Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Twarde narkotyki

GGALIN1488

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Brałeś Heroinę? Mądry z ciebie głupek :) Powiem ci tak jest 1000x gorsza od marihuany, czemu? Przecież czułeś błogostan, czułeś się bogiem i myślałeś, że jesteś zdolny do wszystkiego..... na ile? 3h?

Dziękuję :)

co k***a weź przeczytaj jeszcze raz co napisales. nie 3h tylko 7 godzin a nawet dluzej czulem uspokojenie juz bez glownej fazy

jesteś super głupkiem uzależnienie może wystąpić już po 2 razie młody człowieku

skąd masz te informacje? przećpalem cwiartke w dobe czyli bylem ponad dobe naćpany i jakos nie czuje tego uzależnienia, tak samo wczesniej gdy bralem rownie silne opioidy jak oxykodon ale to bylo dawno i mialem dlugą przerwe od tego. I gdzie twój boge teraz?

Może dalej o skutkach - skoki ciśnienia, napady strachu, urojenia, napady ataków serca, padaczka, choroby na tle nerwowym, coś jeszcze

a to skąd wziąłeś gdy hera dziala wprost przeciwnie? wlasciwie te objawy bardziej do marychy sie nadają ale co ja tam wiem. Napady strachu, skok cisnienia i urojenia mialem po thc xD nie jakies silne ale jednak

JA ale to tylko moje odczucie, (każdy ma inne) staję się odprężony i... lepiej myślę i .... czuję

z tego co wiem lepiej sie mysli po długim paleniu, na początku stajesz się otępiony czego po herze nie ma. Nie moglem sie wyslowic po trawie, po herze jest normalnie a nawet lepiej niz normalnie

senność, straszny mętlik i upadłość myślową zawdzięczacie tytoniowi, który jest mieszany

obyś trollował xD nawet nie skomentuje

Widziałem ludzi po heroinie ;D Więc te twoje śmieszne opowiadania nic ci nie dadzą, chyba że wstrzyknąłeś sobie jakieś gówno. Ewentualnie ludzie których widziałem wstrzykiwali sobie co innego, lecz mała możliwośc

widziales ludzi ktorzy przedawkowali i to na filmach a nie w realu

"nie znam sie ale wypowiem"

gówno w sensie towar z tora z samymi pozytywami, no jak uwazasz

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ahahaha, wiem proszę pana o wiele lepiej, spróbuj czystego haszyszu dziecko to zobaczysz o czym mówię :) Co do hery to się nie wypowiem, bo braknie mi słów na takich jak ty, a z resztą co się będę produkował, bierz śmiało :) Co do godzin, mówię o prawdziwym stanie, nie o oparach :)

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Ahahaha, oczywiscie, bo wcale nie paliłem czystego haszyszu ani czystej marihuany (znałem nawet jej odmiane) a ty skąd bierzesz dragi, od seby z podwórka?

nawet na hr masz czas działania

Jak długo działa? Heroina wstrzyknięta dożylnie zaczyna działać po upływie kilkunastu sekund od podania i działa przez około 6 do 8 godzin (według mnie przeważnie 5-7 godzin)
Opublikowano

w jaki sposób i w jakim celu w temacie tytułowanym twarde narkotyki znalazła się marihuana to nie mam pojęcia.

NIE BOJĘ SIĘ BOGA

Opublikowano

w jaki sposób i w jakim celu w temacie tytułowanym twarde narkotyki znalazła się marihuana to nie mam pojęcia.

Bo wg. autora tematu MJ tym jest x D.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

skąd ta interpretacja? chodziło o heroine, ona nie jest wcale "twarda" juz taka trawa jest znacznie gorsza i szkodliwsza i bardziej mieszająca w bani

jebac uzaleznienie, nie kierujcie sie nim

Opublikowano

Niech ćpają nawet młodzi, kopidoły będą mieli więcej roboty i zarobek aby rodzinę wyżywić :)

Nie wiem nawet nad czym i nad kim sie tutaj użalać, ktoś chce to bierze na własne ryzyko że zejdzie ludzie po co ten lament ?

