Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Twarde narkotyki

GGALIN1488

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

^jak my chyba kumple nie?, polowa tutaj wypowiadajacych sie nie miala papierosa w buzi a cos sapia

To nie można być przeciwko narkotykom nigdy ich nie zażywając? Co ma ćpanie do wypowiadania się na jego temat?

Onkolodzy nie powinni leczyć raka? No bo w końcu większość z nich go nie miała.

Tylko że onkolodzy się znają na tym a gównixy na tym forum nie mają pojęcia o niczym. P.s , z chęcią bym se teraz Jarka spalił , ale mi ochoty na robiłeś ziomek

Świdwin stacja kolejowa

KOSOVO NIE JEST SERBSKIE.

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

tak dodam, że chyba niczego groźniejszego niż dezomorfina nie ma. jeżeli jest, to chętnie posłucham. 

dezomorfina nie jest niebezpieczna, niebezpieczny jest jod i fosfor w zanieczyszczonym roztworze krokodyla.

Porównywanie MJ a H jest zabawne, wystarczy spojrzeć na ludzi po np. rocznym ciągu na MJ a H i wtedy można określić która substancja jest niebezpieczniejsza, patrząc na to okiem brania "raz na jakiś czas" w 100% nie wydedukujesz szkodliwosci substancji.

no, ten co wali hel to myśli tylko co zrobic zeby sie naćpać, a ten co wali marihuane to nic nie myśli bo jest za glupi i rozleniwiony, zgadnij co lepsze

to teraz będziesz gloryfikował działanie heroiny,

wololo przecież co za roznica czy raz wstrzyknalem heroine czy biore ją często. Odpowiedzialne ćpanie to rzadkie ćpanie, nic sie nie nadaje do codzinnego stosowania z narkotykow taka prawda. Tylko z tego wychodzi, że sporadyczne branie helu jest mniej szkodliwe niż sporadyczne palenie jointa. I mam wystarczające duze doświadczenie z opioidami (innymi oczywiscie - oxykodon, tramal głównie) żeby wiedzieć, że ta grupa narkotykow nie szkodzi nawet gdy sie bierze 3x w tygodniu co często robiłem. Skończyło się? nie kupowalem więcej, a mnie odstawienie wcale nie bolało, zupelnie obojętnie wpłynęly na mój organizm

Co jest twardym narkotykiem? według mnie większość stymulantów i wszystkie psychodeliki/dysocjanty, biorąc pod uwage negatywny wpływ na ciało jak i psychike, mnogość skutków ubocznych - bez porównania jest ich więcej

"no, ten co wali hel to myśli tylko co zrobic zeby sie naćpać, a ten co wali marihuane to nic nie myśli bo jest za glupi i rozleniwiony, zgadnij co lepsze"

Ten argument to totalny inwalida, tak jakby leń po upaleniu trwał wiecznie.

Przedawkowanie heroiny= śmierć, Przedawkowanie MJ= nie śmierć, bo nie możliwym jest ją przedawkować.

Nie będę nic pisał o sposobie podawania, bo jeśli chodzi o hel to zależy też sporo od sterylności, ale jak się zmienia igłę, to wiadomo nie ma szans zarażenia wirusem HIV.

Sporadyczne branie helu bardziej szkodzi, z tego względu że z kazdą aplikacją w kanał coraz bardziej rozpierdalasz wątrobę, a po joincie no niewiele się stanie z fiz. wypadków.Paradoksem będzie jak napiszesz coś o "dziurach w mózgu" robiąc je w rękach helem :D

Co do odstawiania i szkodliwości na Ciebie to działa tak, a na innych inaczej, sama śmierć po heroinie już jest dowodem, że jest bardziej szkodliwym narkotykiem.

