Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Twarde narkotyki

GGALIN1488

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie narkotyki, jak wy macie po 13 lat i pierdolicie na temat narkotyków chyba je w tych cs'ach i metinach widzieliście. Piszecie o czymś o czym nie macie pojęcia

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

6339114749021781434308.jpeg

Zamknijcie ten temat, zanim przez tego debila jakiś mniej ogarnięty, małoletni użyszkodnik tego forum, pójdzie z ziomkami po herke i zacznie sobie w żyłken nakurwiać. Takich pajaców powinno się od razu z permem odsyłać, a w realnym życiu powinien z kneblem w ryju chodzić, bo przez Internety od typa wieje głupotą, a co dopiero w normalnie. 

a ty jestes kolejnym debilem, myslac ze zwykly gimbus sobie zalatwi, japierdole im czlowiek starszy i czyta te wasze jebane wypociny to az ciarki prtzechodza.

a ty jesteś kolejnym debilem, który myśli, że załatwienie teraz narkotyków to jakiś p********y wyczyn na miarę rekordu Guinnessa. xD Zapewniam Cię, że niejednego gimbusa widziałem, który brał od odpowiedniego typa, to co chciał(jeden typ na starym osiedlu był handlarzem i miał wyjebane, czy masz lat 13, 15, czy 40)... więc jak gówno widziałeś, to cytując klasyka "lamusy dupa cicho". :)

@paxonzzzz dobry bait, albo już każdy wie, kto tu jest patologią amebko, elo, nie ma co się produkować z dziećmi z downem. :) 

Opublikowano

patologia w tym temacie.

@up

twoja stara to lamus etc

gowno wiesz w dupie byles.

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Jak palisz jakieś maczańce zamiast naturalnej to się niczemu nie dziw ;)

czlowieku ja palę (bądź paliłem) takie zioło o jakim ci sie nie śniło. Np. czysty bubblegum AAA+++ bez łodyg a ty co, dalej 50zl/gram od łysego nieznanej odmiany? mimo wszystko uważam to za szkodliwy, trujący wręcz narkotyk. Hera jest łagodniejsza, a wasze stereotypy to wiecie gdzie mozecie sobie wsadzić

nie nie znam zadnego oglupionego przez trawe. ty studiowales to chyba w piaskownicy debil, no deeeeeeeeeeeeeeeeeeeebiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilllllllllllllllllllllllllllllllllllllll.

może za mało ludzi znasz ale wystarczy wejść na fora. Może sam jesteś ogłupiony i nawet o tym nie wiesz bo nie wykorzystujesz na co dzień pełnego potencjału mózgu.

zresztą widać:

patologia w tym temacie.

@up

twoja stara to lamus etc

gowno wiesz w dupie byles.

XDDD

Opublikowano

nie plae trawy na codzien od jakis 5 lat

bo zaczela mnie meczyc

aktaulnie zajaram raz na pol rok co dostarcza mi takich wrazen ze podziekuje, wole stymulanty.

a co do oglupionych trawa? nie po prostu mam intelignetnych znajomych

a ci co sa niby oglupieni przez trawe , to od zawsze byli debilami.

madre wiec nie czytam? po co c**j w edukacje, lepiej nacpac sie helem

http://medycznyolej.org/wplyw-marihuany-na-inteligencje-odwieczny-spor/

wkurwilem sie tylko wchodzac na to forum. robie to raz na miesiac, a zawsze jak zaczynam cos tu czytac to bialej goraczki dostaje, k***a ja doroslem a forum nie.

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

madre wiec nie czytam? po co c**j w edukacje, lepiej nacpac sie helem

hehe, co tam helem, najlepiej to klefedronem od kolekcjonera))))

http://screenshot.sh/ofpYZNQ5gr99e

http://screenshot.sh/m3kldFzONx5Du

http://screenshot.sh/n8eOrSaeuaiJC

http://screenshot.sh/ov3fzyuEzQuN0

na iq bardzo szkodzi gdy sie pali w młodym wieku, właściwie do zakonczenia rozwoju mózgu a to będzie tak nawet do 25 lat.

