Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Deloris

PatryQ

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 127
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

serwer wygląda całkiem fajnie, lecz nie wiadomo jak ze stabilnością. Neural

stoi u kreta więc o stabilność się nie martw ;3

Serwer polecam bo ze względu na administratorów 

@topic u kogo będzie reklama

Opublikowano

Z checia wpadne, ciekawie to wyglada :)

@fokus243 <-- jak chcesz o cos zapytać/pocisnąć/pokłócić się, śmiało :3

10/25/50/75/100/250/500/750/1000

Opublikowano

Serwer jak sewer ! 

Piszecie że na becie graliście i fajnie było administracja pomaga.

Jak by karwa na becie nie pomagali to by wyszło wszystko z bugami. A i tak się wypie*** po kilku dniach !

Opublikowano

Dlaczego wyskakuje mi blad jak chce uruchomic clienta mam najnowszy direx a i tak blad jest

Venum

Opublikowano

Patrząc na prezentację, spoko wygląda. Boli odejście od eq mistyki/dt/diabły itp. na tym metin się skupiał, na stworzeniu ekwipunku na daną mapę, później go zmieniania i kombinowania, zdecydowanie mi się to nie podoba. Serwer niby easy, ale  odchodzicie od dropienia broni (75) i jak widzę, dodane są u handlarzy. Nie lepiej zrobić możliwość dropnięcia ze szkaty ripy (tylko 75) i dodać jakiś % żeby bezpośrednio z niego dropnąć? Zapewne dt uproszczone, a jednak graczom z sentymentem dropienie trutki się spodoba (rozumiem, że easy, ale aż tak ułatwiać?) i zdecydowanie system szarf mi się nie podoba, dla mnie out, ale warto zapytać reszty graczy czy chcą to wprowadzić.

Opublikowano

Up to co że Pandora startuję ,może i wejdzie tam 2 k osób ,tak jak u filmiku u MPCforuma była mowa ,że sama nazwa przyciągnie sporą liczbę osób więc nie potrzebują reklamy .. Serwer polecam , napewno wbiję.

Opublikowano

Ja sprawdze ten serwer i pandore ktory bedzie lepszy tam przeleje hajsy ale wydaje mi sie ze bede tutaj gral xD .. obyscie wystartowali bez opoznien bo wszystkie ataki i tak puszcza na pandorke xD

Venum

Pasjonat
Opublikowano

W dzisiejszych czasach ciężko o dobrego grafika, nie wiem kto wam robił prezentację, ale elementy są kradzione :]

ats-graphic.eu_sygnatura.png

Opublikowano

W dzisiejszych czasach ciężko o dobrego grafika, nie wiem kto wam robił prezentację, ale elementy są kradzione :]

Większość 'grafików' z mpc kradnie.

Opublikowano

No panowie, jeśli chcecie startować 30 to przydałaby się jakaś reklama ;p

Chungo zrobił pewnie tyle starczy xD

Dodajcie większa czcionke ! .

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Teraz lepiej na fb się reklamować. Praktycznie za darmo zdobywasz graczy.

Opublikowano

Dangi samemu czy  w pt? 

Bedzie w is cos czego nie bedzie mozna zdobyc w grze a ułatwiało będzie pojedynek pvp? 

Opublikowano

Teraz lepiej na fb się reklamować. Praktycznie za darmo zdobywasz graczy.

ta, wystarczy poprosić o lajki ostatni raz, a potem jeszcze 3 #podróbkapandory

nawet fajny serwer, jak z reklamą?

tenor.gif

Opublikowano

Co z setami, do expa?

Oddzielcie jakoś bronie exp od pvp zeby nie robić 2 takich samych ( jak juz bony do pvp to pro sr/um i reszta x3 do pvp sila zr ludzie)

Opublikowano

Jakby ktoś nie wiedział czy chce grać czy nie to dodam, że serwer ma wbudowaną blokadę 30 minut na dungi, także szczerze nie wiem czy tu się opłaca grać. Z administracją kontaktu nie ma żadnego nigdzie od dwóch dni. Żadnych informacji itd. Chyba sobie odpuścili.

Opublikowano

Jakby ktoś nie wiedział czy chce grać czy nie to dodam, że serwer ma wbudowaną blokadę 30 minut na dungi, także szczerze nie wiem czy tu się opłaca grać. Z administracją kontaktu nie ma żadnego nigdzie od dwóch dni. Żadnych informacji itd. Chyba sobie odpuścili.

Wiesz ludzie mają też prywatne życie. Myślę, że na dniach się odezwą.

Zagram na serwerze, bo podoba mi się ta prezentacja ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...