Opublikowano

Brałeś Heroinę? Mądry z ciebie głupek :) Powiem ci tak jest 1000x gorsza od marihuany, czemu? Przecież czułeś błogostan, czułeś się bogiem i myślałeś, że jesteś zdolny do wszystkiego..... na ile? 3h?

Dziękuję :)

co k***a weź przeczytaj jeszcze raz co napisales. nie 3h tylko 7 godzin a nawet dluzej czulem uspokojenie juz bez glownej fazy

jesteś super głupkiem uzależnienie może wystąpić już po 2 razie młody człowieku

skąd masz te informacje? przećpalem cwiartke w dobe czyli bylem ponad dobe naćpany i jakos nie czuje tego uzależnienia, tak samo wczesniej gdy bralem rownie silne opioidy jak oxykodon ale to bylo dawno i mialem dlugą przerwe od tego. I gdzie twój boge teraz?

Może dalej o skutkach - skoki ciśnienia, napady strachu, urojenia, napady ataków serca, padaczka, choroby na tle nerwowym, coś jeszcze

a to skąd wziąłeś gdy hera dziala wprost przeciwnie? wlasciwie te objawy bardziej do marychy sie nadają ale co ja tam wiem. Napady strachu, skok cisnienia i urojenia mialem po thc xD nie jakies silne ale jednak

JA ale to tylko moje odczucie, (każdy ma inne) staję się odprężony i... lepiej myślę i .... czuję

z tego co wiem lepiej sie mysli po długim paleniu, na początku stajesz się otępiony czego po herze nie ma. Nie moglem sie wyslowic po trawie, po herze jest normalnie a nawet lepiej niz normalnie

senność, straszny mętlik i upadłość myślową zawdzięczacie tytoniowi, który jest mieszany

obyś trollował xD nawet nie skomentuje

Widziałem ludzi po heroinie ;D Więc te twoje śmieszne opowiadania nic ci nie dadzą, chyba że wstrzyknąłeś sobie jakieś gówno. Ewentualnie ludzie których widziałem wstrzykiwali sobie co innego, lecz mała możliwośc

widziales ludzi ktorzy przedawkowali i to na filmach a nie w realu

"nie znam sie ale wypowiem"

gówno w sensie towar z tora z samymi pozytywami, no jak uwazasz

Widziałem ludzi którzy nie przedawkowali, w dodatku w rl ;) Paliłem haszysz i mj(makumba,ciastka,palenie) (w holandii, więc nie protestuj nad odmianą itd.) A głupoty które piszesz są wręcz śmieszne :D

skoki ciśnienia, napady strachu,  - po mj/haszyszu? hahahahaahaha "nie znam sie, ale sie wypowiem" to raczej dotyczy się ciebie xD Mj- niszczy pamięć krótkotrwałą, zaburzenia ruchowe, pogłębienie nastroju etc. ;) zależy sativa czy indica, a i ciśnienie obniża ;) (Mam również ciśnieniomierz, alko i tytoń podwyższa, nie wiem jak z herą) Za takie trolle jak ty powinny być bany. Faza którą opisujesz po mj?!?! Po łączeniu mj z alko i tytoniem faza nadal jest słabsza. Zapewne ty dostałeś jakieś gówno od "ziomków z bramy" mieszane pewnie z dopalaczami albo moczone w jakimś gównie, a teraz pleciesz głupoty.

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

Ale autorze czy tak trudno zrozumieć, że każdy ma inny organizm? niektorzy mogą cpać cały czas i będą żyć bez problemów psychicznych i fizycznych a drugi po jednej lufce zaczną zdychać.

Tak po prawdzie nikomu nie imponuje co ty brałeś twoja sprawa nikt Cie zbierać nie będzie xD 

Pamiętaj, że jednym z objawów ćpania są UROJENIA a po tym co piszesz to bym to mógł podpiąć xD 

Ale w sumie czytając ten temat to nie dziwie się chyba nikomu że by poszedł się ostro nawalić po przeczytaniu tego.

