Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Deloris

PatryQ

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 127
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Start przedłużony tylko o tydzień hahaha :D Dobrze, że dziś Pandora startuje to każdy osra ten serwer.

Moim zdaniem będą takie ataki na pando**, że raczej nie pograsz, pewnie wystartuje za tydzień xdd

Co do serwa wydaje się spoko, ale to ulepszanie kd mnie zniechęcilo+ sporo kopania rud

Opublikowano

Przekładanie startu to już klasyk, więc nikogo nie dziwi. xD 
Nie czytałam prezentacji od deski do deski, ale na pierwszy rzut oka nie ma tam niczego, na czym można je zawiesić. 
Nie mniej jednak powodzenia. :)

tMjZlYU.png

Opublikowano

Czyżby serwer wystartował w piątek po maturach, bo burza u technika? :v

@cokolwiekzebyniedostacpluspiec

aby wgl ruszyl i bedzie dobrze ;)

<span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: Comic Sans MS'><span class='bbc_underline'><em class='bbc'><strong class='bbc'><span style='color: #0000FF'>Jebnij + to nic wielkiego</span></strong></em></span></span></span>

Opublikowano

Przecież GA pisał, że przedłuża bete do 6 października.

Powodzenia życzę. Będziecie mieć wgl jakaś reklamę ?

Opublikowano

Przecież GA pisał, że przedłuża bete do 6 października.

Powodzenia życzę. Będziecie mieć wgl jakaś reklamę ?

No ta... Pomyliłem z Antarisem... Zwracam honor :)

BTW. Balans jest robiony pod max eq + is czy też na pośrednich poziomach?

<span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: Comic Sans MS'><span class='bbc_underline'><em class='bbc'><strong class='bbc'><span style='color: #0000FF'>Jebnij + to nic wielkiego</span></strong></em></span></span></span>

Opublikowano

Trochę testowałem serwer i mg powiedzieć że bardzo dobry kontakt z administracją. Co do samego serwa wydaje się być ok w końcu ktoś zrobił srv easy gdzie jest zachowana różnorodność postaci.

Polecam i może wbije na start.

Opublikowano

Na chwilę obecną administracja spisuje się bardzo pozytywnie.

Zobaczymy jeszcze jak będzie wyglądać reklama i jak przyłożą się na starcie.

Na beta testach wprowadzono poprawki na serwer oraz naprawiono dużo bugów, a więc administracja na bieżąco pracuje nad zgłoszeniami graczy.

Nie pozostaje nic jak zapraszać dużo ludzi, znajomych na serwer. Może być coś sporego z tego serwera jeśli włożą w to dużo starania. :)

Opublikowano

Przedłużacie, a regulamin to co?

3. W zapowiedzi należy podać przewidywany czas startu serwera, nie dalszy niż 3 tygodnie od założenia tematu.

3 tygodnie jeszcze chyba nie minęły (nie chce mi się liczyć)

Opublikowano

3. W zapowiedzi należy podać przewidywany czas startu serwera, nie dalszy niż 3 tygodnie od założenia tematu.

Ty panie regulaminowy ty tam siedź cicho, bo Twoja prezka arthii powinna też byc w koszu, bo autor zbanowany.

Co do serwera powodzenia.

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Ty panie regulaminowy ty tam siedź cicho, bo Twoja prezka arthii powinna też byc w koszu, bo autor zbanowany.

Co do serwera powodzenia.

To ją d*rn** wstawię na nowo ;)

Czy za betę serwera będą jakieś SM na start? Macie w planach przeprowadzić rekrutację na YouTuberów tych mniejszych :)?

Opublikowano

Nie wiem co Wy macie za clienta, ale coś z nim jest nie tak, a może to wina po mojej stronie. Mianowicie, pobieram clienta, wrzucam go na dysk, chcę włączyć, a tam błąd 0xc000007b. Pierwszy raz spotykam się z takim błędem przy uruchamianiu metina. Jeżeli ktoś ma jakieś sugestie, to proszę napisać. Pozdrawiam. 