/up co do tej flakki, nie jarają mnie takie jazdy, alfy są gówniane.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

słyszalem o osobach u których trwa to mniej lub bardziej wiecznie, to nie tak, że przechodzi zaraz po fazie. Wystarczy palić regularnie żeby zauważyć rozleniwienie

Przedawkowanie heroiny= śmierć, Przedawkowanie MJ= nie śmierć, bo nie możliwym jest ją przedawkować.

argument z dupy bo takie coś jak alkohol jest legalne a również zabija (mój wujek zmarł przez alkohol), w ogóle większość rzeczy można śmiertelnie przedawkowac. Czasami ta śmierć jest porządana np. przy złotym strzale, nie znam lepszego i łagodniejszego sposobu na odejście z tego świata. Wystarczy ćpać z głową i ostrożnie wstrzykiwać, można na raty przecież. Znać tolerke, znać organizm, to sie nie przedawkuje.

Sporadyczne branie helu bardziej szkodzi, z tego względu że z kazdą aplikacją w kanał coraz bardziej rozpierdalasz wątrobę

co k***a. Po pierwsze aplikując w kanał omijasz początkowo wątrobe co jest lżejsze dla niej, po drugie już taki paracetamol bardziej na nią szkodzi więc nie pierdol głupot jak sie nie znasz

sama śmierć po heroinie już jest dowodem, że jest bardziej szkodliwym narkotykiem.

działa w inny sposób po prostu

Opublikowano

słyszalem o osobach u których trwa to mniej lub bardziej wiecznie, to nie tak, że przechodzi zaraz po fazie. Wystarczy palić regularnie żeby zauważyć rozleniwienie

argument z dupy bo takie coś jak alkohol jest legalne a również zabija (mój wujek zmarł przez alkohol), w ogóle większość rzeczy można śmiertelnie przedawkowac. Czasami ta śmierć jest porządana np. przy złotym strzale, nie znam lepszego i łagodniejszego sposobu na odejście z tego świata. Wystarczy ćpać z głową i ostrożnie wstrzykiwać, można na raty przecież. Znać tolerke, znać organizm, to sie nie przedawkuje.

Sporadyczne branie helu bardziej szkodzi, z tego względu że z kazdą aplikacją w kanał coraz bardziej rozpierdalasz wątrobę

co k***a. Po pierwsze aplikując w kanał omijasz początkowo wątrobe co jest lżejsze dla niej, po drugie już taki paracetamol bardziej na nią szkodzi więc nie pierdol głupot jak sie nie znasz

sama śmierć po heroinie już jest dowodem, że jest bardziej szkodliwym narkotykiem.

działa w inny sposób po prostu

Co do rozleniwienia, to kwestia również psychiki i motywacji, jak się po miesiącu ciągłego palenia odstawi na tydzień jest ok i nie czuję się takich skutków jak "leń"

Co do alko, masz w 100pro racje, ćpając sporadycznie, z głowa i zawsze ogarniając dawkowanie idzie też się bawić i nie pochorować, ale w przypadku H ten 1 raz jest groźny, bo nie jeden był odważny i się wjebał zostając wrakiem.

Co do znania się, porównywanie H do MJ dla mnie jest totalnym absurdem, i każdy ćpak ci to powie, wystarczy wejść na inne forum (dot. narko), gdzie będziesz miał większe pole widzenia bo takie fora krążą wokół tej tematyki non stop.

Opublikowano

Co do znania się, porównywanie H do MJ dla mnie jest totalnym absurdem, i każdy ćpak ci to powie, wystarczy wejść na inne forum (dot. narko), gdzie będziesz miał większe pole widzenia bo takie fora krążą wokół tej tematyki non stop.

wiesz, to zalezy po co sie ćpa. Ja zawsze traktowałem narkotyki jako relaks i wyciszenie (stąd mój pociąg do depresantów), nie interesowały mnie halucynacje ani towarzyskość. Jeśli istnieje narkotyk, który oferuje ci niesamowitą przyjemność jakby nie z tego świata, a jednocześnie nie powoduje żadnego zjazdu/kaca/większych skutków ubocznych niż uzależnienie i skręt po odstawieniu to jak moge nie uważać że jest lepszy od marihuany?