Kończ waść, wstydu oszczędź

Opublikowano

Widziałem ludzi którzy nie przedawkowali, w dodatku w rl ;) Paliłem haszysz i mj(makumba,ciastka,palenie) (w holandii, więc nie protestuj nad odmianą itd.) A głupoty które piszesz są wręcz śmieszne :D

skoki ciśnienia, napady strachu,  - po mj/haszyszu? hahahahaahaha "nie znam sie, ale sie wypowiem" to raczej dotyczy się ciebie xD Mj- niszczy pamięć krótkotrwałą, zaburzenia ruchowe, pogłębienie nastroju etc. ;) zależy sativa czy indica, a i ciśnienie obniża ;) (Mam również ciśnieniomierz, alko i tytoń podwyższa, nie wiem jak z herą) Za takie trolle jak ty powinny być bany. Faza którą opisujesz po mj?!?! Po łączeniu mj z alko i tytoniem faza nadal jest słabsza. Zapewne ty dostałeś jakieś gówno od "ziomków z bramy" mieszane pewnie z dopalaczami albo moczone w jakimś gównie, a teraz pleciesz głupoty.

ale sen sie nie liczy.

ciśnienie śródgałkowe obniża ale tętniczego juz nie, na kazdej stronie w googlach masz to wiec skoncz teoretyzowac bo jesli ktos tu trolluje to tylko ty. Ja gdy przedawkowalem oxykodon to zdarzylo mi sie ze zrobilem sie czerwony na twarzy i cisnieniomierz nie mogl mi zmierzyc niczego, ale w przeciwienstwie do stymulantów mialem zupelnie wyjebane w to i gdy faza przeszla nic mi nie bylo. Generalnie opio obniża ciśnienie w normalnych dawkach

Zapewne ty dostałeś jakieś gówno od "ziomków z bramy" mieszane pewnie z dopalaczami albo moczone w jakimś gównie, a teraz pleciesz głupoty.

do siebie nie równaj ok

Opublikowano

ale sen sie nie liczy.

ciśnienie śródgałkowe obniża ale tętniczego juz nie, na kazdej stronie w googlach masz to wiec skoncz teoretyzowac bo jesli ktos tu trolluje to tylko ty. Ja gdy przedawkowalem oxykodon to zdarzylo mi sie ze zrobilem sie czerwony na twarzy i cisnieniomierz nie mogl mi zmierzyc niczego, ale w przeciwienstwie do stymulantów mialem zupelnie wyjebane w to i gdy faza przeszla nic mi nie bylo. Generalnie opio obniża ciśnienie w normalnych dawkach

Zapewne ty dostałeś jakieś gówno od "ziomków z bramy" mieszane pewnie z dopalaczami albo moczone w jakimś gównie, a teraz pleciesz głupoty.

do siebie nie równaj ok

Poczytaj o skutkach heroiny w internecie -_- na każdej stronie będzie inna wypowiedź niż twoja, a i nie dostaje żadnego gówna spokojnie ;)

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

Poczytaj o skutkach heroiny w internecie -_-

niedawno bralem jednorazowo amfe i do dziś mam zjazd, myslalem że zejde a cisnienie spowoduje wylew krwi w mózgu

wiec jesli chcesz p******** o jakichkolwiek "skutkach" to na pewno nie w temacie o lagodnej heroinie po ktorej nic ci nigdy nie jest. Chcesz sie czyms podzielic? śmialo, zacytuj internet, nie znajdziesz niczego innego niż "skręt" i "uzaleznienie". wolalbym przeżyc skręta po dwóch tygodniach bycia w raju niz miec 4 dniowy zjazd po przypadkowym wzieciu za duzo jakiegoś stymulanta ktory nawet nie spowodowal euforii. aha zeby trawie tez sie oberwalo to czuje sie w trakcie ćpania i po ćpaniu struty z wielkimi wyrzutami sumienia także nie pierdolcie jakie to super bo jesteście zindoktrynowanymi idiotami ktorzy sluchaja rapu "pal ziolo, thc pomaga, jest zdrowe i w ogóle panaceum na wszystko". hehe sadzic palić zalegalizować