Opublikowano

Widocznie tobie już zaszkodziła przed samym użyciem i sama myśl zatrzymała rozwój  i stąd tak dziwne pseudo tematy. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Co prawda to prawda, lecz heroina mocniej i szybciej uzależnia, pal miesiąc dzień w dzień mj a wal heroinę miesiąc dzień w dzień ;x

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

no dobra, może i zbankrutujesz i stracisz żyły, a potem trochę cię poboli po odstawieniu, ale przestajesz brać i żyjesz dalej bez długoterminowych skutków ubocznych, to jest w tym piękne. Tylko trzeba miec silną wole i przezwyciężyć uzaleznienie psychiczne. Jak to sie mowi - raz spróbujesz i juz zawsze będziesz Jej służył :3 te ciepełko, ten błogostan jest nie do opisania, jakby nie z tego świata, nigdy tak sie nie poczujesz. Wszystko co dobre silnie uzaleznia, tak działa życie. Marihuana nie jest dobra więc słabo uzaleznia, najprościej mówiąc xD organizm jej nie chce bo wie że jest szkodliwa

Opublikowano

Idź spać, masakra spójrzcie na jego rączke, przecież to gimbus 13 lat albo mniej.

,,te ciepełko, ten błogostan"

Matka Ci mówiła, żeby nie patrzeć na ogień przed snem, bo potem bedzie celebrity splash.

Opublikowano

Idź spać, masakra spójrzcie na jego rączke, przecież to gimbus 13 lat albo mniej.

XDDD ok, 13 letni gimbus wali here a w innym temacie zapostował swój samochod z czasoznaczkiem, rozumiem

Opublikowano

Ja wale po kablach codziennie i jakos zyje i czuje sie dobrze , wiec przestancie pierdolic ze heroina jest twardym narkotykiem.

Skoro heroina nie jest twardym narkotykiem to co nim jest?

/do autora

Twoje posty pokazują, że jak faktycznie walnąłeś raz w kanał i było spk to teraz będziesz gloryfikował działanie heroiny, choć nie znasz na własnej skórze jej ubocznych działań.Jedząc raz kwasa jesteś ekspertem od kwasów? W/e

Podsumowując temat wystarczy spojrzeć na człowieka który wali hel parę lat, a "marihuaniste".

Porównywanie MJ a H jest zabawne, wystarczy spojrzeć na ludzi po np. rocznym ciągu na MJ a H i wtedy można określić która substancja jest niebezpieczniejsza, patrząc na to okiem brania "raz na jakiś czas" w 100% nie wydedukujesz szkodliwosci substancji.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

tak dodam, że chyba niczego groźniejszego niż dezomorfina nie ma. jeżeli jest, to chętnie posłucham. 

FX 6300 | R9 380 4GB | VS 550W | Seagate 1TB | Crucial M4 120GB | 970a-ud3 rev 1.2 | Brutus 410 | 8GB RAM | 

Opublikowano

tak dodam, że chyba niczego groźniejszego niż dezomorfina nie ma. jeżeli jest, to chętnie posłucham. 

dezomorfina nie jest niebezpieczna, niebezpieczny jest jod i fosfor w zanieczyszczonym roztworze krokodyla.

Porównywanie MJ a H jest zabawne, wystarczy spojrzeć na ludzi po np. rocznym ciągu na MJ a H i wtedy można określić która substancja jest niebezpieczniejsza, patrząc na to okiem brania "raz na jakiś czas" w 100% nie wydedukujesz szkodliwosci substancji.