jeśli ktos cpa po to żeby sie upodlić i mieć "kocio w bani" to niech bierze kanna, nie mnie to oceniać, ale ja nigdy nie lubilem gdy jest mocno. Hera w porównaniu do innych narkotyków jest dość łagodna sama w sobie, w sensie ten stan. To, że ktoś nie potrafi sie ograniczyc i chce czuc sie tak 24/7 to tylko świadczy o zajebistości tej substancji i głupocie użytkownika

jak wszyscy wiemy, wszystko co silniej uzaleznia jest przyjemniejsze a zresztą wystarczy spojrzeć na cene - za jaką możesz sobie sprawić taką przyjemność, a za jaką inną. Ćwiartka hery 80 zl, gram trawy 30-50 zł, dopalacze kilka zł. To jak picie najdroższego 20 letniego wina a amereny z biedronki. To jak przespanie się w 5 gwiazdkowym hotelu a w 1 gwiazdkowym hostelu

bez względu na to jak bardzo społeczeństwo będzie forsowalo szkodliwość hery jako najtwardszego narkotyku z najtwardszych, czyli silniejszej wersji popularnego leku - morfiny, wciąż bede twierdził, że jest to idealna używka i nie wyobrażam sobie lepszego profilu dzialania. Ćpaki mówią że złe bo sie wjebali i mają problemy finansowe xD nie dla biedakow to

Opublikowano

GIMBUSY GADAJA O TYM ZE NARKOTYKI POWINNY BYC LEGALNE 

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD TE FORUM TO JUZ SERIO STACZA SIE DO NAJNIZSZEGO DNA

Opublikowano

nieprawda

przyznam ze 2 lata temu co chwile miewałem dekoncentracje czy rozkojarzenie 

teraz jest zupelnie inaczej i zawdzieczam to tylko i wylacznie marihuanie btw. byly przeprowadzane badania w ktorych wykazalo ze marihuana wspomaga neurogeneze tzn. powstawanie nowych komorek i sie z tym zgodze teraz jestem w stanie wyrecytowac inwokacje z tadeusza czy inne

teksty literackie bez problemu i od roku pamietam kazde panstwo ze stolica własciwie poprawia kazdy aspekt zdolnosci poznawczych

racja ze wiekszosc dragow jest przedstawiana w zlym swietle w mediach (dxm, lsd, dmt) ale jezeli chodzi o here to jest debilizm uwazanie ja za mniej szkodliwa niz zioło xD masz szczescie ze nie ciagnie ciebie do kolejnej dawki..

zgodze sie z tym mnie tez irytuje jak ktos wrzuca alkohol, papierosy czy kawe do innego worka a bywa tak ze nawet kawa jest bardziej szkodliwa niz 3,4 metyleno-dwutlenek metyloamfetaminy

Opublikowano

co tz pierdolisy_ Jakos ja też tak jak większość mogłem (nie paląc) wyrecytowac inwokacje i inne teksty. Oczywiscie ze hera jest mniej szkodliwa, nie mozesz jej niczego zarzucić i nie, nie ciągnie mnie do kolejnej dawki, bo to drogie jest, a zdesperowany nie jestem. Od kiedy kawa ma byc bardziej szkodliwa od mdma? co ty tworzysz, może rzuć palenie?

