaris nie istnieje aktualnie.

@topic: fajny pomysł, tylko szkoda, że go nie da rady wykorzystać. (patrz wyżej)

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

No niestety ... Antarisa zniszczyły bugi ... I MPCforum ...

=========================================================================

Pomogłem?! Daj + ;D

Opublikowano

Można by dodać funkcje działania w tle, tzn zostawiamy postać żeby biła sobie metka i w tym czasie np. przeglądamy internet.

Opublikowano

Antaris nie dziala, nie bedzie dzialac. Daliscie zarobic, byl placz, sa "wakacje" oczywiscie NIELEGALNE.

P.S. Zamiast 'wakacji' powinno byc wiezienie dla niektorych. @Vitron @Sh4ke

Zazwyczaj jestem dostepny 24/7, zdarzaja sie male przerwy :D 

Pomoglem/ spodobala Ci sie Moja wypowiedz ? Daj like B)

Opublikowano

Dlatego można by zrobić reklamy aby oni zarabiali na tym oraz micro płatności (takie rozwiązania działają w każdym grze na androida) a zresztą jak potrzebujecie kasy to możecie zrobić projekt na kingstarterze i prosić aby dali troche kasy na to (na bank znajdzie sie chętny na aby spomogli to) co nie;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...