-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
Sqiuk
Sqiuk
Witam. Jak w temacie mam chyba wirusa. Gdy podlacze komputer do internetu przez kabel to sie strasznie zacina.A przy odlaczonym jest wszystko ok.Pousuwalem juz pare wirusow (ok 200+).Zaczelo sie tak dziac od momentu gdy probowalem pobrac pelną wersje programu DisplayFusion.Tego dnia jeszcze bylo w miare ok. Ale juz nastepnego masakra...AVG juz nic nie wykrywa.I w Menedrzeze zadan są jakies dziwne programe ktore gdy klikkne lokalizacje to pokazuje sie w ProgramFiles lecz tego folderu wogole tam nie ma.I jeszcze jakis program z ruskimi napisami a gdy klikne na lokalizacje to zaznacza mi na csrss. Pomocy;/

I jeszcze mam uruchomiony jakis "Moduł ładujący CTF"
Aaa i ten. Ogolnie moglbym przywrocic system do fabrycznych ustawien lecz pisze ze brakuje niektorych plikow i nie wiem o co chodzi a ta funkcja z hisotria plikow ze wybieram punkt do ktorego chce powrocic to wszystko jest ok a jak juz komputer sie zresetuje i wlaczy znowu wyskakuje ze nie powiodło sie i jakis tam blad.Antywirusa usunelem na ten czas lecz dalej nie moglem.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.