jeśli coś powoduje neurogeneze to jest to CBD a akurat tego malo w ulicznych skunach, ma być hehe mocno, thc 20%+. Także jeśli trucizny (thc) jest więcej od tego dobrego składnika (cbd) to jednak przeważa działanie szkodliwe. Thc nie poprawia pamięci. Wszędzie piszą że palenie pogarsza pamięć i inne funkcje kognitywne, tego już nie zaprzeczysz. OK, niech znikną te skutki uboczne po odstawieniu i niech nie będą wieczne - pytanie tylko na ile musisz odstawić? jeśli palisz co tydzien to nigdy nie odstawisz tego, na bierzaco bedziesz sie truł, nigdy nie pozbędziesz sie w calosci trucizny z organizmu

akurat mój kolega pali i narzeka na problemy z pamięcią itp. itd. ja biorąc opioidy nie moge tego samego powiedzieć o sobie :3

ale dalej miejcie wyprane mozgi i nie myślcie po swojemu - ćpacie to na co rząd pozwoli (alkohol, tytoń), wierzycie w to co rodzice wyforsowali (napływowe chrześcijaństwo zamiast pierwotne religie słowiańskie) itp.

Opublikowano

no sorry CBD

Z dupy mialem percepcje zepsuta.Nie bylem w stanie normalnie sie skupic na pewnych rzeczach.

Ziolo mnie wyciaglo z tego bagna.

Nic innego.

Przedstawilem tylko na swoim przykladzie co baka moze zrobic.Juz pomijam inwokacje czy inne gowna, po prostu mam super pamiec i super intelekt chociaz nie widac tego po moim sposobie pisania ale zawdzieczam te dary gownie trawce.

Nie pojmuje tego ze stawiasz heroine jako lepsza nad marihuana, powiem wprost czołowa roznica miedzy ziolem a hera sa cechy zespołu abstynencyjnego i wystarczy to sobie porownac chociazby na wikipedii tylko nie mow mi ze jest to indoktrynacja czy celowe klamstwo 

heroina:

19a432128fb848abb6824fdda7c14535.png

0108464f1db84c569fad56e396241dd9.png

marihuana:

ecc4a2eb075d4edaabc08b6914201384.png

752fb61efc274832a34d05f089aa5bef.png

porownaj sobie

lepsze "dziury" w mozgu czy w dłoni?

tylko nie pisz ze jestem podany propagandzie w zasadzie sie z toba zgadzam ze alko i tyton niczym sie nie roznia od tych rzeczy zakazanych tylko nie umie pojac ze wedlug ciebie heroinie nie mozna nic zarzucic? powiedz jeszcze ze szkodzi mniej niz teina, mam wrazenie ze wpadasz w uzaleznienie skoro ja bronisz ponad wszystko, ze jest najlepsza i nie ma sobie rownych

Opublikowano

weź sobie otwórz ulotke jakiekolwiek leku to sie przerazisz "efektami ubocznymi". Nawet nie chce mi się tego komentować bo wypisac to mozna wszystko a niekoniecznie jest powiązane z samą substancją tylko są to m.in. konsekwencje niedbania o higienę jak np. wymienione zarażenie wirusem hiv

co wedlug ciebie z tych skutków ubocznych jest uciążliwe, to że sie nie wysrasz tak łatwo czy może

osłabienie odruchu kaszlowego

?

uwazam ze jest najlepsza bo bralem narkotyki prawie z każdej grupy kiedy ty pewnie znasz tylko trawe i alkohol a swoją niechęć do opioidów uzasadniasz opierając sie na teorii wyczytanej w necie

ile ty masz lat że sądzisz że marihuana ci w czymkolwiek pomogla? przecież wyraznie jest napisane i dawalem wyzej link (w postaci screenow) do badań że na młodzież i młodych dorosłych poważnie szkodzi, a iq może spaść nawet o 10. Najlepsze jest te zdanie "użytkownicy nie zdają sobie sprawy z marihuanowego ogłupienia" czy jakos tak xD słuchaj dalej rapu, hehe "smoke weed everyday" na pewno dobrze na tym wyjdziesz

http://screenshot.sh/mE6UVkmA2RMiM

http://screenshot.sh/n9iJ8vp8QO2Nm

http://screenshot.sh/oB6aF18tLeVIU

http://screenshot.sh/ouT9Oa3s1nqx8

a tu empiryczne dowody

Opublikowano

ale ty chcesz mnie przekonac ze wiekszosc lekow szkodzi jak dragi? doskonale o tym wiem

