Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Wirus. (chyba)

Sqiuk

Pytanie

Opublikowano

Witam. Jak w temacie mam chyba wirusa. Gdy podlacze komputer do internetu przez kabel to sie strasznie zacina.A przy odlaczonym jest wszystko ok.Pousuwalem juz pare wirusow (ok 200+).Zaczelo sie tak dziac od momentu gdy probowalem pobrac pelną wersje programu DisplayFusion.Tego dnia jeszcze bylo w miare ok. Ale juz nastepnego masakra...AVG juz nic nie wykrywa.I w Menedrzeze zadan są jakies dziwne programe ktore gdy klikkne lokalizacje to pokazuje sie w ProgramFiles lecz tego folderu wogole tam nie ma.I jeszcze jakis program z ruskimi napisami a gdy klikne na lokalizacje to zaznacza mi na csrss. Pomocy;/

I jeszcze mam uruchomiony jakis "Moduł ładujący CTF"

post-1422941-0-33064800-1474534929_thumb.png post-1422941-0-49204900-1474534942_thumb.png post-1422941-0-35662600-1474534956_thumb.png

Aaa i ten. Ogolnie moglbym przywrocic system do fabrycznych ustawien lecz pisze ze brakuje niektorych plikow i nie wiem o co chodzi a ta funkcja z hisotria plikow ze wybieram punkt do ktorego chce powrocic to wszystko jest ok a jak juz komputer sie zresetuje i wlaczy znowu wyskakuje ze nie powiodło sie i jakis tam blad.Antywirusa usunelem na ten czas lecz dalej nie moglem.

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...