Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Prezentacja serwera Disoctus.pl - Oczami stwórcy

Noresta

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kolejny odcinek ukazujący aspekty gry na naszym serwerze.

https://youtu.be/CZPNT8bPRKM

Ten co gada to przypadkiem nie jest k***a iKu? bo jakbym ika słyszał xD A jeszcze dzisiaj duzno nie wypiłem

To jest LecimyTutaj ejkejej Albert 

.

Opublikowano

@Noresta A przypadkiem nie było takiego czegoś że moderator czy ktoś z rangą nie może mieć swojego serwera czy cuś, bo coś mi chodzi po głowie że kiedyś coś takiego było...

Nie ma już czegoś takiego.

Zapowiada sie ciekawie :) Jeśli nie bedzie przesadzony IS - jak na wiekszoci obecnych gniotów - to nawet chetnie wbije. Kiedy planujecie start?

Itemshop będzie (mamy nadzieję) dopasowany idealnie. Cała nasza administracja przez wiele lat aktywnie grała na serwerach metina i wiemy jakie przedmioty powinny się tam znaleźć, a jakie nie :)

Taki tekst pada praktycznie przy kazdym serverze wiec pozyhemy zobaczymy :D Przez ostatni rok byl tylko jeden taki server, ktory nie mial przesadzonego ISa, niestety nie przyjal sie na zbyt dlugo...

Na kiedy przewidujecie start?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

@Noresta A przypadkiem nie było takiego czegoś że moderator czy ktoś z rangą nie może mieć swojego serwera czy cuś, bo coś mi chodzi po głowie że kiedyś coś takiego było...

Nie ma już czegoś takiego.

Zapowiada sie ciekawie :) Jeśli nie bedzie przesadzony IS - jak na wiekszoci obecnych gniotów - to nawet chetnie wbije. Kiedy planujecie start?

Itemshop będzie (mamy nadzieję) dopasowany idealnie. Cała nasza administracja przez wiele lat aktywnie grała na serwerach metina i wiemy jakie przedmioty powinny się tam znaleźć, a jakie nie :)

Taki tekst pada praktycznie przy kazdym serverze wiec pozyhemy zobaczymy :D Przez ostatni rok byl tylko jeden taki server, ktory nie mial przesadzonego ISa, niestety nie przyjal sie na zbyt dlugo...

Na kiedy przewidujecie start?

Beta przewidywana na październik. Nie chcemy podawać daty startu, bo potem będziecie nas łapać za słowo i każde możliwe przełożenie kończyłoby się rykoszetem w nas. Jedyne co mogę napisać co do startu: przed świętami! ;)

Opublikowano

Jak widze " OldSchool " to mi sie rzygać chce...zbytnio tutaj nic nowego nie widzę.

a co ma byc nowego ? metin juz taki jest i bedzie ,  jedynie co mozna to edytowac te wszystkie systemy 

Opublikowano

"Noresta" kojarzy mi się z Antarisem gdzie wtopiłem mase kasy na server który stał miesiąc .  Nowa jakość ? napewno nie zagram. Nie polecam

W sumie gdyby osoba która była w supporcie na upadłym projekcie stawiała swój serwer jako technik, też kojarzyłaby mi się źle. Masz racje. Dziękujemy za opinie!

Opublikowano

Nic szczególnego nie widzę na tych filmach.. Nie polecam syfu zwłaszcza, że jest w nim Noresta.

Co dokładnie chciałbyś zobaczyć? Latające świnie, ufo, samoloty?

Z jakiego powodu nie polecasz serwera przez Noreste, jakies argumenty?

Opublikowano

Na razie nic nowego.

Tymi metkami x6 zacheciliscie mnie. Kiedy przewidywany start?

To dopiero początek, tak jak pisaliśmy, nie da się już za bardzo dodać nic nowego do tej gry. Edytowanie systemów w taki sposób, żeby w miarę przyjemnie się dzięki temu grało to jedyne co nam pozostało :) Przewidywany start bety to okolice października a oficjalny start nie jest określony, jednakże wiemy, że na 100% wystartujemy przed świętami! :)

Opublikowano

"Noresta" kojarzy mi się z Antarisem gdzie wtopiłem mase kasy na server który stał miesiąc .  Nowa jakość ? napewno nie zagram. Nie polecam

wiesz , tylko że noresta doszedl do teamu dopiero tydzien-dwa po starcie , chcial tylko administracji pomóc ogarniać serwer ale oni mieli wyj**ane na wszystko , a po drugie na ten serwer mielismy plany jeszcze długo przed antarisem :)

Opublikowano

Jak widze " OldSchool " to mi sie rzygać chce...zbytnio tutaj nic nowego nie widzę.