co mnie interesuja czyjes doswiadczenia zwiazane ziolem? pozostane przy swoim zdaniu w koncu kazdy organizm jest inny mam gdzies jak to na innych dziala na mnie dziala okej i nie bede hipokryta u ciebie jest tak samo z heroina po pierwszym razie powinienies blagac o kolejna dawke widocznie jest inaczej bądź wstrzykles sobie placebo 

moje odczucia wystarcza zeby uznac ze marihuana mi pomogla bo co innego skoro mialem totalnie gdzies to ze mam niesamowicie spieprzone odczucia percepcyjne mimo ze bylem abstynentem i nie interesowalo mnie jaka metoda je naprawic bo po co mam dazyc do tego co inni maja z niczego? pomoglo mi to mozesz sobie to w koncu uswiadomic nie bede przeczyl ze marihuana robi dziury bo robi ale mnie to w ogole nie dotknelo 

nie naleze do takiego pokroju prymitywnej grupy do ktorej mnie wrzucasz, pale sobie raz na pol miesiaca bywa i nawet ze ani krzty 

tez mocno gardze takimi amebami i mam beke z nich straszna xD ale ja sobie sam jaram zdarzy sie ze z przyjacielem ten sam towar i on ma rowniez super pamiec ide sobie na łono natury puszczam ulubiona muzyke pofilozofowuje troche i za kazdym razem jest tak samo

ok przejde dalej

jezeli mozesz to powiedz mi jakie sa efekty hery pomijajac kwestie higieny?

Opublikowano
ale ty chcesz mnie przekonac ze wiekszosc lekow szkodzi jak dragi?

nie, że na każda substancje przypada pierdyliard możliwych efektów ubocznych i często niegroźnych, a i tak większość jednak nie występuje

u ciebie jest tak samo z heroina po pierwszym razie powinienies blagac o kolejna dawke widocznie jest inaczej bądź wstrzykles sobie placebo

może dlatego że heroina nie jest moim pierwszym opiodem i już znam ten stan? przestań teoretyzowac, gdzies wyczytales ze ktos raz wezmie i juz przegral zycie a to tak nie działa. Jakie placebo skoro źrenice szpilki

nie rozumiem pytania? efekty:

pozytywne:

błogostan, spełnienie, obojętność na wszystko co cie otacza, takie przyjemne ciepełko rozchodzące sie po calym ciele (więc nie tylko przyjemnosc psychiczna), powieki ci od czasu do czasu opadną i zasypiasz a potem szybko sie budzisz, generalnie nie musisz nic robić wystarczy siedzieć w bezruchu albo leżeć i delektować się tym stanem, niepotrzebna muzyka ani nic

negatywne krótkie:

yyy wydales troche pieniążków, kupy ci sie nie chce robic, może troche swędzić, mama zauważy zmniejszone źrenice i dostaniesz szlaban na kompa

negatywne po długim i regularnym stosowaniu:

nic sie złego nie dzieje dopóki bierzesz, co najwyzej niczym sie nie przejmujesz, masz wyjebane na otaczajacy cie swiat, możesz zaniedbać obowiązki

gdy odstawisz - kilka dni poboli i wszystko wraca do normy, troche bedzie cie kusilo żeby jeszcze raz przygrzać no ale to tyle

oczywiscie wszyscy co biora regularnie i często to idioci. Mi sie tak nie zdarzyło, robilem dlugie przerwy, a jak ciąg to krótki także nie mial na mnie żadnego negatywnego wpływu

Opublikowano

Klefedron to szmata suki nie chce znać

Ale za to 2c-b z*******a opcja, polecam tego allegrowicza.