Opublikowano

Poczytaj o skutkach heroiny w internecie -_-

niedawno bralem jednorazowo amfe i do dziś mam zjazd, myslalem że zejde a cisnienie spowoduje wylew krwi w mózgu

wiec jesli chcesz p******** o jakichkolwiek "skutkach" to na pewno nie w temacie o lagodnej heroinie po ktorej nic ci nigdy nie jest. Chcesz sie czyms podzielic? śmialo, zacytuj internet, nie znajdziesz niczego innego niż "skręt" i "uzaleznienie". wolalbym przeżyc skręta po dwóch tygodniach bycia w raju niz miec 4 dniowy zjazd po przypadkowym wzieciu za duzo jakiegoś stymulanta ktory nawet nie spowodowal euforii. aha zeby trawie tez sie oberwalo to czuje sie w trakcie ćpania i po ćpaniu struty z wielkimi wyrzutami sumienia także nie pierdolcie jakie to super bo jesteście zindoktrynowanymi idiotami ktorzy sluchaja rapu "pal ziolo, thc pomaga, jest zdrowe i w ogóle panaceum na wszystko". hehe sadzic palić zalegalizować

Idiota! ;) Każdy kto przynajmniej spróbuje hery, koki, amfy czy substancji pochodnych jest skończonym idiotą. Co do "pal ziolo, thc pomaga, jest zdrowe i w ogóle panaceum na wszystko" to po pierwsze marihuana która jest lecznicza ma znikome ilości thc a naprawdę pomaga,zmniejsza częstotliwość napadów i uśmierza bul w przypadkach takich jak padaczka czy też inne podobne choroby. A po drugie ty jesteś zwykłym ćpunem ;) 

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

Ja nie rozumiem po co te nerwy, kto będzie chciał będzie ćpał :)  to już jego zmartwienie co się z nim stanie, dla mnie może kopnąć w kalendarz nawet jak ma te 15-16 lat nie szkoda mi takich ludzi 

Opublikowano

Idiota! ;) Każdy kto przynajmniej spróbuje hery, koki, amfy czy substancji pochodnych jest skończonym idiotą. Co do "pal ziolo, thc pomaga, jest zdrowe i w ogóle panaceum na wszystko" to po pierwsze marihuana która jest lecznicza ma znikome ilości thc a naprawdę pomaga,zmniejsza częstotliwość napadów i uśmierza bul w przypadkach takich jak padaczka czy też inne podobne choroby. A po drugie ty jesteś zwykłym ćpunem ;)

morfina tez uśmierza ból a klonazepam dziala przeciwdrgawkowo i ma znacznie dluzszy okres półtrwania więc po co komu marihuana?

>hehe ja pale 2 gramy marihuany dziennie ale nie uwazam sie za cpuna! za to ty jestes strasznym cpunem bo wziales here no jak tak mozna, w rap piosenkach przecież mowili tylko o maryście hurr durr

Opublikowano

morfina tez uśmierza ból a klonazepam dziala przeciwdrgawkowo i ma znacznie dluzszy okres półtrwania więc po co komu marihuana?

>hehe ja pale 2 gramy marihuany dziennie ale nie uwazam sie za cpuna! za to ty jestes strasznym cpunem bo wziales here no jak tak mozna, w rap piosenkach przecież mowili tylko o maryście hurr durr

Jasne ale morfina nie zmniejsza ilości ani częstotliwości napadów. Co do klonazepamu się nie wypowiem bo wiem tyle ile było w wikipedi. I nie napisałem że palę natomiast ty napisałeś że brałeś here czyli jesteś ćpunem ;) 

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...