Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Deloris

PatryQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakby ktoś nie wiedział czy chce grać czy nie to dodam, że serwer ma wbudowaną blokadę 30 minut na dungi, także szczerze nie wiem czy tu się opłaca grać. Z administracją kontaktu nie ma żadnego nigdzie od dwóch dni. Żadnych informacji itd. Chyba sobie odpuścili.

Główny Administrator pisał ci że jest chory i nie będzie wbijał na ts drzeć kotów. Blokada 30 minut była spowodowana złą strefą czasową na maszynie, w reczywistości jest to 5 minut. Nikt sobie nie odpuścił tylko wszyscy pracują.

• Odpowiedzi 127
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jakby ktoś nie wiedział czy chce grać czy nie to dodam, że serwer ma wbudowaną blokadę 30 minut na dungi, także szczerze nie wiem czy tu się opłaca grać. Z administracją kontaktu nie ma żadnego nigdzie od dwóch dni. Żadnych informacji itd. Chyba sobie odpuścili.

Główny Administrator pisał ci że jest chory i nie będzie wbijał na ts drzeć kotów. Blokada 30 minut była spowodowana złą strefą czasową na maszynie, w reczywistości jest to 5 minut. Nikt sobie nie odpuścił tylko wszyscy pracują.

Nikt do mnie nie pisał? To ta blokada zostaje czy ją usuwacie?

Opublikowano

Zostaje. Ona jest tylko wtedy, kiedy twój poziom jest dużo wyższy od poziomu, na który można wejść na Dungeon. Jest to po to żeby małe levele mogły się dorobić.

Opublikowano

Zostaje. Ona jest tylko wtedy, kiedy twój poziom jest dużo wyższy od poziomu, na który można wejść na Dungeon. Jest to po to żeby małe levele mogły się dorobić.

Dużo wyższy tzn? Bo na 80 lvl miałem blokadę na baronówkę.... 

Opublikowano

Sprawa z blokadą wygląda następująco:

Każdy z dungeonów ma swój poziom, przykład:

Sala Minotaura posiada poziom 100, jeśli gracz posiada poziom powyżej 120 otrzyma blokadę 5 minutową, w przypadku gdy posiada poziom 130 lub wyższy otrzyma blokadę 10min.

W skrócie, gdy przekraczamy wymagany pozom na dungeon o 20-29 wtedy otrzymujemy blokadę 5 minut, posiadając różnice 30 lub więcej poziomów blokada wynosi 10.

Zostało to zastosowane, żeby nie zabierać zarobku graczom z niższym poziomem którym wykonanie takiego dungeona zajmie więcej niżeli takiemu graczowi z poziomem 150.

Dungeonów jest na tyle, aby każdy zakres lvl'owy miał coś dla siebie, a tzw "Topka" nie robiła najniższych dungeonów po kilka sekund, gdzie gracze na których poziomie jest dungeon poświęcą na to np 5-7 minut, bo w taki sposób niższe poziomy mają ciężej, a zastosowanie tych krótkich, blokad da im szanse wyrównać tą różnice, tym bardziej, ze wyższe poziomy mogą brać udział w wyprawach na nieco cięższe, ale bardziej opłacalne dungi.

Opublikowano

piękne polecam, sety moim zdaniem 2 pierwsze kwadraciaki do zmiany, każdy serwer nie ważne jaki jest super extra od razu odrzucam jak widze te paintowe hwangi (wim że klasyka itp), z racji tego ze na pan*ore napewno nie wbije i tego ze nie ma gdzie grać wybaczam wam moi mili i do zobaczenia w grze!

Opublikowano

Serwer wygląda nawet ciekawie.

ps.

7KBkVbk.png

Mimo "starej daty" uwielbiam tę zbroję c:

Nie jesteś chyba aż tak starej daty :D 20-pare lat to nie dużo, po 30 będzie gorzej haha

Co do zbrojek, tak rzeczywiście są świetne ;p

Opublikowano

Będę na starcie. ;) Powodzenia

<span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: Comic Sans MS'><span class='bbc_underline'><em class='bbc'><strong class='bbc'><span style='color: #0000FF'>Jebnij + to nic wielkiego</span></strong></em></span></span></span>

Opublikowano

ps.

7KBkVbk.png

Nie jesteś chyba aż tak starej daty :D 20-pare lat to nie dużo, po 30 będzie gorzej haha

chodziło mi o to, że ta zbroja jest starej daty xD

Ulala, już jutro start? Nie będzie przesunięcia? :>

Opublikowano

ps.

7KBkVbk.png

Z tego co administrator wcześniej mi napisał na forum start odbędzie się jutro i nie ma zamiaru z tego ani rezygnować ani tego przekładać.  :)

Opublikowano

ps.