Tylko nie tutaj proszę, co do samego serwera było mówione z góry, że serwer ma odwzorowywać czasy starego metina gdzie nie było niepotrzebnych systemów, które psują tylko rozgrywkę i metin nie przypomina metina - masło maślane wiem, powiedz mi co takiego w sobie mają serwery, które mają pełno "innowacji xD", które i tak nie są potrzebne w metinie, moim zdaniem nic oprócz nowych przedmiotów w ItemShopie potrzebnych do zastosowania w tych systemach. Ale dzięki za wypowiedź.

Nic szczególnego nie widzę na tych filmach.. Nie polecam syfu zwłaszcza, że jest w nim Noresta.

Czym ja Ci tak bardzo zawiniłem? Jak już zaczynasz to kończ bo tak trochę nie przystoi. Dziękuje za wypowiedź.

No cóż racja Antaris padł przeze mnie bo to ja nie naprawiałem bugów i zgarnąłem cały hajs. Nowa jakość? Czy ktoś coś takiego powiedział, jeśli tak to gdzie. Następnym razem jak będziesz się wypowiadał, przeanalizuj pewne fakty a potem dopiero wypowiadaj się na mój temat. Dziękuje tak jak każdemu za wypowiedź w temacie.

Opublikowano

@Noresta

- Czy team jest pelnoletni ( w 100% ) ?

- Jak z is'em ?

- Serwer na miesiac ? Mozesz to zagwarantowac ?

Mam nadzieje, ze tego nie spieprzysz :)

Zazwyczaj jestem dostepny 24/7, zdarzaja sie male przerwy :D 

Pomoglem/ spodobala Ci sie Moja wypowiedz ? Daj like B)

Opublikowano

@Noresta

- Czy team jest pelnoletni ( w 100% ) ?

- Jak z is'em ?

- Serwer na miesiac ? Mozesz to zagwarantowac ?

Mam nadzieje, ze tego nie spieprzysz :)

1. Tak każdy w team jest pełnoletni najstarsza osoba (na dzień dzisiejszy) ma 20 lat a najmłodsza 18, więc o podejście i profesjonalizm nie masz o co się martwić.

2. Będzie a raczej musi być bo nikogo z ekipy nie stać żeby opłacać z własnej kieszeni serwery, grafików i youtuberów. IS to będą czyste podstawki, żadnych ulepszaczy czy ekwipunku w IS nie będzie.

3. Będę szczery, nie mam zamiaru mydlić nikomu oczu, że to serwer roku i będzie on na długie lata. Mogę obiecać jedno my dołożymy wszystkich starań i zrobimy wszystko, żeby serwer zwrócił na siebie jak największą uwagę i będziemy starać się "trzymać" graczy u nas jak najdłużej.

Opublikowano

Ten system teleportacji to chyba daliście na siłe, żeby było jako "nowość".

To sie nie przyjmie, jest niewygodne... lepiej zostawić już pierścień, albo dodać pod TAB mapke, czy coś. 

Opublikowano

To sie nie przyjmie, jest niewygodne... lepiej zostawić już pierścień, albo dodać pod TAB mapke, czy coś. 

k***a Hanraś pierwszy raz ci przyznam rację :3

Ciekaw jestem jak serwer wyjdzie 

co do systemu konnego dałbym innego wierzchowca i potem tylko też kolor by się zmieniał :v

Opublikowano

Myśleliśmy właśnie nad tym ostatnio, będzie system pokazany na filmie + pierścień lub mapka (zastanawiamy się wciąż co wybrać)

Opublikowano

Myśleliśmy właśnie nad tym ostatnio, będzie system pokazany na filmie + pierścień lub mapka (zastanawiamy się wciąż co wybrać)

Mapka, albo nawet zamiast pierścienia dać zwykły quest z pierścienia pod tab. Najwygodniejsza opcja. 

Opublikowano

Mapka, albo nawet zamiast pierścienia dać zwykły quest z pierścienia pod tab. Najwygodniejsza opcja. 

Co do tej teleportacji to był trochę nie przemyślany pomysł ale jednak jednym odpowiada innym nie, po prostu go zostawimy i damy dodatkowo coś w stylu mapki lub po prostu pierścień TP. Dzięki za propozycję harnaś.

Opublikowano

Czemu nie prezentacja antarisa?

Serwer średni

Czemu ty jeszcze nie masz bana na tym forum?

@topic

Serwer zapowiada się fajnie powodzenia wam tam życzę żeby wyszło to jak najlepiej.

Zmieńcie tylko ten system teleportacji bo ten co jest teraz jest uciążliwy :D, pis joł

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...