Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Dział gry Paladins.

Skajled

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Opiszę po krótce gre paladins.

Jest to darmowy fps od hi-rez z rysunkową kreską.

W grze mamy czemiony którymi się strzelamy jak to w fps.

Gra jest aktualnie w otwartej becie ale myślę że zainteresowanie grą będzie duże, w sumie już jest.

Jest to taki darmowy overwatch.

Pozdrawiam.

giphy.gif

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cóż, grałem i muszę przyznać, że produkcja naprawdę ciekawa. Dynamiczna rozgrywka, przyjemna dla oka grafika i w miarę innowacyjna mechanika. Skupiając się na konkretach, Paladins znajduje się jeszcze w otwartej becie, dlatego wstrzymałbym się z taką decyzją, bo może nie wyjść. Taka propozycja powinna pojawić się najwcześniej po tegorocznym turnieju (styczeń), kiedy odbędzie się taka oficjalna premiera. 

Na razie jestem na nie. 

Opublikowano

To tylko dział testowy - można spróbować i zobaczyć jaka będzie aktywność. Neutral/tak.

Opublikowano

Gra jest jeszcze w becie, może warto zaczekać z tym działem testowym? Neutral.

Opublikowano

^

Gra jest już w becie, może warto zrobić dział jak najszybciej, tak żeby potencjalni gracze szukający forum nie poszli w inne miejsce?

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Gra fajna a to, że darmowa to przyciąga wiele osób.

Na steam prawie cały czas 20k+ graczy.

W końcu to tylko dział testowy więc można spróbować, a jak będzie pustka to się usunie.

VNp6c2U.png

Opublikowano

a moze wie ktoś jak chce uruchomić  paladins to wyskakuje taki błąd http://screenshot.sh/m7Ug8rTLaEYnf 

Spróbuj na początek wyłączyć antywirusy, jak nic nie da to wchodzisz na bibliotekę steam > właściwości Paladins > przeglądaj pliki > foldery Binaries/Redist > odpalasz InstallHirezService.exe i odinstalowywujesz (bla/bla/yes/yes) > odpalasz grę przez steam i instalujesz po kolei.

Opublikowano

a moze wie ktoś jak chce uruchomić  paladins to wyskakuje taki błąd http://screenshot.sh/m7Ug8rTLaEYnf 

Spróbuj na początek wyłączyć antywirusy, jak nic nie da to wchodzisz na bibliotekę steam > właściwości Paladins > przeglądaj pliki > foldery Binaries/Redist > odpalasz InstallHirezService.exe i odinstalowywujesz (bla/bla/yes/yes) > odpalasz grę przez steam i instalujesz po kolei.

zrobiłem tak i nadal to wyskakuje moze spróbuje odinstalować i jeszcze raz zainstalować 

graphic.png

Opublikowano

odinstalowałem i zainstalowałem i nadal to samo 

graphic.png

Opublikowano

Pomoze mi ktoś z tym błędem 

graphic.png

Opublikowano

@Dizzy12345 to nie jest temat do tego dziękuje :)

NOm to gdzie ja mam napisac o tym

graphic.png

Opublikowano

Ja myślę że można połączyć dział smite z paladins w końcu to ten sam producent :)

Szukam kogoś do wspólnej gry :)

16+ lat i jakiś ts :D

Dziś zacząłem grać i jeszcze nie ogarniam all xD

Pisać pw :)

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Grałem w od pierwszej wersji CBT do ~siedemnastej i nawet fajnie było, ale co patch zmiana systemu to trochę za dużo. W OBT powinno być lepiej, a gierka jest naprawdę przyjemna, więc czemu nie.

Tak.

QtiV6xY.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...