7KBkVbk.png

Wiem o co Ci chodziło, miałem być takim niby sarkastycznym dupkiem :D 

Wiesz co, start powinni przełożyć bo z wszelkich rzeczy, które były od trzech dni do poprawienia i było ich sporo to nawet nie poprawili dropu z bossów w atlantydach. Ale ogólnie serwer jest mega zrobiony, wygląda świetnie i zapowiada się świetnie LECZ(O) brakuje zaangażowania z strony administracji i żadnego kontaktu z nimi nie ma.

a teraz tak żartem: 

NATOMIAST ZAPRASZAM NA NAJLEPSZY SERWER TUNGA.PL GDZIE @harnaś ROBI ŚWIETNĄ ROBOTĘ, TO NAJLEPSZY SERWER METIN2 POLECAM I ZAPRASZAM

Opublikowano

ps.

7KBkVbk.png

Wiem o co Ci chodziło, miałem być takim niby sarkastycznym dupkiem :D 

Wiesz co, start powinni przełożyć bo z wszelkich rzeczy, które były od trzech dni do poprawienia i było ich sporo to nawet nie poprawili dropu z bossów w atlantydach. Ale ogólnie serwer jest mega zrobiony, wygląda świetnie i zapowiada się świetnie LECZ(O) brakuje zaangażowania z strony administracji i żadnego kontaktu z nimi nie ma.

a teraz tak żartem: 

NATOMIAST ZAPRASZAM NA NAJLEPSZY SERWER TUNGA.PL GDZIE @harnaś ROBI ŚWIETNĄ ROBOTĘ, TO NAJLEPSZY SERWER METIN2 POLECAM I ZAPRASZAM

No powiem ci, że cały czas jest coś robione. xD

Opublikowano

w1PqKDp.png

Po konsultacji z grupą testerów postanowiłem przedłużyć, OTWARTE BETA TESTY serwera

do końca kolejnego tygodnia, tj. 06.10.2016 pewnie duża część osób mnie będzie 

chciała mnie za to "zjeść w komentarzach", ale już przedstawiam jakie są powody przedłużenia testów.

Jak wiecie data podana wcześniej była orientacyjna, jednakże źle oceniłem czas jaki będzie potrzebny na przetestowanie wszystkiego.

Także kilka aspektów gry nadal wymaga sprawdzenia.

Jako osoba prowadząca ten projekt jestem za niego odpowiedzialny i nie chce was zawieść.

Postanowiliśmy przedłużyć testy, dla dobra i rozwoju serwera.
Moim skromnym zadaniem, lepiej będzie dla nas wszystkich, jeśli na serwerze wszystko zostanie dopracowane do maksimum,

bo też nie chcemy przecież robić z tego projektu serwera na kilka dni jak to często wśród serwerów metin'a bywa.

Serdecznie zapraszam wszystkich do aktywnego uczestnictwa w dalszych testach oraz sugestii co chcieli byście

ujrzeć na serwerze tworzonym właśnie dla Was :)

Wierze, ze większość z was to zrozumie, 

także z góry Wam dziękuje i pozdrawiam serdecznie,

[sA]DarkStar

Opublikowano

n1sCWly.png

Po konsultacji z grupą testerów postanowiłem przedłużyć, OTWARTE BETA TESTY serwera

do końca kolejnego tygodnia, tj. 06.10.2016 pewnie duża część osób mnie będzie 

chciała mnie za to "zjeść w komentarzach", ale już przedstawiam jakie są powody przedłużenia testów.

Jak wiecie data podana wcześniej była orientacyjna, jednakże źle oceniłem czas jaki będzie potrzebny na przetestowanie wszystkiego.

Także kilka aspektów gry nadal wymaga sprawdzenia.

Jako osoba prowadząca ten projekt jestem za niego odpowiedzialny i nie chce was zawieść.

Postanowiliśmy przedłużyć testy, dla dobra i rozwoju serwera.

Moim skromnym zadaniem, lepiej będzie dla nas wszystkich, jeśli na serwerze wszystko zostanie dopracowane do maksimum,

bo też nie chcemy przecież robić z tego projektu serwera na kilka dni jak to często wśród serwerów metin'a bywa.

Serdecznie zapraszam wszystkich do aktywnego uczestnictwa w dalszych testach oraz sugestii co chcieli byście

ujrzeć na serwerze tworzonym właśnie dla Was :)

Wierze, ze większość z was to zrozumie, 

także z góry Wam dziękuje i pozdrawiam serdecznie,

[sA]DarkStar

Ale klapa ;/

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...