Sezon na grzybki się zaczął  :lenny:

Opublikowano

Ten temat to jedna wielka beka XDD weźcie nie wkręcajcie dzieciaków bo w końcu któryś jakoś sobie ogarnie i życie sobie zyebie :P Nie, nie uświadamiajcie mi swoich racji, @GGALIN1488 Nie wiem jaki masz cel w zrobieniu z heroiny fazy jak po kodeinie, ale to co opisałeś to akurat kodeina :) Na pewno nie heroina. Tak samo jak mj nie da się przedawkowac :pls: ... "Makumba" poszukajcie w google.

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

Ja gram w klubie piłkarskim, wciągam nandrolon żeby przybrać na masie i nic mi sie nie dzieje ;D wiec te ploty o szkodliwosci uzywek to mozna miedzy baje wasadzić

Opublikowano

Ja gram w klubie piłkarskim, wciągam nandrolon żeby przybrać na masie i nic mi sie nie dzieje ;D wiec te ploty o szkodliwosci uzywek to mozna miedzy baje wasadzić

Jak ty wciągasz nandrolon to nie dziw się, że nie działa hahah. xDDD

Zresztą słucham? przyjmować sterydy anaboliczne grając w piłke? Wyczytałeś to w internecie? 

Przy długim używaniu tego sterydu zanika stymulacja seksualna.

Także gdy widze wiek:16 lat to przekaz jest prosty - stukinij się w głowe i nie opowiadaj głupoty, to nie imponuje.

A co do tematu, to chyba trzeba go zamknąć, bo takie brednie jakie tutaj są to szkoda czytać, bo ktoś to zobaczy i go będziecie mieć na sumieniu :D

Kończ waść, wstydu oszczędź

Opublikowano

i, @GGALIN1488 Nie wiem jaki masz cel w zrobieniu z heroiny fazy jak po kodeinie, ale to co opisałeś to akurat kodeina :) Na pewno nie heroina.

słucham? mam rozumiec ze wiesz lepiej jak hera dziala mimo że jej nie brales?

szczerze mowiac to kodeina bardziej mi sie podobała, byla taka subtelna i miła, a heroina to jak uderzenie młotem w głowe

Opublikowano

Ten temat to jedna wielka beka XDD weźcie nie wkręcajcie dzieciaków bo w końcu któryś jakoś sobie ogarnie i życie sobie zyebie :P Nie, nie uświadamiajcie mi swoich racji, @GGALIN1488 Nie wiem jaki masz cel w zrobieniu z heroiny fazy jak po kodeinie, ale to co opisałeś to akurat kodeina :) Na pewno nie heroina. Tak samo jak mj nie da się przedawkowac :pls: ... "Makumba" poszukajcie w google.

Wpisałem makumba i co dalej?

Opublikowano

Brałeś Heroinę? Mądry z ciebie głupek :) Powiem ci tak jest 1000x gorsza od marihuany, czemu? Przecież czułeś błogostan, czułeś się bogiem i myślałeś, że jesteś zdolny do wszystkiego..... na ile? 3h? Opowiem ci teraz o skutkach :) Jeżeli brałeś dożylnie, czyli jesteś super głupkiem uzależnienie może wystąpić już po 2 razie młody człowieku ;) Może dalej o skutkach - skoki ciśnienia, napady strachu, urojenia, napady ataków serca, padaczka, choroby na tle nerwowym, coś jeszcze? Bo wymieniłem 1/4 :) Co do marihuany - NIE JEST DLA KAŻDEGO, NIE KAŻDY MOŻE PIĆ MLEKO, tak samo jest z narkotykami, a tym bardziej z marihuaną, jednym pomaga, w jaki sposób? JA ale to tylko moje odczucie, (każdy ma inne) staję się odprężony i... lepiej myślę i .... czuję :) Wasze odczucia typu senność, straszny mętlik i upadłość myślową zawdzięczacie tytoniowi, który jest mieszany ;) Marihuana, ziółko jak kto woli ma właściwości psychogenne, więc może skutkować zmianą nawet osobowości, myślenia w dłuższym spektrum czasowym, dlatego mówię, że nie jest dla każdego, bo jeden wyniesie z tego lekcje i stanie się lepszy, a drugi spadnie przez to na samo dno....