no, ten co wali hel to myśli tylko co zrobic zeby sie naćpać, a ten co wali marihuane to nic nie myśli bo jest za glupi i rozleniwiony, zgadnij co lepsze

to teraz będziesz gloryfikował działanie heroiny,

wololo przecież co za roznica czy raz wstrzyknalem heroine czy biore ją często. Odpowiedzialne ćpanie to rzadkie ćpanie, nic sie nie nadaje do codzinnego stosowania z narkotykow taka prawda. Tylko z tego wychodzi, że sporadyczne branie helu jest mniej szkodliwe niż sporadyczne palenie jointa. I mam wystarczające duze doświadczenie z opioidami (innymi oczywiscie - oxykodon, tramal głównie) żeby wiedzieć, że ta grupa narkotykow nie szkodzi nawet gdy sie bierze 3x w tygodniu co często robiłem. Skończyło się? nie kupowalem więcej, a mnie odstawienie wcale nie bolało, zupelnie obojętnie wpłynęly na mój organizm

Co jest twardym narkotykiem? według mnie większość stymulantów i wszystkie psychodeliki/dysocjanty, biorąc pod uwage negatywny wpływ na ciało jak i psychike, mnogość skutków ubocznych - bez porównania jest ich więcej

Opublikowano

Ja wale po kablach codziennie i jakos zyje i czuje sie dobrze , wiec przestancie pierdolic ze heroina jest twardym narkotykiem.

Skoro heroina nie jest twardym narkotykiem to co nim jest?

/do autora

Twoje posty pokazują, że jak faktycznie walnąłeś raz w kanał i było spk to teraz będziesz gloryfikował działanie heroiny, choć nie znasz na własnej skórze jej ubocznych działań.Jedząc raz kwasa jesteś ekspertem od kwasów? W/e

Podsumowując temat wystarczy spojrzeć na człowieka który wali hel parę lat, a "marihuaniste".

To ty chyba nigdy Flakke nie braleś gosciu skoro dla Cb hera jest twarda

Świdwin stacja kolejowa

KOSOVO NIE JEST SERBSKIE.

Opublikowano

Odpowiedzialne ćpanie to rzadkie ćpanie, nic sie nie nadaje do codzinnego stosowania z narkotykow taka prawda.

Nie ma czegoś takiego jak odpowiedzialne ćpanie. Odpowiedzialne byłoby całkowite odstawienie narkotyków.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak odpowiedzialne ćpanie. Odpowiedzialne byłoby całkowite odstawienie narkotyków.

aha to ty nigdy nie piłeś alkoholu? ani papierosów nie paliles? widzisz, ja znam inne alternatywy dla tych używek i stawiam here na równi z alkoholem. Ma inne działanie i tyle. Można pic odpowiedzialnie gdy jest okazja żeby sie odstresowac i zrelaksowac, ale nie tak żeby sie porzygać? tak samo mozna wstrzykiwac here i tyle w temacie

Opublikowano

^jak my chyba kumple nie?, polowa tutaj wypowiadajacych sie nie miala papierosa w buzi a cos sapia

To nie można być przeciwko narkotykom nigdy ich nie zażywając? Co ma ćpanie do wypowiadania się na jego temat?

Onkolodzy nie powinni leczyć raka? No bo w końcu większość z nich go nie miała.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Moze kleju sie nawachales najwyzej, nie wiem probujesz zaszpanowac? Nie masz pojecia o heroinie, merry moglaby byc imo legalna, od biedy kwasy, to jest bardziej podobne do alkoholu (znaczy inna faza jak wszystko, ale chodzi mi o to, ze nie ma po tym takiego pociagu do uzaleznienia, juz alkohol bardziej kusi). 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Moze kleju sie nawachales najwyzej, nie wiem probujesz zaszpanowac? Nie masz pojecia o heroinie,

czemu tak uważasz? ja tylko dyskutuje a te zdjęcia do dla tych ktorzy uważają mnie za trolla bo wczesniej zakładałem trollskie tematy

śmiesznie byloby rozpoczynac dyskusje teoretyzując i nie wiedzieć jak działają te dragi

Onkolodzy nie powinni leczyć raka? No bo w końcu większość z nich go nie miała.

niektórzy udzielają się na zasadzie "nie znam się ale wypowiem"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...