Opublikowano

Nie wiem co Wy macie za clienta, ale coś z nim jest nie tak, a może to wina po mojej stronie. Mianowicie, pobieram clienta, wrzucam go na dysk, chcę włączyć, a tam błąd 0xc000007b. Pierwszy raz spotykam się z takim błędem przy uruchamianiu metina. Jeżeli ktoś ma jakieś sugestie, to proszę napisać. Pozdrawiam. 

Problem zapewne jest z dll usuń z Klienta "d3dx9_42.dll" oraz "msvcr120.dll" i uruchom _Autopatcher-Deloris.exe

Jeśli sobie ni poradzisz to wejdz na >> FORUM <<

I napisz mi tam  na shoucie, albo PW to Ci wyjaśnię co i jak.

Opublikowano

Zapowiada się stosik serwerek.

Chciałem grać już wcześniej ale przenieśliście start :/.

Mam nadzieję, że wystartuje w końcu bez problemów!

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Problem zapewne jest z dll usuń z Klienta "d3dx9_42.dll" oraz "msvcr120.dll" i uruchom _Autopatcher-Deloris.exe

Jeśli sobie ni poradzisz to wejdz na >> FORUM <<

I napisz mi tam  na shoucie, albo PW to Ci wyjaśnię co i jak.

Dam znać zapewne jutro, bo zaraz spadam do roboty. Powiem tylko, że szukałem tych plików w cliencie, ale nie znalazłem, więc muszę poszukać głębiej. 

Opublikowano

Serwer kotlet i  tyle ale powiedzcie mi jedno jak to jest odgrzewać go po raz N do potęgi X ?

Prezentacja graficznie nie zaskakuje

Opublikowano

Serwer kotlet i  tyle ale powiedzcie mi jedno jak to jest odgrzewać go po raz N do potęgi X ?

k***a chłopie w********a, napisałeś dosłownie to samo pod każdą zapowiedzią  kopiuj wklej, powinieneś dostać perma na twarz za takie głupoty, które pierdolisz non stop wszędzie...a twój kanał na yt to największy rak na świecie, tak jak reklama, którą oferujesz, a potem hejtujesz bo nikt jej nie chce.

Opublikowano

"ludzie dzielą się na tych co nazywają serwery kotletami i na tych, co mają IQ powyżej 50" @harnaś

Odpuść ziomek, plz. Kotlety to ja mogę sobie na obiad zrobić.

k***a chłopie w********a, napisałeś dosłownie to samo pod każdą zapowiedzią  kopiuj wklej, powinieneś dostać perma na twarz za takie głupoty, które pierdolisz non stop wszędzie...a twój kanał na yt to największy rak na świecie, tak jak reklama, którą oferujesz, a potem hejtujesz bo nikt jej nie chce.

I to się nazywa konstruktywna odpowiedź.  :yay:

Opublikowano

Hmm sądząc po tym co napisałeś to pewnie odgrzewanie kotleta N^X raza, gdzie mamy dwie niewiadome N oraz X będzie nadal (i tu odkrycie godne twojej wypowiedzi ) niewiadomą, a w praktyce zwęglisz go.

Odgrzaniem mógł byś nazwać serwer który po raz któryś startuje, a z tego co nie doczytałeś startu jeszcze nie było ,także oszczędź sobie pisania głupot ;)

A wracając do tematu serdecznie zapraszam do udziału w beta testach, oraz proponowania co chcielibyście ujrzeć na serwerze Deloris ;)

Pozdrawiam

[sA]DarkStar

Opublikowano

Zagram ze względu na ostatni set eq :D te zbrojki mi się podobają, w ogóle ciekawie się zapowiada ! czekam  na start :D

Mam pytanie co do kostiumów - czy będzie można wyłączyć ich wygląd podczas nakładania ? tak by bonusy nam dodawało a wyglad mielibyśmy naszego EQ ? :D

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...