Dziękuję :)

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Najlepiej byloby zapoznac sie z opiniami osob, ktore zazywaly tego typu specyfiki nalogowo.

ale ty chcesz mnie przekonac ze wiekszosc lekow szkodzi jak dragi?

nie, że na każda substancje przypada pierdyliard możliwych efektów ubocznych i często niegroźnych, a i tak większość jednak nie występuje

u ciebie jest tak samo z heroina po pierwszym razie powinienies blagac o kolejna dawke widocznie jest inaczej bądź wstrzykles sobie placebo

może dlatego że heroina nie jest moim pierwszym opiodem i już znam ten stan? przestań teoretyzowac, gdzies wyczytales ze ktos raz wezmie i juz przegral zycie a to tak nie działa. Jakie placebo skoro źrenice szpilki

nie rozumiem pytania? efekty:

pozytywne:

błogostan, spełnienie, obojętność na wszystko co cie otacza, takie przyjemne ciepełko rozchodzące sie po calym ciele (więc nie tylko przyjemnosc psychiczna), powieki ci od czasu do czasu opadną i zasypiasz a potem szybko sie budzisz, generalnie nie musisz nic robić wystarczy siedzieć w bezruchu albo leżeć i delektować się tym stanem, niepotrzebna muzyka ani nic

negatywne krótkie:

yyy wydales troche pieniążków, kupy ci sie nie chce robic, może troche swędzić, mama zauważy zmniejszone źrenice i dostaniesz szlaban na kompa

negatywne po długim i regularnym stosowaniu:

nic sie złego nie dzieje dopóki bierzesz, co najwyzej niczym sie nie przejmujesz, masz wyjebane na otaczajacy cie swiat, możesz zaniedbać obowiązki

gdy odstawisz - kilka dni poboli i wszystko wraca do normy, troche bedzie cie kusilo żeby jeszcze raz przygrzać no ale to tyle

oczywiscie wszyscy co biora regularnie i często to idioci. Mi sie tak nie zdarzyło, robilem dlugie przerwy, a jak ciąg to krótki także nie mial na mnie żadnego negatywnego wpływu

Z tym akurat sie zgodze, bo znam osoby, ktore maja rodzine, pracuje na dobrych stanowiskach i zazywaja here. Jakos nie widze ich na krawezniku we wlasnych szczynach. Funkcjonuja normalnie. Taka moda nastala, ze narkotyki sa be i juz, a najwiecej do powiedzenia maja ci, co ich nigdy nie zazywali albo mieli jakies gowno ze szklem wymieszane i c*****y zjazd.

Opublikowano

i, @GGALIN1488 Nie wiem jaki masz cel w zrobieniu z heroiny fazy jak po kodeinie, ale to co opisałeś to akurat kodeina :) Na pewno nie heroina.

słucham? mam rozumiec ze wiesz lepiej jak hera dziala mimo że jej nie brales?

szczerze mowiac to kodeina bardziej mi sie podobała, byla taka subtelna i miła, a heroina to jak uderzenie młotem w głowe

Widziałem ludzi po heroinie ;D Więc te twoje śmieszne opowiadania nic ci nie dadzą, chyba że wstrzyknąłeś sobie jakieś gówno. Ewentualnie ludzie których widziałem wstrzykiwali sobie co innego, lecz mała możliwośc

Wpisałem makumba i co dalej?

Czytaj wszystko po kolei ;)

33eHdSv.png

Opublikowano

makumba to budyn badz mleko z konopii/konopioa

Dokładnie mleko z konopii, które bardzo łatwo przedawkowac

33eHdSv.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...